2010 ocak anneleri hastane ve doktorlarımız

ben de istanbulda 29 mayıs hastanesine gidiyorum. doktorum mine hanım. 24. haftamın içindeyim ama hala doğum ücretlerini sormadım, bilmiyorum. bir dahaki kontrolümde öğrenir yazarım.

Ben de Medical Park Göztepe-Mine Kaymakçıya gidiyorum.Şimdilk memnunum.SSk lıya ücret 52 lira. Tahliller biraz pahalı oluyor ama en son ayrıntılı ultrason fiyatı baya iyiydi:60 lira

ayyy betyyy cok pahalııı bence

canım ben yaz tatilinde güven hastanesi-meral sönmezer'e gittim çok memnun kaldım. güven hastanesinin iki ayrı binası var birinde özel muayene diğerinde sevkli gidenlere bakılıyor ben her iki binaya da gittim. emekli sandığı çalışansan eğer özel tarafta 80 tl fark ödeyerek muayene olabilirsin dr istersen cd ye de çekip veriyor hem de her soruna hatta sen sormadan ayrıntılı cevaplar veriyor ben çok memnun kalmıştım ankarada olsam kesinlikle ona devam edip doğumu da orda yapardım

Benim doktorum Bakırköy Acıbadem'de Gül Mandracı.
Normal doğum istiyorum.. Aslında normal doğum 6.500 TL idi ancak ben indirim almak için Acıbadem Sigorta'dan poliçe yaptırdım. Poliçe indirimli fiyatı 3.000 TL oldu zaten bunu da diğer özel sağlık sigortamdan karşılayacağız inşallah. :)

ıstanbul, Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum..23 haftalık hamileyim..Migros'un alt kısmında bulunan Medilife hastanesine gidiyorum...Benim doktorum Senem ARAS!..
Kendisinden çok memnunum..Fiyatlara gelince SSK'lı hastaya normal doğum 150, sezeryan 550 ve bunlar paket fiyatları...

Yani sezeryan olduğunuz da 2 günlük kalış ve herşey dahil fiyat...

Doktorumuzun genel muayene fiyatı 20 TL...

Hastane çok temiz, doktorumuz da çok iyi...

Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim..

Hepinize şimdiden hayırlı doğumlar...Allah bebişinizi hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin...

arkadaşım benimde bi ayağım pendikte.şifa hastanesi soner beye gitmiştim çünkü kadın doğumculara uyuz olurum.bi de burçak hanım iyi aynı hastanede.

pendik şifaya hiç ısınamadım ben o yüzden gitmedim hiç..
doktor ve hastane krizimi sonunda çözdüm ve dragos şifaya başladım doktorum tahir tosyalı muayene ücreti 30 doğum fiyatlarını daha sormadım ama fazla pahalı olcağını sanmıyorum

Doktorum Çorlu'da Orhan Ataşer.
Çok memnunum
Doğum fiyatı hakkında hiç konuşmadık ama sanırım sezeryan 500 TL'miş.

merhaba arkadaşlar bende ikinci gebeliğim 21 haftalık hamileyim sema hastanesi doktorum zeynep ulusal hanım.
doğum fiyatı normal :1 500
ilk doğumumu da sema hastenesinde yaptım.çok memnun kaldım.

bende hospitalium tülay hanıma gidiyorum.ama doğum fiyatını daha konuşmadık..özelde 4 saat sıra beklenirmi ya..devlet hastanesinde bile o kadar sıra yok arkadaşlarakannehir

merve talha bende bugün nil hanıma başlıycam hiç gitmedim sen pek memnun değilsin anlaşılan geçn dahiliyeye gittm bnde çok sıra bekledim ama eve yakın bilmyorum bugün gidip bi bakcam memnun kalmazsam medlife gitmeyi düşünyorum senem hanım varmış çok iyi diyolar ama ne kadr doğru bilmyorum

Hisar ıntercontinental Hospital...

Kısaca Hisar hastahanesinin fiyatlarını aldık dün, size de veriyim dedim hemen sıcak sıcak. (ssk indirimli versiyonu)

Vajinal doğum- epidural ile = 4.005,00 TL
Vajinal doğum = 3.627,00 TL
Sezeryan doğum = 4.442,00 TL
Sezeryan doğum - epiduralle = 4.442,00 TL

Bu fiyatlara neler dahil?
Normal doğumsa, 1 gece kalış.. normal odada
Sezeryan doğumsa, 2 gece kalış.. normal odada
1 kişi refakatçi
Vb..

Neler dahil değil?
Uzayan yatışlar, PCA uygulaması, 2. refaatçi kalışı, küvez, tedavi değişikliği, rutin harici tetkikler, özel giderler

canım ben hala nil hanıma devam ediyorum
cesaret edemedim değiştirmeye başından beri
ona gittiğim için doğumuda orda yapıcam Allah nasip ederse
beni rahatsız eden kısmı çok fazla bekliyosun hastası çok
bi tahlil göstermek için 1 saat bekletiyolar
sen ne yaptın memnun kaldın mı ?

hanımlar ben epidural anesteziyle normal doğum yapmayı istiyorum. fiyatlar hakkında bi bilgi edinmedim dr rumla konuştum bana söylediği şey doğumdn önce gel konuşup karar verelim dedi.fiyat hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olun tabiki ssk lı fiyatı.şimdiden teşekkürler......

canım sen bu fiyatları nerden aldın bence bu fiyatlar çok uçmuş.teşekkürler

Fatih Üniversitesi Hastanesi Ankara
dr um Doç. Dr Candan İltemir
Normal doğum : 1100
Epidural normal doğum : 1350
Genel Anestezi Sezeryan : 1600
Spinal Sezeryan : 1850

evet bende ilk kontrolümde 3 saat bekledim pek çok samimi bulamadım diğer doktorum daha iyiydi bilgi daha çok veriyor bebişimi bile göstermedi ben 1 ay bekledim sadece ölçümlerini yaptı bana söyledi 25 haftalık 850gr civarı dedi.normal mi sezeryanmı diye sordu bnde kesinlkle normal dedim kısa sürdü tahlilleri yaptı hala gitcemde bakcak .iyi dekleri için gidiyorum 2 hafta sonra kontrolüm var o zman net karar vericem başka doktorada geçebilirm .hastane temiz hoşuma gitti dedğin gb tek sorun beklemek çok yoğun birde kimden duysam hep sezeryan yapıyormuş nil hanım son anda sezeryana çeviryormuş?

sen peki memnumusn normal mı olacak yoksa sezeryanmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…