2010 ocak anneleri hastane ve doktorlarımız

canım sen bu fiyatları nerden aldın bence bu fiyatlar çok uçmuş.teşekkürler

hakoperi'cim, bunlar, istanbulda - Hisar Hastahanesinin fiyatları.
son zamlardan sonraki hali yani.
ocakta yeniden zam gelebilirmiş.

eşim de hasta yatıştaki yetkili kişiyle konuşup, bizim için fiyatları fixlemelerini isteyecek bugünlerde.
yeni bir zam daha gelirse.. nasıl yetişicez her şeye, bilemiyorum hiç.

scedcedu neden sordun canım

ben de şimdilik konyadayım ben burda çalışıyorum eşim izmirde doğum iznine kadar burdayım acil bi durum olacak diye korkuyorum da onun için sordum ben ali sami gürbüz'e gidiyorum faruk sükan'dan onu buluncaya kadar çok dr aradım şimdilik idare ediyoruz bakalım

yalel cim teşekkür ederim insan bu fiyatları duyunca doğurası varsada doğurmak istemiyo sanki ne yapıyolarsa herşeyi biz yapıyoruz

scedcedu hayatım faruk sükanda acil durumlarda dr hiç ilgilenmiyo bile.canı isterse bakıyo istemezse bakmıyo.acil durumlarda elinden geldiğince tıpa gitmeye çalış süper bi yer

anladım canım inşallah acil bi durum olmaz ben dr un özeline gidiyorum bişey olursa ilgilenir heralde inşallah gerekmez de şu 3 hafta geçse de iznim başlasa

Ben özel muayenehaneye gidiyorum
doktorum jin.op.dr.ferhat uysal bakırköyde çok çok memnunum
doğumu international hospıtal de yapıcam sanırım

slm süper bir seçim canım bende ferhat beyin hastasıyım ve 11.09.09 da kızımı sezeryanla kucağıma aldım ve sadece bir gece yattım süper bir dr..onun hastası olmak bir ayrıcalıktır..bu arada hayırlı doğumlar Allah kucağına almayı nasip etsin :CüvCüv:

kızlar ankarada baskent hastanesi ve esra kuscu hakkında duyumları olan var mı?ben esra hnmın hastasıyım kendisini cok seviyorum ama hastane hic ozel hastane gibi deil. Fiyat da normal 1750 sezeryan 3000 TL. ama hastane buna deger mi bilmiyorum.

bu arada medicanaya giden arkadaslar normal dogum mu yapacaklar sezeryan mı? ben normal istiyorum da...

bu arada medicanaya giden arkadaslar normal dogum mu yapacaklar sezeryan mı? ben normal istiyorum da...

dün konuştuk Türkan Hanımla, normal olacak eğer sezeryana mecbur kalmazsak...
normal yanlısı benim doktorum, çok korkmuştum sezeryan diyecek diye...
ücret başkentten daha uygun, hastane hemşireler sıcacık...odalar çok şık...
inşallah bebğim de sağlıkla gelir ve kusursuz bir doğum yaparım, inşallah hayal ettiğim gibi prensesler gibi bir anne olurum...
hepimiz oluruz inşallah...

insallah bebeğini de saglıkla, mutlulukla kucagına alırsın bu arada. senin kız mı, erkek mi?

arkadaşlar bende yenibosna nisa hast.gidiyorum ferda hn doktorum şimdilik memnunum 3 kere gittim ama doğum fiyatları hakkında konuşmadık daha 25 ocakta inşallah gelecek oğlumuzzz:):):)

kızlar, bugün ''bebeğim ve ben'' dergisi aldım - kasım sayısını...

hastahaneler ve doğum fiyatlarını vermiş....
bilginiz olsun...

balıkesır kadın dogum evı hastanesı Nurettın SERINKAN cok memnunum tavsıye ederım...

or-ahayim balat hastanesi eyüp balatta 2aydır gidiyorum dr nevin şenocak randevulu çalışıyor şeker gibi bir kadın çok yoğun olmasına rağmen herşeyi tane tane çok güzel bir dille anlatıyor zaman ayırıyor ilgili bi dr hastane süper temiz herkes okadar ilgiliki şaşırtıyorlar walla mua ücreti ssk 20tl
normal doğum 750
sezeryan 1.200
herşey dahil fiyat
nevin hanım çok tavsiye edilen bi dr arkadaşlar aklınızda olsun hayırlısıyla alalım bebişleri kucağımıza

Ankara Gazi Tıp Fakültesi Hastahanesi Doç Dr Aydan Asyalı Biri

Emekli sandığına tabiyim.Özel muayene hastane içinde aylık 145 Tl

Doğum için sadece doktor ödeniyor,Nromal doğum 650tl Sezeryan 1.200

Özel hastahanelere göre fiyat makul,doğumu yaptıran Yüksek riskli gebelikler uzmanı anlanınada Doçent çünkü.

Merhaba pamuk,
Ben de Nevin hna gidiyorum. Ama geçen ay 750 dedikleri doğum ücretini 1500 e çıkarmışlar. Normal ve sezeryan ikisi de 1500 şu anda. Biraz kızdım açıkçası birden 2 katına çıkarmalarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…