demetcım keske bızım babamız da sevse gezmeyı yaaa valla hos benı kırmaz ama bınbır nazlanır yanı cıkana kadar bu gece sınema ıstıyorum ama bakalım gotur mu acep? sut sagayım bırakayım azıcık :)) kızıma babannesı baksın 2 gundur elletmedık ozledıler cok uyuyana kadar gelırız gec olmadan..
canım bız de gıdemeyecegızkibele ne güzel canım ya bende çok sıkıldım evde kızımla eşimle dışarı çıkmak istiyprum artık ama hala kayınvalidem ve kayınpeder bendeler bi yere gidemiyoruz.((
birde sütünü neyle sağıyorsun canım makinaylamı?
valla biz gittk ve cok eglendik cok begendik gitmeyi dusunuyosaniz tereddut etmeden gidjn valla bu arada biz gezenti bir aile olarak gezmede son noktayi koyduk boluya geldik su anda lobide demiri uyutmaya calisiyoruz termale geldik guzel guzel banyomuzuda yaptkk demiri bile yikadim su cok sifali bi su butun agrilarima iyi geldi :))eyyvah eyvah cok komıkmıs bızım buranın ınsanı nasılsa komıkız :))
ceken kısılerden de ayrıca dınledık fılmı kamera onu de arkası da fena komık dıyorlar..
gıdebılırsenız stres atmaya bırebır dedıler
canım yazmıştım önceki sayfalarda görmedin sanırım..evi sıcak yapıyosun ondan oluyodur burun tıkanıklığı ve balgam dedi..evi bol bol havalandır dedi..havalar ısınmaya başlayınca dışarı çıkar sık sık dedi..kıyafetinin yakasına sürülen bi ilaç verdi bebeğin burnuna koktukça nedesini açarmış..dr u sevmedim almadım o yüzden verdiği ilaçları..başka bi dr a daha gidicem kilosunu falan düzgün ölçmeditutku canım doktora gitmiştin heralde doktora balgamı sordun mu
eyyvah eyvah cok komıkmıs bızım buranın ınsanı nasılsa komıkız :))
ceken kısılerden de ayrıca dınledık fılmı kamera onu de arkası da fena komık dıyorlar..
gıdebılırsenız stres atmaya bırebır dedıler
valla biz gittk ve cok eglendik cok begendik gitmeyi dusunuyosaniz tereddut etmeden gidjn valla bu arada biz gezenti bir aile olarak gezmede son noktayi koyduk boluya geldik su anda lobide demiri uyutmaya calisiyoruz termale geldik guzel guzel banyomuzuda yaptkk demiri bile yikadim su cok sifali bi su butun agrilarima iyi geldi :))
valla biz gittk ve cok eglendik cok begendik gitmeyi dusunuyosaniz tereddut etmeden gidjn valla bu arada biz gezenti bir aile olarak gezmede son noktayi koyduk boluya geldik su anda lobide demiri uyutmaya calisiyoruz termale geldik guzel guzel banyomuzuda yaptkk demiri bile yikadim su cok sifali bi su butun agrilarima iyi geldi :))
canım yazmıştım önceki sayfalarda görmedin sanırım..evi sıcak yapıyosun ondan oluyodur burun tıkanıklığı ve balgam dedi..evi bol bol havalandır dedi..havalar ısınmaya başlayınca dışarı çıkar sık sık dedi..kıyafetinin yakasına sürülen bi ilaç verdi bebeğin burnuna koktukça nedesini açarmış..dr u sevmedim almadım o yüzden verdiği ilaçları..başka bi dr a daha gidicem kilosunu falan düzgün ölçmedi
bu hafta sonu bende gitmek istiyodum eyvah eyvah a.ama eşimin kuzeni var herhaftasonu bizle takılır.hatta şimdide içerdeler playstation oynuyolar..bende sinemaya başbaşa gitmek istiyorum.belki haftaiçi gideriz.tabi benim huysuz kocam nasıl bırakacaksın utkuyu biraz büyüsün öyle gideriz demezse..yada dvd si çıksın evde izlerizde diyebilir.klasik benim koca cevapları
tutku teşekkür ederim
merhaba kızlar
nasılsınız? biz nihayet evimize döndük
ben biraz geçmişe bakayım hepsini okuyamam ama
hiç değilse birkaç sayfa bakayım
kızlar cok moralım bozuk..
benım kızda 1. aydan sonra hep gaz var gaz var dıyordum ya
gaz yok bu cocukta..
bız gecenın bır yarısı rahatsız ederek bu cocugu bosuna aglatmısız bosuna morarmıs yavrum son bır aydır..
anneme geldım bır guzel uyuyor meger cocuga saat 9-10 dan sonra ellememek lazımmıs zaten ne zaman annem gıttı kayınvalıdamlekayınpeder o zamandan berı her uyandırdıgında kucaklarına alıp hırpalıyorlar korıdorda gezınıyorlar vs vs.. ve cocuk hıc uyumuyo sabahlıyoruz ben de esım de telef olduk..
gunah yaa anlatamadık gıttı bır ıkı aylık bebek o kadar kucaga alınmaz onu gectım
uyurken uyandırdılar hep cok uzuluyorum sımdı ıcım acıyor
nasıl bır aydır boyle oldu bende cok hata var kırmayeyım etmeyeyım kayınpeder gec gelıyo gorsun dıye bırsey demedım ama sımdı ne kadar yavruma ezıyet ettıgımı anlıyorum ıcım acıyor yaa..
nasıl oderım ben bunun vebalını aglıyorum sabahtan berı cok canım sıkkın..
bırde sımdı ben nasıl anlatacagım bu durumu onlara kesın cok kırılacaklar sevemıyorlar dıye.
bebegı cesıtlı sebeplerle hep uyandırıyorlar off ya da uyanmasını beklıyorlar gece uyanınca uzerıne atlıyorlar ama o saatte uyanınca 5 e kadar uyumuyo sonra hıc ellemeden pıs pıs yapıp yıne ytaırmak lazım emer emmez..
bi de doktora kaç gündür yeşil kaka yapıyor dedim ishal ilacı verdi ishal olan yeşil mi kaka yapar bilmiyorumki
günaydın kızlar biz bu geceyi kazasız belasız atlattık çok şükür.kızlar benim oglumunda çok tıkanıyor burnu.sobanın üzerine su koymamı önerdi hemşire komşum var bi tane.ama çokta işe yaramıyor açıkcası oluyor yinede.otri bebenin aspiratörünü bulamadım.çok bi eczane ilaç zannetti o derece habersizler yane.ohaoldumsmiledelikafadulden
selam kızlar baby sling alan var mı içinizde? ne alsam karar veremedim, gittigidiyorda var hepsiburadada var bide anna-tr de var. siz hangisini aldınız?
merhaba kızlar
kimse kalmamış ama yinede sorayım
ben bugün ilk defa kızıma biberon verdim
epey bi zorlandı almakta ama sonunda aldı
kendi sütümü sağıp verdim
ama biberonda epey bi süt arttı
o sütü atacakmıyım yoksa
buzdolabında saklayıp
birkaç saat sonra tekrar verebilirmiyim
lütfen cevap yazın
bu konuda hiçbir bilgim yok
sütte ziyan olsun istemiyorum
kızlar ıyı akşamlar bi konuda yardımınızı rica ediyorum ben göğsümün birini yaklaşık 20 gündür emzirmiyorum sağmıyorumda onunda sütü gitti tek meme emziriyorum ama diğer gögsümüde emzirmek istiyorum pompa alıpta sağsam olurmu tekrar süt gelir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?