2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

demetcım keske bızım babamız da sevse gezmeyı yaaa valla hos benı kırmaz ama bınbır nazlanır yanı cıkana kadar bu gece sınema ıstıyorum ama bakalım gotur mu acep? sut sagayım bırakayım azıcık :)) kızıma babannesı baksın 2 gundur elletmedık ozledıler cok uyuyana kadar gelırız gec olmadan..

kibele ne güzel canım ya bende çok sıkıldım evde kızımla eşimle dışarı çıkmak istiyprum artık ama hala kayınvalidem ve kayınpeder bendeler bi yere gidemiyoruz.((
birde sütünü neyle sağıyorsun canım makinaylamı?

canım bız de gıdemeyecegız
eyyvah eyvah var burada yer kalmamıs annemler de gıdememısler ben de esıme demedım bıle.. canım kayınvalıdenler varken cıksanıza azıcık yuruyun en azından ben elde sagılan manuel chıcco aldım ama lansınoh daha ıyıymıs fıyatları aynı 50 tl ortalama. benımkınde tek bıberon var ıkı uc ama bence pek ıyı degıl alırsan lansınoh al ıcınden hem poset hem ıkı bıberon cıkıyormus bırıyle saklar bırıyle sagarsın hem posetlede saklarsın..
bır de medelanın basıt elektrıklı pompası da cok pahalı degıl sanırım ona da bak..

ben emzırıyorum kalırsa ıkı gogsumu de zorluyorum gecende 60 cc cıktı zorla ıkısınden emdıkten sonra ama 2 saat emdıgıyle durdu bız gelene kadar da 60 cc oyalamıs bızım kızı en azından aclıktan aglamamıs cunku benımkı aglayarak uyanıyo uykudan..
sen de oyle yapabılırsın

eyyvah eyvah cok komıkmıs bızım buranın ınsanı nasılsa komıkız :))
ceken kısılerden de ayrıca dınledık fılmı kamera onu de arkası da fena komık dıyorlar..
gıdebılırsenız stres atmaya bırebır dedıler

Son düzenleme:
valla biz gittk ve cok eglendik cok begendik gitmeyi dusunuyosaniz tereddut etmeden gidjn valla bu arada biz gezenti bir aile olarak gezmede son noktayi koyduk boluya geldik su anda lobide demiri uyutmaya calisiyoruz termale geldik guzel guzel banyomuzuda yaptkk demiri bile yikadim su cok sifali bi su butun agrilarima iyi geldi :))

tutku canım doktora gitmiştin heralde doktora balgamı sordun mu
canım yazmıştım önceki sayfalarda görmedin sanırım..evi sıcak yapıyosun ondan oluyodur burun tıkanıklığı ve balgam dedi..evi bol bol havalandır dedi..havalar ısınmaya başlayınca dışarı çıkar sık sık dedi..kıyafetinin yakasına sürülen bi ilaç verdi bebeğin burnuna koktukça nedesini açarmış..dr u sevmedim almadım o yüzden verdiği ilaçları..başka bi dr a daha gidicem kilosunu falan düzgün ölçmedi

bu hafta sonu bende gitmek istiyodum eyvah eyvah a.ama eşimin kuzeni var herhaftasonu bizle takılır.hatta şimdide içerdeler playstation oynuyolar..bende sinemaya başbaşa gitmek istiyorum.belki haftaiçi gideriz.tabi benim huysuz kocam nasıl bırakacaksın utkuyu biraz büyüsün öyle gideriz demezse..yada dvd si çıksın evde izlerizde diyebilir.klasik benim koca cevapları

ah canım ya nasıl imrendim anlatamam..her eve lazım o zaman senin kocadan..benimki hayatta kıçını kaldırmaz kendi istemedikçe..kuzeniyle ben severim gezmeyi ikimiz her seferinde ikna etmeye çalışırız böyle şeylere..işine gelirse gider o kadar..biizm yerimizede gez..mis gibi temiz hava şifalı su..ohh tadını çıkar valla..bende bayılıyorum boluya..baharda abant bambaşkadır hele

ohhhh yarasın yawww ben de 9 aylıkken gıtmıstım sapancaya bebek suda dogacak sandım senınkı cok sukur kucagında canım :)))
valla eglenın bızım ıcın de 2 gun bıle kacabılsek yeter ama bızdekı buyukler salmaz bızı bu kadar kucuk bebekle ahahah..
tatılı gectım ben sınemaya gıdeyım yeter :))

tutkucum o ılacın adı ne hanı su yakaya surulen hayal de utku gıbı sıcaktan tıkanıyo galıba babama sorayım bakayım o ılac zararlı mı degıl mı?

esının kuzenıne utkuyu bırak dıyecem abzurt olacak hep beraber gıdın canım dısarıda tutsun kuzen ahahha :))
ayynen benımkınden de gelecek cevap dvdsını alırız Ama bızde bakacak cok heveslıler var..
ben bıraksam bızı bır hafta sormazlar nerdesınız dıye..

merhaba kızlar
nasılsınız? biz nihayet evimize döndük
ben biraz geçmişe bakayım hepsini okuyamam ama
hiç değilse birkaç sayfa bakayım

tutku teşekkür ederim

rica ederim canım..

kibelesr canım ilacı almadık daha adını bilmiyorum.reçeteyide okuyamıyorum malum dr yazısı..sen yinede sor böyle yakaya sürülen bi ilaç varmış adı ne diye..bilir senin kayınpeder

yok kuzen erkek canım ya kucağında daha yeni tutmaya başladı korkuyo bişey olur diye..benimde annem falan varda eşimin pimpirikliği ve bahanesi açıkçası utku

ayy siz bolu ya mı geldiniz hoşgeldiniz sefa getirdinizzopuyorumnanaktan

merhaba kızlar...
dün akşamı oğlumsuz karıkoca başbaşa geçirdik. acayp romantiktik, ne mi yaptık ; ev toplayıp bol bol koli hazırladık :roflol:
sonunda attık kendimizi yeni eve. çok yoruldum çoookkkk..
Allah'ta bayağı kalabalığız da herkes bir ucundan tutuyor. yarın da bütün gün yerleşmeyle uğraşacağız. nasıl gözümde büyüyor anlatamam..

tutku;
ayy üüzldüm yaa doktor macerasına gene.
manyak sekreter insan söyler dimi doktorun çlışma saatini hayret birşey..:mymeka:
maltepe ünivesitesindeki bahar hanım aklımda olsun, ben onu beğenmiştim.50 tl'ydi visiti hatırladığım kadarıyla.

canım benim suçlamakendini. sonuçta bebekler her isteğini, her derdini ağlayarak anlatmaya çalışıyorlar. biz de anlayana kadar biraz vakit geçiyor işte. yapacak birşey yok.
hi değilse bulmuşsun ağlama sebebini.
sizinkilere güzelce anlatırsan bu kadra ağlamasının sebebini onlar da anlayış gösterirler elbet.
sen o kadar bunalım yapma kendine, sana da yazık canım..

bi de doktora kaç gündür yeşil kaka yapıyor dedim ishal ilacı verdi ishal olan yeşil mi kaka yapar bilmiyorumki

canım benimkide ishalken yemyeşil yapardı kakasını, normal yani..

evet canım yaa otribebe'yi bazı ezaneler bilmiyor bile, bizde zor bulmuştuk.

selam kızlar baby sling alan var mı içinizde? ne alsam karar veremedim, gittigidiyorda var hepsiburadada var bide anna-tr de var. siz hangisini aldınız?

ben aldım canım. bugün işyerine gelmiş kargo ama ben görmedim daha. pazartesi işe gitmeyeceğim ancak salı elime geçer, bakalım neye benzeyecek.
ben babasling almıştım hepsiburada'dan. hoya ve öğretmenim'de aldı, ikiside çok memnun.

annesütü oda ısısında 6-7 saat, buzdolabında 48 saate kadar saklanr.

kızlar ıyı akşamlar bi konuda yardımınızı rica ediyorum ben göğsümün birini yaklaşık 20 gündür emzirmiyorum sağmıyorumda onunda sütü gitti tek meme emziriyorum ama diğer gögsümüde emzirmek istiyorum pompa alıpta sağsam olurmu tekrar süt gelir mi acaba?

cnm nıye 20 gundur o gögusunden vermedın, 20 gun cok uzun bır süre. ama yıne de denemekte yarar var dıye dusunuyorum...
mama takvıyesı yapyrmusun yooksa tek meme yetıyormu bebişin için.? benım ıkı memişde yetmıo da :1no2:

kibelesr
Nasilsin simdi ? Yeni gördüm yazini yapma canim her basiniza gelen seyde böyle vicdan azabi cekersen cok yipranirsin olmasin istiyor insan ama daha neler oluyor.Bizdede aynisi oldu direk söyledim valla bozulana oldu ama düzeldiler bi kac gün icinde .Ama ben ebe nin üstüne attim hep :)) ebeye sordum oda böyle dedi bende ebeye sorudm böyleymis diyip gectim ben demedim ebe dedi ama dogru :)) Sende de istersen Almanya da arkadas ebe ye sormus böyleymis arkadasinda bebegi ayni filan diye )

scedcedu
Hosgeldiniz.Bu arada ben bu gün yeni tel aldim numaram degisti sana mesaj aticam ama daha telefonu kurcalamaya vaktim olmadi .Yarin benden mesaj alirsin degisik numara görüsen sasirma eski numarami iptal edebilirsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…