kızlar bızım oglan 10 gundur aynı saatlerde uyuyor, bu bır düzene gırdıgını mı gösterır, ama ben bu duzenı begenmıyorum. sızce de begenmemekte haklı degılmıyım?
sabah ezanıyla uyanıyor, bılemedın ezandan bı yarım saat daha fazla gün boyu hıc uyumuyor, emerken daldıgı 10-15 dklık uykuları saymıyorum cunku devamı olmuyor. aksam altıya kadar ayakta dıkılıyor gözler faltası gıbı. akşam 6 da bır uyuyor yıne sabah ezanına kadar....yanı 12-13 saat uyuyor ust uste ama gunduzlerı ayık buyukınsan gıbi....
merhaba kızlar...
dün akşamı oğlumsuz karıkoca başbaşa geçirdik. acayp romantiktik, ne mi yaptık ; ev toplayıp bol bol koli hazırladık :roflol:
sonunda attık kendimizi yeni eve. çok yoruldum çoookkkk..
Allah'ta bayağı kalabalığız da herkes bir ucundan tutuyor. yarın da bütün gün yerleşmeyle uğraşacağız. nasıl gözümde büyüyor anlatamam..
tutku;
ayy üüzldüm yaa doktor macerasına gene.
manyak sekreter insan söyler dimi doktorun çlışma saatini hayret birşey..:mymeka:
maltepe ünivesitesindeki bahar hanım aklımda olsun, ben onu beğenmiştim.50 tl'ydi visiti hatırladığım kadarıyla.
canım benim suçlamakendini. sonuçta bebekler her isteğini, her derdini ağlayarak anlatmaya çalışıyorlar. biz de anlayana kadar biraz vakit geçiyor işte. yapacak birşey yok.
hi değilse bulmuşsun ağlama sebebini.
sizinkilere güzelce anlatırsan bu kadra ağlamasının sebebini onlar da anlayış gösterirler elbet.
sen o kadar bunalım yapma kendine, sana da yazık canım..
canım benimkide ishalken yemyeşil yapardı kakasını, normal yani..
evet canım yaa otribebe'yi bazı ezaneler bilmiyor bile, bizde zor bulmuştuk.
ben aldım canım. bugün işyerine gelmiş kargo ama ben görmedim daha. pazartesi işe gitmeyeceğim ancak salı elime geçer, bakalım neye benzeyecek.
ben babasling almıştım hepsiburada'dan. hoya ve öğretmenim'de aldı, ikiside çok memnun.
annesütü oda ısısında 6-7 saat, buzdolabında 48 saate kadar saklanr.
Cok uykum geldi ya iyigeceler herkese
yok daha 2. ayı doldurmadık meltem ablacım, iyi geceler.. allah rahatlık versın....a.s.
iyi akşamlar
yanlışmı anladım
aksam 6dan sabah ezanına kadar uyanmadanmı uyuyor
normalmi okadar uyuması:uhm:
kızlar ıyı akşamlar bi konuda yardımınızı rica ediyorum ben göğsümün birini yaklaşık 20 gündür emzirmiyorum sağmıyorumda onunda sütü gitti tek meme emziriyorum ama diğer gögsümüde emzirmek istiyorum pompa alıpta sağsam olurmu tekrar süt gelir mi acaba?
canım benim normal tabi...sıkma canını benimkisi bazen 2 gün uyuyor 2 gün uyanık....tabi ben 2-3 saatte bir emziriyorum sen de emziriyormuşsun sorun yok o zaman büyüyünce düzene giriyor uykuları merak etme sen...kızlar bızım oglan 10 gundur aynı saatlerde uyuyor, bu bır düzene gırdıgını mı gösterır, ama ben bu duzenı begenmıyorum. sızce de begenmemekte haklı degılmıyım?
sabah ezanıyla uyanıyor, bılemedın ezandan bı yarım saat daha fazla gün boyu hıc uyumuyor, emerken daldıgı 10-15 dklık uykuları saymıyorum cunku devamı olmuyor. aksam altıya kadar ayakta dıkılıyor gözler faltası gıbı. akşam 6 da bır uyuyor yıne sabah ezanına kadar....yanı 12-13 saat uyuyor ust uste ama gunduzlerı ayık buyukınsan gıbi....
olur canım yani emzir o göğsünü de önce çok az gelir sütün aynı yeni doğum yapmışsın gibi sonra çoğalır merak etme ver yani o göğsünü de sık sık...kızlar ıyı akşamlar bi konuda yardımınızı rica ediyorum ben göğsümün birini yaklaşık 20 gündür emzirmiyorum sağmıyorumda onunda sütü gitti tek meme emziriyorum ama diğer gögsümüde emzirmek istiyorum pompa alıpta sağsam olurmu tekrar süt gelir mi acaba?
Canim, pompayla sagarsan sut geri gelir mi emin degilim ama mumkunse bebisini emzirmeye calis. Emziremiyorsan yine de pompayla dene derim ben.
Pompayla devamli degil de kisa molalar vererek sag. Yani bi 10 dakika sag 10 dakika mola- 5 dakika sag 5 dakika mola- 3dakika sag seklinde.
Haa bi de bilmem inanir misin ama annem der ki; Bebege imrersen :) sutun gelirmis! Imremek demek yani booyle icten sevmek hani icin kaynar ya oyle iste o zaman memislerde bi sizi hissedermissin o da sutmus... Annem 5 cocuk buyuttu walla ben inanirim:)
olur canım yani emzir o göğsünü de önce çok az gelir sütün aynı yeni doğum yapmışsın gibi sonra çoğalır merak etme ver yani o göğsünü de sık sık...
gnd arkadaşlar,
cuma günü aşıları için sağlık ocağına gittiğimde hemşire bana ''kreşe vermeyeceksen,evde steril ortamda bakılacaksa neden rotavirüs aşısı yaptıracaksın çocuğa boşu boşuna mikrop yükleyeceksinki?'' dedi.kafam çok karştı benim.sizler ne yaptınız?
merhaba kızlar...
dün akşamı oğlumsuz karıkoca başbaşa geçirdik. acayp romantiktik, ne mi yaptık ; ev toplayıp bol bol koli hazırladık :roflol:
sonunda attık kendimizi yeni eve. çok yoruldum çoookkkk..
Allah'ta bayağı kalabalığız da herkes bir ucundan tutuyor. yarın da bütün gün yerleşmeyle uğraşacağız. nasıl gözümde büyüyor anlatamam..
canım benim suçlamakendini. sonuçta bebekler her isteğini, her derdini ağlayarak anlatmaya çalışıyorlar. biz de anlayana kadar biraz vakit geçiyor işte. yapacak birşey yok.
hi değilse bulmuşsun ağlama sebebini.
sizinkilere güzelce anlatırsan bu kadra ağlamasının sebebini onlar da anlayış gösterirler elbet.
sen o kadar bunalım yapma kendine, sana da yazık canım..
kibelesr
Nasilsin simdi ? Yeni gördüm yazini yapma canim her basiniza gelen seyde böyle vicdan azabi cekersen cok yipranirsin olmasin istiyor insan ama daha neler oluyor.Bizdede aynisi oldu direk söyledim valla bozulana oldu ama düzeldiler bi kac gün icinde .Ama ben ebe nin üstüne attim hep :)) ebeye sordum oda böyle dedi bende ebeye sorudm böyleymis diyip gectim ben demedim ebe dedi ama dogru :)) Sende de istersen Almanya da arkadas ebe ye sormus böyleymis arkadasinda bebegi ayni filan diye)
Kizlar
Ayakta sallamaya alistirmayin cok zor oluyor ben büyük oglanda oynar gibi ayaima koydum koyus o koyus cocuk 4 yasindaydi ayakta sallanamdan uyumuyordu(( Bi sefer Tr ye arabayla gidiyoruz gece yarisi Eski yugoslavyanin oralardayiz uyandi nasil agliyor arabayi cektik ben kaldirimda oturup yastik koydum salladim 9 aylik filanda baska türlü mümkün degil uyutamadim hala tüylerim diken diken oluyor aklima geldikce.Bu oglanda sallamiyorum ayakta yatagina koyunca uyuyor kendi Allahima sükürler olsun.
canım uyku cok onemlı benım uykuda doluyor gogusler sen yıne bebegın saatlerını degıstırmeye calıs uyumasını ıstemedıgın zaman sık sık altını al oyun oyna yavas yavas kaydır saatlerı once 20 ser dk ıle basla yavas yavas bence..bu yüzdende gunduzlerı sütüm yetmıyor , olmuyor gecelerı bı nebze doluyor. su uyku saatlerını bır düzene yaysa belki memişlerimde daha düzenli süt üretırdı...bılmem...kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?