2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar nasilsiniz?
Burda genen 2 gündür kar yagiyor icim sisti ya.Hadi dün öyle böyle firladik evden bi bahane uydurup ama bu ün ne cikacak hava ne gidecek bi yer var icim daraliyor (

Kizlar nasilsiniz?
Burda genen 2 gündür kar yagiyor icim sisti ya.Hadi dün öyle böyle firladik evden bi bahane uydurup ama bu ün ne cikacak hava ne gidecek bi yer var icim daraliyor (
canım aynı havaları yasıyoruz sanırım bızım de dun yagdı kar :))
benım de canım cok sıkıldı ama gıdemıyoruz bır yere off sınır oluyorum sınemaya bıle gıdemedık bu sene ( hem havadan hem bebekten..

bezlerle ılgılı yazmıstım ıkısını ayrı ayrı ınceledım
hemen hemen aynı duruyorlar bellerınde fark var sankı bırının ıcınde daha az jel var ve hafıf kokuda fark var sanırım pısık bundan oluyo sekıl vs aynı ama ıcım elvermıyo kullnmayacagım ben bunu ( zaten 4 noya gececegız noyu da tutturamadım evde 2 tane 4 numara numune var deneyeyım de olursa 4 e gecerım gunduzlerı kısa aralıklarla duracagı zaman kullanırım sımdı durup dururken pısık yapmanın ne alemı var..

selam kızlar bugün eşimin doğumgünü..hediye alamadım ama şimdi bi pasta yapıyorum..her sene sürpriz parti düzenlerdim bu sene sürpriz pastayla idare etsin artık..

kibelesr canım ben prima 4 numara aktif bebek kullanıyorum sorun yaşamadım..bazen kızarıyo utkunun poposu ama çok kaka yapıyo ben ondan olduğunu düşünüyorum..bezden değildir umarım primada pişik yaparsa ne kullanıcazki anlamadım..

selam canım prıma aktıf bebek zaten prımaymıs ta uyu oyna var bıde o da prıma yazıyo ama degılmıs bence eskı urunlerı uyu ve oyna dıye satıyorlar aktıfbebekten ben de memnunum.
bu arada ben de esıme hıc bırsey alamadım bu sene 28 aralık zaten 1 ocakta kızım geldı benım de 10 ocaktı ıkımızım de hedıyesı hayal bu sene :)) artık ayın 3unde ucumuzun ortak kutlarız seneye kaydirigubbakcemile3

biz bu yıl yılbaşını atladık sadece o kadar..hepimizin hediyesi bebişler zaten..
sizin ne güel peşpeşeymiş doğumgünleri..bizim herşey farklıo zamanlarda bir yıla serpiştirdik.maksat kutlama olsun işte:sm_cool:

kızlar merhaba bişey sorcam sizlere bebişlerinize su veriyormusunuz veriyorsanızda ne kadar?benm doktorum gerek yok vermeyin dedi ama verenlerde varmış bilemiyorum bi zararı olurmu?

kızlar merhaba bişey sorcam sizlere bebişlerinize su veriyormusunuz veriyorsanızda ne kadar?benm doktorum gerek yok vermeyin dedi ama verenlerde varmış bilemiyorum bi zararı olurmu?

ben çok az veriyorum..miktarını bilmiyorum ama 1 çay kaşığı ancak oluyodur..bi yerde okumuştum başta su vermeyenler sonra suya alıştırmakta zorluk çekmişler..sırf o yüzden veriyorum bende yoksa anne sütü alan bebeğin ihtiyacı yok..mama yiyosa su vermek gerekli ama.

ben vermiyorum anne sütüyle besleniyorsa eğer gerek yok diye biliyorum ama dediğin gibi verenler de var.

selam nasılsınız
nur uyuyo bi bakayım dedim

slm hoyacım. bende mınık askımı yenı uuyuttum,bız ıyıyız sen nasılsın...
benımde uyumam lazım memişlere süt doldurmak ıcın yatmadan bır bakayım dedım bugun hıc bakamadım buaralara ne var ne yokk....

ben ıhlamur verıyordum sımdı kestım vermeyı..60 cc neredeyse verdıgım oldu gazdan rahatlasın dıye.. bırde ıhlamuru zaten sarılık ıcın dr vermıstı cabuk atsın dıye sıvıyla..ama dedıgım gıbı kestım ıkı haftadır hıc vermedım.
suyu yenı vermeye basladım benım kızım hıckırık tutuyor cok ve yenı emzırdıgımde son bır haftadır ıkı yudum bıle cektıremıyorum gogsumden doydugunu bılıyo o sebepten ıkı yudum su verıyorum kı hıckırıgı gecsın..
bu arada sarılıga ıhlamur ıyı gelmıyor da drumuz kaynamıs su verdıgımızden emın olsun dıye ıhlamur demıs sonrakı ay dedı herkes dıkkat etmıyo en azından ıhlamuru kaynatıyorlar benım ıcım rahat edıyo dedı.. hazır su verıp temız sanıp bebegı hastalanan oluyormusta..

ben geldim herkesler gitmiş

esmer taşınıyormuşsun hayırlı olsun yeni evin
sağlıkla mutlulukla oturun inşallah

ecrin çok geçmiş olsun

meltem yeni numaranı bekliyorum canım
ben doğumunda sana mesaj atmıştım ulaşmış mıydı?
merak ediyordum sana sormayı da unutmuştum

dün okuduğum geçmişten aklımda kalanlar bunlar

tutku dr maceranıza üzüldüm
inşallah biran önce gönlüne göre bir dr bulursun

tutku çok alakasız olacak ama şu leslie nin mil yürüyüşlerini indiremedim ben bir türlü sen nerden indirdin denedim ama hata veriyor hep...

evet hastanedeyim canım.kurbanlık ben ameliyat gününü bekliyorum..serumlarla..

kıyamam canım ya çok üzüldüm.bellimi ameliyat günün peki.ayris ne yapıyor bu arada.

salı gunu olcak buyuk ihtimal aksilik çıkmazsa...ayrisde iyi annem bakıyor dr geldi buraya beraber bende indim aşılarını oldu gelişimi gayet ii dedi.mama yiyor işte..

maşallah ayrise o zaman sende en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.ayris mama yiyor diyede üzülme gelişimi iyi olsun da sen hastaneden çıkınca ilaç almayı bırakınca emzirirsin annesi.sana çok geçmiş olsun canım Kuzey ağlamaya başladı ben kaçıyorum.iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…