canım aynı havaları yasıyoruz sanırım bızım de dun yagdı kar :))Kizlar nasilsiniz?
Burda genen 2 gündür kar yagiyor icim sisti ya.Hadi dün öyle böyle firladik evden bi bahane uydurup ama bu ün ne cikacak hava ne gidecek bi yer var icim daraliyor(
selam kızlar bugün eşimin doğumgünü..hediye alamadım ama şimdi bi pasta yapıyorum..her sene sürpriz parti düzenlerdim bu sene sürpriz pastayla idare etsin artık..
kibelesr canım ben prima 4 numara aktif bebek kullanıyorum sorun yaşamadım..bazen kızarıyo utkunun poposu ama çok kaka yapıyo ben ondan olduğunu düşünüyorum..bezden değildir umarım primada pişik yaparsa ne kullanıcazki anlamadım..
kızlar merhaba bişey sorcam sizlere bebişlerinize su veriyormusunuz veriyorsanızda ne kadar?benm doktorum gerek yok vermeyin dedi ama verenlerde varmış bilemiyorum bi zararı olurmu?
kızlar merhaba bişey sorcam sizlere bebişlerinize su veriyormusunuz veriyorsanızda ne kadar?benm doktorum gerek yok vermeyin dedi ama verenlerde varmış bilemiyorum bi zararı olurmu?
selam nasılsınız
nur uyuyo bi bakayım dedim
biz bu yıl yılbaşını atladık sadece o kadar..hepimizin hediyesi bebişler zaten..
sizin ne güel peşpeşeymiş doğumgünleri..bizim herşey farklıo zamanlarda bir yıla serpiştirdik.maksat kutlama olsun işte:sm_cool:
merhaba kimler var bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?