2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam millet
geldik sonunda yuvamıza
bu ev nasıl toplanır bilemiyorum ben yaaa:1no2:

kimsecıkler yoookmuş, tüm bebısler uslu , annecikler de tatlı tatlı uyuyor ıns. masaallah..

selam kızlar yeni bişey öğrendim bileniniz varmı bilmiyorum
bebeişleri hıçkırık tuttuğunda çay kaşığına bir iki damla limon
sıkın verin anında kesiliyor

buarada ayça24 nerde kızçenin resmi kaç gün oldu hani eklicektin
bizde hediyemizi aldık çok teşekkürler canım ogün senle konuştuktan 10dk sonra geldi kargo çok saol canım

hıçkırık tutması bebeğin yediğini hazmettiğini gösteriyor o yüzden ben bi şey yapmıyorum ama çok uzun sürerse alıp bi kaç dk emziriyorum anında kesiliyor.limon vermek zararlı olur bence asit bebeğin midesini deler mazallah.bebeklerin mideleri çok hassas anne sütünü bile hazmedemiyorlar ki hazmı en kolay olan süt anne sütü..zaten hazmedemedikleri için gazları oluyor bi de o mideye limon sıkıp versek ne olur.Allah korusun..belki biraz daha büyük bebekler filan verilebilir ne bileyim yemeğe geçmiş bebeklere filan dokunmayabilir ama bizim bebeklere vermeyin derim ben...

kızlar bi şey sorayım.emzirirken tek göğsünüz yeterli oluyor mu yoksa ardından diğer göğsünüzü de veriyormusunuz?

ben kullanıyorum canım 1damla limon neresini delsin varla yok arası tabi isteyen verir istemeyen vermez ben paylaşım dedim etrafımda çok kişiden duydum şuan 5 6 yaşlarında çocukları bi problemde yaşamamışlar öyle olsa önermezlerdi ayrıca benim dr da hıçkırığa sebep olan şeyin emerken içine kaçan hava olduğunu söyledi yani herkes bişey diyo bende anlamadım hangisinin doğru olduğunubilmiyorumkismile

kızlar merhaba bişey sorcam sizlere bebişlerinize su veriyormusunuz veriyorsanızda ne kadar?benm doktorum gerek yok vermeyin dedi ama verenlerde varmış bilemiyorum bi zararı olurmu?

canım benim dr um günde 1-2 çay kaşığı ver diyor . ama belki mama verdiğimdendir bilemiyorum.

selam millet
geldik sonunda yuvamıza
bu ev nasıl toplanır bilemiyorum ben yaaa:1no2:

hoşgeldin canım . toplanır toplanır hadi canım kaldır totoyuu

canım ben yapıyorum dr um verdiği bir şey hatta.

süper ama değilmi anında kesmesi öbür türlü hıçkıra hıçkıra içi dışına çıkıyor bende öğreneli 2 3 gün oluyor çok işime yaradı dr ver demesini öğrendiğimde iyi oldu demekki bi zararı yokmuş yoksa ver demezdi heralde

bu arada bende günde 1 2 çay kaşığı veriyorum su mama veriyorum bende dr dedi biberon plastik ya suya ihtiyaç ondanda duyulurmuş anne sütü gibi su ihtiyacını tabi karşılamaz mama gerçi oda süt mama diyip duruyoruz ama eskiler gibi pirinç unu bilmemne vermiyoruzki ben milupa aptamilin bebek sütünü kullanıyorum

canım hani asitli ya limon o yüzden lafın gelişi dediydim deler diye tabi 1 damla limonun mideyi deleceği yok ama şu dönem bebeklerin gazlı dönemi ya o yüzden ...

canım hani asitli ya limon o yüzden lafın gelişi dediydim deler diye tabi 1 damla limonun mideyi deleceği yok ama şu dönem bebeklerin gazlı dönemi ya o yüzden ...

napim canım ya hıçkırık çok oluyo ben mama veriyorum sütüm tok biberondan daha çok hava kaçıyo mideye çok hıçkırıklı oğlum günde 5 6 defa yani içi dışına çıkıyor bende veiyorum napim bak hem delfin dr önermiş demekki herhangi bi etkisi olmaz

oğluşumun yeni fotolarını ekledim kızlar hergün çekip eklemek lazım aslında nasıl değiştiklerini görmek çok güzell

ben de bugün işe başlıyorum aklım hep evde olacak.mecburen mama yiyecek evde.mama olarak pre aptamil aldıydım bi kaç kez verdim ama tadını sevmedi zorla yiyor ..ne bilim aç kalınca mecbur yicek diye düşünüyorum ben.sen ne veriyosun mama olarak pamuk?memnunmusun verdiğin mamadan?yani severek yiyor mu?kabızlık filan yaptı mı hiç?

ben doğduğu günden beri milupa aptamil veriyorum canım sütüm hiçbigün doyuracak kadar olmadı tadımlık oldu hep anlıcan memnunum kilo alımıda çok iyi lök lökte yiyor oda seviyor yani tavsiye ederim ben problem yaşamadım sırf mama yediği için kakasını kendi rahat yapamıyor ama hergün bu gliserinli fitil var kızlar tavsiye etti onu atıyorum hemen yapıyor ilki azcık koyu çıktığı için fitil vermeyince zorlanıyor ama gerisini rahat rahat kendi yapıyor kabızlıkta yaşamadım yani çok şükür

canım sütünü neden sağmıyorsun bende işe başlayacam ama sütümü sağacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…