hoşgeldiniz juliii
melisa toplar annesi hiçççç dert etme sen
selam kızlar yeni bişey öğrendim bileniniz varmı bilmiyorum
bebeişleri hıçkırık tuttuğunda çay kaşığına bir iki damla limon
sıkın verin anında kesiliyor
çok mu dağıtmış kocen jjulietcim?selam millet
geldik sonunda yuvamıza
bu ev nasıl toplanır bilemiyorum ben yaaa:1no2:
hıçkırık tutması bebeğin yediğini hazmettiğini gösteriyor o yüzden ben bi şey yapmıyorum ama çok uzun sürerse alıp bi kaç dk emziriyorum anında kesiliyor.limon vermek zararlı olur bence asit bebeğin midesini deler mazallah.bebeklerin mideleri çok hassas anne sütünü bile hazmedemiyorlar ki hazmı en kolay olan süt anne sütü..zaten hazmedemedikleri için gazları oluyor bi de o mideye limon sıkıp versek ne olur.Allah korusun..belki biraz daha büyük bebekler filan verilebilir ne bileyim yemeğe geçmiş bebeklere filan dokunmayabilir ama bizim bebeklere vermeyin derim ben...
kızlar merhaba bişey sorcam sizlere bebişlerinize su veriyormusunuz veriyorsanızda ne kadar?benm doktorum gerek yok vermeyin dedi ama verenlerde varmış bilemiyorum bi zararı olurmu?
selam millet
geldik sonunda yuvamıza
bu ev nasıl toplanır bilemiyorum ben yaaa:1no2:
selam kızlar yeni bişey öğrendim bileniniz varmı bilmiyorum
bebeişleri hıçkırık tuttuğunda çay kaşığına bir iki damla limon
sıkın verin anında kesiliyor
canım benim dr um günde 1-2 çay kaşığı ver diyor . ama belki mama verdiğimdendir bilemiyorum.
hoşgeldin canım . toplanır toplanır hadi canım kaldır totoyuu
canım ben yapıyorum dr um verdiği bir şey hatta.
canım hani asitli ya limon o yüzden lafın gelişi dediydim deler diye tabi 1 damla limonun mideyi deleceği yok ama şu dönem bebeklerin gazlı dönemi ya o yüzden ...ben kullanıyorum canım 1damla limon neresini delsin varla yok arası tabi isteyen verir istemeyen vermez ben paylaşım dedim etrafımda çok kişiden duydum şuan 5 6 yaşlarında çocukları bi problemde yaşamamışlar öyle olsa önermezlerdi ayrıca benim dr da hıçkırığa sebep olan şeyin emerken içine kaçan hava olduğunu söyledi yani herkes bişey diyo bende anlamadım hangisinin doğru olduğunubilmiyorumkismile
canım hani asitli ya limon o yüzden lafın gelişi dediydim deler diye tabi 1 damla limonun mideyi deleceği yok ama şu dönem bebeklerin gazlı dönemi ya o yüzden ...
ben de bugün işe başlıyorum aklım hep evde olacak.mecburen mama yiyecek evde.mama olarak pre aptamil aldıydım bi kaç kez verdim ama tadını sevmedi zorla yiyor ..ne bilim aç kalınca mecbur yicek diye düşünüyorum ben.sen ne veriyosun mama olarak pamuk?memnunmusun verdiğin mamadan?yani severek yiyor mu?kabızlık filan yaptı mı hiç?
ben de bugün işe başlıyorum aklım hep evde olacak.mecburen mama yiyecek evde.mama olarak pre aptamil aldıydım bi kaç kez verdim ama tadını sevmedi zorla yiyor ..ne bilim aç kalınca mecbur yicek diye düşünüyorum ben.sen ne veriyosun mama olarak pamuk?memnunmusun verdiğin mamadan?yani severek yiyor mu?kabızlık filan yaptı mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?