2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu burun temizliği için kullandığımız damla varya 2damla yazıyor herbirinemi yoksa tek tek bir damlamı veriyoruz

evt canım tabii ki hemen kesiyor dr bizzat verdi için rahat olsun.

canım ben dr umun tavsiyesiyle bebelac ac diye gaz yapmayan bir mamasını kullanıyorum. anne sütüne en yakın tatta imiş yani biraz acımsı:)

günaydın kızlar herkesin kadınlar gününü kutlarım

gunaydın canım seninde kutlu olsun

aa acımsımı benim verdiğim milupa aptamil acı değil peki nasıl kilo alımı falan gaz probleminiz varmı

ben 2 şer damla yapıyorum canım

tamam canım benimki babasından biraz grip kaptı gibi arada öhö diyo bi komik öksürmesi ya allahtn sanki gıcık yapmışta bişey ondan yapıyomuş gibi hırıltılı falan değil azcıkta burbu tıkalı gibi bunu sıkıp çekiyorum geçiyor

kızlar bi şey sorayım.emzirirken tek göğsünüz yeterli oluyor mu yoksa ardından diğer göğsünüzü de veriyormusunuz?

benimki tek göğsümü emiyor onu da sadece 8-10 dk kadar emiyor. herkes iki göğsü de 15'er dk emzirmek gerektiğini söylüyor ama benimki tekini bile 15 dk emmiyor ki. aradan 2-3 saat geçmeden tekrar emmek istemiyor. bu duruma çok canım sıkılıyor çünkü kilo alımı pek iyi değil. özellikle bu ay hiç kilo almadı diyebilirim. cumartesi dr'a gideceğiz inşallah mamaya başlatmaz

günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun .

pamukcum benimde oğluşum üşütmüş yaa resmen hırıldıyor öksürük hapşuruk burun akıntısı bide iyi bakıyoz yani of neyapacaz bilemedim

canım bişey sorabilirmiyim neden mamadan bukadar çekiniyorsun sütün yetmiyorsa vereceksin hem şükret az çok var sütün alıyor bebeğin bizde 1aydan sonra bitti yok gibi biz neyapalım

ya benimkinde hırıltı yok gibi bişey hapşurma arada öksürüyor gibi yapıyor ama içten değil öksürük yani bide azck burun tıkalı bugünde böyle devam ederse dahada fazlalaşmadan yarın dr gidicem canım bence sende erteleme git dahada çoğalmadan

günaydın kızlar..ben hala pes etmediö,spora devammmmhihoyyyt
tutku çok alakasız olacak ama şu leslie nin mil yürüyüşlerini indiremedim ben bir türlü sen nerden indirdin denedim ama hata veriyor hep...
canım sen siteyimi bulamadın indirmeyimi yapamadın..ona göre yardımcı olurum
sağol canım bulurum inşallah
günaydın kızlar herkesin kadınlar gününü kutlarım
teşekkürler seninde kutlu olsun
geçmiş olsun canım senin kadınlar günüde kutlu olsun

Son düzenleme:
aa acımsımı benim verdiğim milupa aptamil acı değil peki nasıl kilo alımı falan gaz probleminiz varmı

canım işte dr um aptamil daha tatlı diye bebelac verdi. daha sonra memeyi almaz diye. hemde gaz yapmayan bir özel mama. canım kilo alımımız gayet iyi. önden gidiyoruz diyebilirim hatta.

canım bişey sorabilirmiyim neden mamadan bukadar çekiniyorsun sütün yetmiyorsa vereceksin hem şükret az çok var sütün alıyor bebeğin bizde 1aydan sonra bitti yok gibi biz neyapalım

aynen katılıyorum benimde öyle. bir memeden sadece 8-10 cc çıkıyor onu da kahve niyetine içiyor. ne yapalım öyle de büyüyorlar böyle de

Canım c.tesi gittik 3 tane şurup verdi oğluşuma onu kullanmaya başladık inş. geçer yaa gözüm gibi bakıyorum ona rahmen üşütmüş yaa.

canım işte dr um aptamil daha tatlı diye bebelac verdi. daha sonra memeyi almaz diye. hemde gaz yapmayan bir özel mama. canım kilo alımımız gayet iyi. önden gidiyoruz diyebilirim hatta.

hımmm anladım canım benimkinin memeyle hiç işi olmadı adam gibi 3 4 kez emdi beni sonra biberon gibi lök lök gelmediği için bıraktı bende çekerek verdim nekadar geldiyse sonra oda kalmadı artık sırf mamayla büyüyor bizimde iyi allaha şükür 3150 hastaneden ayrıldık 1ay kontrolünde 4750olduk çok şükür ii dedi dr

Canım c.tesi gittik 3 tane şurup verdi oğluşuma onu kullanmaya başladık inş. geçer yaa gözüm gibi bakıyorum ona rahmen üşütmüş yaa.

canım üzülme cabuk atlatır inşlhh
iremde hasta olmuştu yeni atlattık
antibiyotık ,öksürrük surubu,2 igne,ilaçlı soguk buhar
bayaa bi tedavi sürecinden sonra atlattık cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…