pendikte canım..sen
Canım c.tesi gittik 3 tane şurup verdi oğluşuma onu kullanmaya başladık inş. geçer yaa gözüm gibi bakıyorum ona rahmen üşütmüş yaa.
canım üzülme cabuk atlatır inşlhh
iremde hasta olmuştu yeni atlattık
antibiyotık ,öksürrük surubu,2 igne,ilaçlı soguk buhar
bayaa bi tedavi sürecinden sonra atlattık cok şükür
günaydın kızlar...benim kızımın başında 10 gündür konak var..zeytinyağını öneriyorlar....zeytinyağını hiç denemedim..saçı yağlı kalmaz mı ki?deneyeniniz var mı?
aynen canım gözümüz gibi baktığımız için gözümüz çıkıyor zaten ya inş düzelir kuzun bende yarın götürücem ikibuçuğa randevu aldım iyice sarmadan hastalık atlatırız inş
hımmm anladım canım benimkinin memeyle hiç işi olmadı adam gibi 3 4 kez emdi beni sonra biberon gibi lök lök gelmediği için bıraktı bende çekerek verdim nekadar geldiyse sonra oda kalmadı artık sırf mamayla büyüyor bizimde iyi allaha şükür 3150 hastaneden ayrıldık 1ay kontrolünde 4750olduk çok şükür ii dedi dr
günaydın kızlar...benim kızımın başında 10 gündür konak var..zeytinyağını öneriyorlar....zeytinyağını hiç denemedim..saçı yağlı kalmaz mı ki?deneyeniniz var mı?
manyak herif ne alakası varmış doğdu doğalı olsa neysede sonradanmı olmuş rahat nefes alamama pislik oluyo bazıları işte ben çok memnunum inş gidicez yarın bişeyimiz kalmıcakay canım gidin gidin.biz doktorumuzu değiştirdik önceki doktorumuza burnundaki hırıltıyı söylediğimizde normal daha ufak bebek olduğu için zor nefes alıp verio demişti gördük işte zoru adama kalsa bronsite cevirinceye kadar bizi uyutacaktı mevlam korusun.
çok şükür canım maşallah
canım benim oğlumda kaşında oluştu banyodan önce zeytinyağı sürüp banyo yaptım 2-3 kerede geçti c.tesi doktorumuza sordum zeytinyağı öneririm bu durumlarda dedi.
aynen katılıyorum benimde öyle. bir memeden sadece 8-10 cc çıkıyor onu da kahve niyetine içiyor. ne yapalım öyle de büyüyorlar böyle de
canım benim dr um günde 1-2 çay kaşığı ver diyor . ama belki mama verdiğimdendir bilemiyorum.
hoşgeldin canım . toplanır toplanır hadi canım kaldır totoyuu
canım ben yapıyorum dr um verdiği bir şey hatta.
ya su lımon işi süper ama benım ki o kadr cok hıckıırıyor ki içi dışı limon oldu,sonucta asidik birşey hıc ıcıme sınmıyordu. sonra burada bır arkadastan duydum kibele demişti sanırım bı cay kasıgı su verıyormus oda gecırıyormuş. birde tekrar emzır gecer demıslerdı, sütüm varsa da bu sekılde gecırıyorum...süper ama değilmi anında kesmesi öbür türlü hıçkıra hıçkıra içi dışına çıkıyor bende öğreneli 2 3 gün oluyor çok işime yaradı dr ver demesini öğrendiğimde iyi oldu demekki bi zararı yokmuş yoksa ver demezdi heralde
oğluşumun yeni fotolarını ekledim kızlar hergün çekip eklemek lazım aslında nasıl değiştiklerini görmek çok güzell
günaydın kızlar herkesin kadınlar gününü kutlarım
gunaydın kızlar sızelrınde kadınlar günü kutlu olsunn...günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun .
pamukcum benimde oğluşum üşütmüş yaa resmen hırıldıyor öksürük hapşuruk burun akıntısı bide iyi bakıyoz yani of neyapacaz bilemedim
ceyce ,irem gecmıs olsun kızlar...canım üzülme cabuk atlatır inşlhh
iremde hasta olmuştu yeni atlattık
antibiyotık ,öksürrük surubu,2 igne,ilaçlı soguk buhar
bayaa bi tedavi sürecinden sonra atlattık cok şükür
ben hıc denemedım gerek kalmadı da cok sukur ama burada cok okudum cnm zeytın yagından cok memenun kalan arkadasları...bızde olsa denerdım heralde..bılmıyorum sen bılırsın tabii..günaydın kızlar...benim kızımın başında 10 gündür konak var..zeytinyağını öneriyorlar....zeytinyağını hiç denemedim..saçı yağlı kalmaz mı ki?deneyeniniz var mı?
saçı yağlı kalmadı mı?
Günaydınlar kızlar....Dünya Kadınlar Günü nüz kutlu olsun....
canım zeytinyağı ile karbonatı karıştır sür diplerine yarım saat beklesin sonra yıka tarakda kullan yavaş yavaş tara kalkacak o konaklar
canım ben kaşına yaptım alın bölgesinde olmuştu oğlumun.ama zannetmem ya yıkıyosun yaa.çünkü ben yıkadığımda alnında hiç yağ kalmadı.
Günaydınlar kızlar....Dünya Kadınlar Günü nüz kutlu olsun....
canım zeytinyağı ile karbonatı karıştır sür diplerine yarım saat beklesin sonra yıka tarakda kullan yavaş yavaş tara kalkacak o konaklar
kahve nıyetıne resmen :)))) al benden de o kadar...
günde kaç kere ve kac cc içiyorsunuz cnm mamanızı???
ya su lımon işi süper ama benım ki o kadr cok hıckıırıyor ki içi dışı limon oldu,sonucta asidik birşey hıc ıcıme sınmıyordu. sonra burada bır arkadastan duydum kibele demişti sanırım bı cay kasıgı su verıyormus oda gecırıyormuş. birde tekrar emzır gecer demıslerdı, sütüm varsa da bu sekılde gecırıyorum...
gördüm bayıldımm... şooookkkk tatlı masallah cnm ya... dombili olmuşsunuz siz iyice...
gunaydın kızlar sızelrınde kadınlar günü kutlu olsunn...
ceyce ,irem gecmıs olsun kızlar...
ben hıc denemedım gerek kalmadı da cok sukur ama burada cok okudum cnm zeytın yagından cok memenun kalan arkadasları...bızde olsa denerdım heralde..bılmıyorum sen bılırsın tabii..
canım bişey sorabilirmiyim neden mamadan bukadar çekiniyorsun sütün yetmiyorsa vereceksin hem şükret az çok var sütün alıyor bebeğin bizde 1aydan sonra bitti yok gibi biz neyapalım
baba dağıtmamıs cok toz varçok mu dağıtmış kocen jjulietcim?
ben bi göğüs veriyomkızlar bi şey sorayım.emzirirken tek göğsünüz yeterli oluyor mu yoksa ardından diğer göğsünüzü de veriyormusunuz?
insallah delfimcanım benim dr um günde 1-2 çay kaşığı ver diyor . ama belki mama verdiğimdendir bilemiyorum.
hoşgeldin canım . toplanır toplanır hadi canım kaldır totoyuu
canım ben yapıyorum dr um verdiği bir şey hatta.
simomarin kullanıyorum benkızlar bu burun temizliği için kullandığımız damla varya 2damla yazıyor herbirinemi yoksa tek tek bir damlamı veriyoruz
ıhlamur verebilirsin canımgünaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun .
pamukcum benimde oğluşum üşütmüş yaa resmen hırıldıyor öksürük hapşuruk burun akıntısı bide iyi bakıyoz yani of neyapacaz bilemedim
günaydıngünaydın kızlar...benim kızımın başında 10 gündür konak var..zeytinyağını öneriyorlar....zeytinyağını hiç denemedim..saçı yağlı kalmaz mı ki?deneyeniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?