2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pendikte canım..sen

yeşilpınarda canım ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle çapa medi life hastanesi var oraya bi dr geliyor raif bey diye mükemmel bi dr yaşlı bir adam leb demeden çocukta nevar neyok anlıyor çok iyi anlıcan çok memnunum eğer imkanın varsa git derim ama uzaksın işte

Canım c.tesi gittik 3 tane şurup verdi oğluşuma onu kullanmaya başladık inş. geçer yaa gözüm gibi bakıyorum ona rahmen üşütmüş yaa.

aynen canım gözümüz gibi baktığımız için gözümüz çıkıyor zaten ya inş düzelir kuzun bende yarın götürücem ikibuçuğa randevu aldım iyice sarmadan hastalık atlatırız inş

günaydın kızlar...benim kızımın başında 10 gündür konak var..zeytinyağını öneriyorlar....zeytinyağını hiç denemedim..saçı yağlı kalmaz mı ki?deneyeniniz var mı?

ay canım gidin gidin.biz doktorumuzu değiştirdik önceki doktorumuza burnundaki hırıltıyı söylediğimizde normal daha ufak bebek olduğu için zor nefes alıp verio demişti gördük işte zoru adama kalsa bronsite cevirinceye kadar bizi uyutacaktı mevlam korusun.

çok şükür canım maşallah

günaydın kızlar...benim kızımın başında 10 gündür konak var..zeytinyağını öneriyorlar....zeytinyağını hiç denemedim..saçı yağlı kalmaz mı ki?deneyeniniz var mı?

canım benim oğlumda kaşında oluştu banyodan önce zeytinyağı sürüp banyo yaptım 2-3 kerede geçti c.tesi doktorumuza sordum zeytinyağı öneririm bu durumlarda dedi.

manyak herif ne alakası varmış doğdu doğalı olsa neysede sonradanmı olmuş rahat nefes alamama pislik oluyo bazıları işte ben çok memnunum inş gidicez yarın bişeyimiz kalmıcak
çok şükür canım maşallah

saol canım senin gelişim tablosunda göremedim niye yoksun

aynen katılıyorum benimde öyle. bir memeden sadece 8-10 cc çıkıyor onu da kahve niyetine içiyor. ne yapalım öyle de büyüyorlar böyle de

kahve nıyetıne resmen :)))) al benden de o kadar...
günde kaç kere ve kac cc içiyorsunuz cnm mamanızı???

ya su lımon işi süper ama benım ki o kadr cok hıckıırıyor ki içi dışı limon oldu,sonucta asidik birşey hıc ıcıme sınmıyordu. sonra burada bır arkadastan duydum kibele demişti sanırım bı cay kasıgı su verıyormus oda gecırıyormuş. birde tekrar emzır gecer demıslerdı, sütüm varsa da bu sekılde gecırıyorum...

oğluşumun yeni fotolarını ekledim kızlar hergün çekip eklemek lazım aslında nasıl değiştiklerini görmek çok güzell

gördüm bayıldımm... şooookkkk tatlı masallah cnm ya... dombili olmuşsunuz siz iyice...

günaydın kızlar herkesin kadınlar gününü kutlarım

gunaydın kızlar sızelrınde kadınlar günü kutlu olsunn...
canım üzülme cabuk atlatır inşlhh
iremde hasta olmuştu yeni atlattık
antibiyotık ,öksürrük surubu,2 igne,ilaçlı soguk buhar
bayaa bi tedavi sürecinden sonra atlattık cok şükür
ceyce ,irem gecmıs olsun kızlar...

ben hıc denemedım gerek kalmadı da cok sukur ama burada cok okudum cnm zeytın yagından cok memenun kalan arkadasları...bızde olsa denerdım heralde..bılmıyorum sen bılırsın tabii..

Günaydınlar kızlar....Dünya Kadınlar Günü nüz kutlu olsun....

canım zeytinyağı ile karbonatı karıştır sür diplerine yarım saat beklesin sonra yıka tarakda kullan yavaş yavaş tara kalkacak o konaklar

gunaydın rapunzell... senınde dunya kadınlar günün kutlu olsun....

canım ben kaşına yaptım alın bölgesinde olmuştu oğlumun.ama zannetmem ya yıkıyosun yaa.çünkü ben yıkadığımda alnında hiç yağ kalmadı.

teşekkür ederim kızlar...deneyeceğim bugün..inşallah geçer...

olsun canım bişey olmaz bende 3 4 kez veriyorum limon 1damla sütüm yok çünkü
çok saol canım büyüdükçe maymunlaşıyolar canım yaa içime sokasım geliyoo
çıkarmak için okadar uğraştık şimdide sokmaya çalışıyorum
benim bebişte sırf mama yiyor canım 2saatte bir ya 60cc yada 80cc yiyor devamlı

ofertamesajını yanlış okumuşum..bunama belirtileri başladı bende..
canım bütün linkleri indirmen lazım..bi video için 5 linkmi var msela,15 dk arayla hepsini indirmen lazım..

canım bişey sorabilirmiyim neden mamadan bukadar çekiniyorsun sütün yetmiyorsa vereceksin hem şükret az çok var sütün alıyor bebeğin bizde 1aydan sonra bitti yok gibi biz neyapalım

canım mamadan çekinmek değil aslında benimki
sütüm var ama bebek emmiyor iştahsız yani benimki
mama verilirse sırf kilo alsın diye verilmiş olacak
bunun için istemiyorum

günaydın kızlar
melisayı babannesine bıraktım
kk dan ayrılırsam temizlik yapcam
offf......
çok mu dağıtmış kocen jjulietcim?
baba dağıtmamıs cok toz var
birde bi bagaj esya ile geldik kapıya kadar esya dolu yıkanıp yerlesecek
tıçımı kaldırırsam eğer

kızlar bi şey sorayım.emzirirken tek göğsünüz yeterli oluyor mu yoksa ardından diğer göğsünüzü de veriyormusunuz?
ben bi göğüs veriyom
eğer cok dolu değilse .2. ye geciyom

insallah delfim
totuyu kaldırsam :roflol:

kızlar bu burun temizliği için kullandığımız damla varya 2damla yazıyor herbirinemi yoksa tek tek bir damlamı veriyoruz
simomarin kullanıyorum ben
2 ser damlatıyom

ıhlamur verebilirsin canım
günaydın
bizim konağa ne zeytinyağı ne bebe yağı kar etmed,
en sonunda doktor locoid die krem verdi
3 kerede gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…