2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ay ben ne kaçırdım gelişm tablosu nerdee ay ben kaçırmışım yine :uhm:

hantecim benim oğlan 3 saatte bir 90 ya da 120 cc yiyor. daha azı ile kıyamet kopuyor yetmiyor yani

tutku sen bu videoları nerden indirdin

google a yürü ve incel programı yaz..çıkan ilk sayfada video linkleri var..her videonun çalıştırdığı yerler açıklaması falan var..istediğin videoyu seç kaç link varsa hepsini indir..ama peşpeşe inmiyo hata veriyo..her indirmenin arasında 15 dk olsun yada modemi aç kapat..anlamadığın bişey olursa yardımcı olurum yine

o şekilde yazınca bende ilk olarak kk'dan bi link çıkıyor
orda da indirilcek bişey yok
sendezayıfla diye bi site buldum oraya linkler koymuşlar
ama senin kullandığın programla aynı mı bilemedim

o şekilde yazınca bende ilk olarak kk'dan bi link çıkıyor
orda da indirilcek bişey yok
sendezayıfla diye bi site buldum oraya linkler koymuşlar
ama senin kullandığın programla aynı mı bilemedim

evet canım sendezayıfla olan..site ismi vermek yasak diye söylemedim

meraba kızlar yoktum bi kaçgündür ananemiz geldi dün akşam uğurladık herkez iyimi geçmişi okuyamıyorum şu anda bu arada çok karşı olmama rağmen kızımı ayakta sallamaya alıştırmaya çalışıyorum çünkü geçen gün sırtım tutuldu en fazla yarım saat uyuyo uyanıkkende hep kucak istiyo bende uyuduğu anda ayağıma alıyorum böyle daha uzun uyuyo sıpa

allah kavustursun canım

bende ayakta sallamaya alıstırdım
daha rahat oldu
gece 12 de uyutuyom sabaha kadar gidiyo arada emip yine dalıyo
anneme kızardım ama rahatlıkmıs valla
ağızzda cok cok emzik
daha iyi uyudu

evet cnm bende anneme çok kızıyodum ama sırtım dinlendi valla ahh bide emzik alsa daha rahat uyuycak ama almıyo benimki :ecrin_bebek:

hastanedeyim canım.yarın aksilik olmazsa ameliyat olcam.çarşamba çıkabilirim sanrım.

safra kesesi alıncak toplamda 12 gundur hastanede yatıorum.pankeras iltihabı vs oldum bisürü işlem yapıldı son ameliyat kaldı..

kızlar cok acıl bır sorum olacak... saglık ocagından karma ası ıcın aradılar. su 2. ayda olan 3 ası ıcın. ama daha bızım 2 ayımızın dolmasına 4 günümüz var. sizlerden böyle erken yaptıran oldu mu? ne yapacagımı sasırdım. arada bır gelıyormus bu asılar ellerıne bır daha ne zaman gelırmıs kım bılırmıs.. öyle sallapatı yapıolar ki bu ıslerını saglık ocagı, köyde oldugumuz ıcın cok sınır oluyorum...
ne yapmalıyım sızce? 4gun erken sıkıntı yaratır mı?

hantecim bişi olsa cağırmazlar zaten
bence yaptır
yada merkeze yakınsan özel hastanelerde onları ücretsiz yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…