kızlar cok acıl bır sorum olacak... saglık ocagından karma ası ıcın aradılar. su 2. ayda olan 3 ası ıcın. ama daha bızım 2 ayımızın dolmasına 4 günümüz var. sizlerden böyle erken yaptıran oldu mu? ne yapacagımı sasırdım. arada bır gelıyormus bu asılar ellerıne bır daha ne zaman gelırmıs kım bılırmıs.. öyle sallapatı yapıolar ki bu ıslerını saglık ocagı, köyde oldugumuz ıcın cok sınır oluyorum...
ne yapmalıyım sızce? 4gun erken sıkıntı yaratır mı?
hantecim bişi olsa cağırmazlar zaten
bence yaptır
yada merkeze yakınsan özel hastanelerde onları ücretsiz yapıyor
merhabalarrr
nabersiniz teyzoşlar? kim var kim yok bakem bizim topikte :)
hepinizi özledik yine... nasılsınız
hoşgeldin canım valla bi varız bi yokuz bazen gözüküpte olmayan arkidişler okadar çokki kalabalık yalnızlık çekiyoruz anlıcan o siteyi bilmiyorum ama lilypie istersen yardımcı olabilirim ben ordan yaptım
hoşgeldin yalel..küçük meleğin nasıl,sen nasılsın
olsun canım bişey olmaz bende 3 4 kez veriyorum limon 1damla sütüm yok çünkü
çok saol canım büyüdükçe maymunlaşıyolar canım yaa içime sokasım geliyoo
çıkarmak için okadar uğraştık şimdide sokmaya çalışıyorum
benim bebişte sırf mama yiyor canım 2saatte bir ya 60cc yada 80cc yiyor devamlı
slm kızlar şimdi hastaneden geldik oglumla.oglum perşembe günü sünnet olacak.enfeksiyon kapmaması için.sondalı film çekecekler.sonra biraz daha izlenip geçmezse ameliyat olacak böbreginden.off canım çok sıkıldı
canım işte dr um aptamil daha tatlı diye bebelac verdi. daha sonra memeyi almaz diye. hemde gaz yapmayan bir özel mama. canım kilo alımımız gayet iyi. önden gidiyoruz diyebilirim hatta.
bende çok sıkılıyorum..doktorum geldi az önce sabah ameliyata alcakmış enzimlerim normale dönmş çok sevindim...
günaydın kızlar..ben hala pes etmediö,spora devammmmhihoyyyt
canım sen siteyimi bulamadın indirmeyimi yapamadın..ona göre yardımcı olurum
ikiside galiba...siteyide tam bulamadım bir yerden bir link buldum indirmeye çalıştım ama açılmadı program.
limonu hıçkırık için bir damla veriyorsun canım anında kesiyorpamuk ne için veriyorsunuz limonu ? birde neden mama veriyorsun canım sütün mü yok?
slm kızlar şimdi hastaneden geldik oglumla.oglum perşembe günü sünnet olacak.enfeksiyon kapmaması için.sondalı film çekecekler.sonra biraz daha izlenip geçmezse ameliyat olacak böbreginden.off canım çok sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?