2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm 4 günden bişey olucağını sanmıyorum yaptırabilirsin bencede

merhabalarrr

nabersiniz teyzoşlar? kim var kim yok bakem bizim topikte :)
hepinizi özledik yine... nasılsınız

naber juli?
kimsecikler yok bakıyorum...
ben de ancak bi fırsat buldum, geldim yanınıza..

ya şu ticker factory sayfasında, şu alttaki zaman çizelgelerini yaptıktan sonra, hangi linki alıp buraya kopyalacağız?
ben 6 haftalık anneyim artık.. hala 45 haftalık gebe görünüyorum. :)

merhabalarrr

nabersiniz teyzoşlar? kim var kim yok bakem bizim topikte :)
hepinizi özledik yine... nasılsınız

hoşgeldin canım valla bi varız bi yokuz bazen gözüküpte olmayan arkidişler okadar çokki kalabalık yalnızlık çekiyoruz anlıcan o siteyi bilmiyorum ama lilypie istersen yardımcı olabilirim ben ordan yaptım

olur valla pamuk.. süper olur. bi yardımcı olsana :)
22.01.2010 doğumluyuz... başka bilgi lazım mı? kızımın adı Begüm...

hoşgeldin yalel..küçük meleğin nasıl,sen nasılsın

iyiyiz tutku teyzesi.. meleim de iyi.. mızırdanıyor şu anda. karnı acıktı, uyanmaya çalılıyor.. gidicem şimdi yanına :)

nabersiniz kızlar benim canavar sabah 8den beri nca uyudu şu uyanmadan bi kahvaltı yapayım ben sizler nasılsınız ne varne yok hediye çekilişi yapılcaktı esmer topik açmıştı ama bulamadım ben topiği bi gelişme varmı hediyeleşmeden bu sefer kaçırmayım bari kaydirigubbakcemile3

slm kızlar şimdi hastaneden geldik oglumla.oglum perşembe günü sünnet olacak.enfeksiyon kapmaması için.sondalı film çekecekler.sonra biraz daha izlenip geçmezse ameliyat olacak böbreginden.off canım çok sıkıldı

pamuk ne için veriyorsunuz limonu ? birde neden mama veriyorsun canım sütün mü yok?

bende çok sıkılıyorum..doktorum geldi az önce sabah ameliyata alcakmış enzimlerim normale dönmş çok sevindim...

cnm gecmış olsun ne sıkıntınız vardı anlamadım? sunnet olacagnz ıcın mı böbrektem amelyat olmak gerekeblr, nedır anlayamadm??ve merak ettm...

canım işte dr um aptamil daha tatlı diye bebelac verdi. daha sonra memeyi almaz diye. hemde gaz yapmayan bir özel mama. canım kilo alımımız gayet iyi. önden gidiyoruz diyebilirim hatta.

delf bende tek meme veriyorum bütün gün onu emziriyorum gece yatmadan öncede 75 cc lik mama veriyorum gece iyi uyuyor. ama ben aptamil veriyorum çok gazlı benım kızım. gaz yapmayan dediğin özel mama hangisi onu alayım bende..

bende çok sıkılıyorum..doktorum geldi az önce sabah ameliyata alcakmış enzimlerim normale dönmş çok sevindim...

hadı cnm ıns. çarsamba saglıkla cıkarsn hastaneden..gecen sene safra kesem benımde alındı bır gunde cıkmıştım hastaneden. su kapalı amelıyat süper bısey... allah yardmcn olsun...a.s.

pamuk ne için veriyorsunuz limonu ? birde neden mama veriyorsun canım sütün mü yok?
limonu hıçkırık için bir damla veriyorsun canım anında kesiyor

canım çok geçmiş olsun inşallah amelliyata gerek kalmaz minik kuzum ya allahım şifa versin yavruna dua et hep hiç bişey olmaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…