2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hante sonrasında sıkıntın oldumu agrı sızı yada yemek içmek nasıl oluyor.şimdi hayatını etkiliyormu peki rahatmısın eskisi gibi.

fatmazehra canım yok sütüm başından beri doyumluk gelmedi hiç şu son 15gündürde yok desem yeri yani doğduğu günden beri mamayla besleniyor kuzum

pamukcum ne sporu yapıyosunuz canım ben pek geçmişe bakamıyom oğlum hala uyumadı uyutuyom yatırıyom vıyakkk başlıyo bende platese başladım eski kilomdayım gerçi ama göbeğim var hala plates iyi geliyodu önceden bana inşallah gene karnımı toplar

hante sonrasında sıkıntın oldumu agrı sızı yada yemek içmek nasıl oluyor.şimdi hayatını etkiliyormu peki rahatmısın eskisi gibi.

bir hafta içinde 15 saatlik şehirler arası yolculuga cıkmıstım. normal hayatına dönüyorsun yani. ama oturup kalkarken , yatarken ,eğilip doğrulurken ağrı sızı oluyor tabii hafif hafif.. şimdi hayatımı etkılemıyor. bır sıkıntım kalmadıcok sukur .sadece izleri belli, sezeryandan daha cok dikiş izi kalıyor.bılmıyorum sen normal mı dogum yaptın ama benım göbegım delık deşik oldu.
yemek ıcmek te ilk gün ikinci gün falan sıvı alın dıyorlar sonra normal yaşantımdakı gıbı herseyı yedım..( yani aşırı yağlı, baharatlı yememeye calıstım tabii..)

kızlar, bızde asılarımızı olduk geldık. 2. ayında 3 tane aşısını olanlar, oldugunuz asıların adlarını yazarmısınız? benım kafam karıstı , bıseye aklım takıldı da...

cnm karma verem ve zaatüre aşısı yapılıyo

pekı bı tane paralı olan bır ası vardı cnm, rotavirüsmuydü.. onunla pönomokoku karstrdm ben.. o da yapılıyor mu? hıc sormak aklıma gelmedı, özel hastanede falan mı yaptracgz, yada yaptracakmıyız? sız yaptrmyı dusunuyormusnz?

ben yapmıyorum canım ayıptır söylemesi aldığım 10kiloyu verdim göbüş möbüş kalmadı eski halime döndüm çünkü doğumdan sonra acayip iştahım kesildi ayy yapan arkadaşın adınıda unuttum çok azimli istikrarlı hergün yapıyor bu azmin sonu zaferdir başaracak sonunda sende bırakma canım

evt cnm o özel aşı bazı doktıorlar 2 ve 4. ayda bazı doktorlar 3 ve 5. ayda yapıo rota aşısını biz 3 de yaptırcaz

tutku yapıyo canım buldum ben bende eski kiloma döndüm ama hala göbeğim var benim bende onu sıkılaşsın diye çaba sarfediyorum bakalım hayırlısı inşallah yaza kadargider

ya kızlar aşağıda kimlerin olduğu neden gözükmüyo ben göremiyorum bendemi bi problem var acabaki

canım bebeğin kreş yüzü görecekse yaptır demişti doktor evde bakılacaksa gerek yok boşuna mikrop yüklenmesin vücuduna

tutku yapıyo canım buldum ben bende eski kiloma döndüm ama hala göbeğim var benim bende onu sıkılaşsın diye çaba sarfediyorum bakalım hayırlısı inşallah yaza kadargider

inş canım göbek zor ya ilk 2hafta falan hiç gitmicek sanmıştım zor iniyor lanet şey

cadoloz canım evet ben yapıyorum sporu..her gün plates art 5 mil tempolu yürüyüş..1 martta 74 kiloyla başladım bugün 71 e düştüm..tam gaz devam ediyorumhihoyyyt

inş canım göbek zor ya ilk 2hafta falan hiç gitmicek sanmıştım zor iniyor lanet şey

ne güzel vermişsin canım kiloları..ama ben emzirdiğim için yemek konusunda bişey yapamıyorum..iştahımda açık ne olursa yiyorum.spor yapmazsam daha çok alırım zaten vermeyi bırak

merhaba kızlar nasılsınız ben hç giremyorum artık ne var ne yok buğlem çok huysuz hep kucak istyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…