bende çok sıkılıyorum..doktorum geldi az önce sabah ameliyata alcakmış enzimlerim normale dönmş çok sevindim...
hante sonrasında sıkıntın oldumu agrı sızı yada yemek içmek nasıl oluyor.şimdi hayatını etkiliyormu peki rahatmısın eskisi gibi.
kızlar, bızde asılarımızı olduk geldık. 2. ayında 3 tane aşısını olanlar, oldugunuz asıların adlarını yazarmısınız? benım kafam karıstı , bıseye aklım takıldı da...
cnm karma verem ve zaatüre aşısı yapılıyo
pamukcum ne sporu yapıyosunuz canım ben pek geçmişe bakamıyom oğlum hala uyumadı uyutuyom yatırıyom vıyakkk başlıyo bende platese başladım eski kilomdayım gerçi ama göbeğim var hala plates iyi geliyodu önceden bana inşallah gene karnımı toplar
pekı bı tane paralı olan bır ası vardı cnm, rotavirüsmuydü.. onunla pönomokoku karstrdm ben.. o da yapılıyor mu? hıc sormak aklıma gelmedı, özel hastanede falan mı yaptracgz, yada yaptracakmıyız? sız yaptrmyı dusunuyormusnz?
ben yapmıyorum canım ayıptır söylemesi aldığım 10kiloyu verdim göbüş möbüş kalmadı eski halime döndüm çünkü doğumdan sonra acayip iştahım kesildi ayy yapan arkadaşın adınıda unuttum çok azimli istikrarlı hergün yapıyor bu azmin sonu zaferdir başaracak sonunda sende bırakma canım
pekı bı tane paralı olan bır ası vardı cnm, rotavirüsmuydü.. onunla pönomokoku karstrdm ben.. o da yapılıyor mu? hıc sormak aklıma gelmedı, özel hastanede falan mı yaptracgz, yada yaptracakmıyız? sız yaptrmyı dusunuyormusnz?
ya kızlar aşağıda kimlerin olduğu neden gözükmüyo ben göremiyorum bendemi bi problem var acabaki
tutku yapıyo canım buldum ben bende eski kiloma döndüm ama hala göbeğim var benim bende onu sıkılaşsın diye çaba sarfediyorum bakalım hayırlısı inşallah yaza kadargider
inş canım göbek zor ya ilk 2hafta falan hiç gitmicek sanmıştım zor iniyor lanet şey
merhaba kızlar nasılsınız ben hç giremyorum artık ne var ne yok buğlem çok huysuz hep kucak istyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?