katıldım canım bu sefer kaçırmamaya kararlıyımcadaloz hediye çekilişine katıldın mı
cadoloz canım evet ben yapıyorum sporu..her gün plates art 5 mil tempolu yürüyüş..1 martta 74 kiloyla başladım bugün 71 e düştüm..tam gaz devam ediyorumhihoyyyt
merhaba kızlar nasılsınız ben hç giremyorum artık ne var ne yok buğlem çok huysuz hep kucak istyor
ne güzel vermişsin canım kiloları..ama ben emzirdiğim için yemek konusunda bişey yapamıyorum..iştahımda açık ne olursa yiyorum.spor yapmazsam daha çok alırım zaten vermeyi bırak
delf bende tek meme veriyorum bütün gün onu emziriyorum gece yatmadan öncede 75 cc lik mama veriyorum gece iyi uyuyor. ama ben aptamil veriyorum çok gazlı benım kızım. gaz yapmayan dediğin özel mama hangisi onu alayım bende..
selamm kızlar
giriyorum ama okuyamıyorum bile bua aralar benim oglum biraz huysuzlaşti.cok korkuyor uyurken.uykuyu alamayınca ve uyuyamayınca huysuzlasıyor((hele dun tum gun dısardaydık belkide ondan gecede hic rahat degildi
tutkucum indirdim 3 mile i ama hala deniyemedim.
pamuk masallah valla eski kilona gdonmen guzel ama dikkat et kendine...duzenli beslenmeye caliş bilmişlik yapmim ama:))
tatile cıkacakmişisz bebeklerle bu yaz??biz tabi iszden bir ay daha buyuğüz.cıkmak istiyoruz haziranda bakalım insallah hersey yolunda olur da cıkabiliriz:)))
ne yapcaz peki ben dün netten müzikli kendinden sallana salıncaklara baktım alcam artık ne yapıyım hep onunla nasıl uğraşcam nisan ayındada işe başlıyorum bakalım alabilrsem araştryorum
yok canım koşu bandıyla değil..bi site var ordan video indirdim o şekilde yapıyorum..katıldım canım bu sefer kaçırmamaya kararlıyım
bende başladım tutkucum ama daha düzene sokamadım yaramaz oğlumun yüzünden bende zaten bel fıtığı var doğumdan öncede vardı ben o yüzden öncedende karın kaslarımı güçlendirmek için hergün yapıyordum platesi sanırım sende yürüüş bandı var malesef hergün yürüyüş yapma gibi şansım yok evde bant yok bebeklede zaten dıları çıkmak mümkün değil ama verdiğin kilo kaybı takdire değeralkisalkisalkis
selamm kızlar
giriyorum ama okuyamıyorum bile bua aralar benim oglum biraz huysuzlaşti.cok korkuyor uyurken.uykuyu alamayınca ve uyuyamayınca huysuzlasıyor((hele dun tum gun dısardaydık belkide ondan gecede hic rahat degildi
tutkucum indirdim 3 mile i ama hala deniyemedim.
pamuk masallah valla eski kilona gdonmen guzel ama dikkat et kendine...duzenli beslenmeye caliş bilmişlik yapmim ama:))
tatile cıkacakmişisz bebeklerle bu yaz??biz tabi iszden bir ay daha buyuğüz.cıkmak istiyoruz haziranda bakalım insallah hersey yolunda olur da cıkabiliriz:)))
elazığda 6.0şidettinde deprem olmuş ya burdada olucak diye aklım çıkıyor allah yardımcımız olsun
feyzae beim arkadslarda fisher price akvaryum salıncagi vardi cok memnunlardi.biraz pahalı ama deneme sansin olursa bir bak derim
feyzae beim arkadslarda fisher price akvaryum salıncagi vardi cok memnunlardi.biraz pahalı ama deneme sansin olursa bir bak derim
hadi ya ayy inş önemli birşey yoktur malum binalar sakat
yok canım koşu bandıyla değil..bi site var ordan video indirdim o şekilde yapıyorum..
öğretmenim hayrola noldu oğluşa..bu bebekler hiç düzenleri bozulmasın istiyolar..bi yere gidince yada birileri gelince anında huysuzlaşıyolar..
fırsat bulunca dene mutlaka 3 mili.ben 5 mil yapıyorum bir haftada 3 kilo veridm
tatil bende istiyorum ama bakalım benim oğlumla rahat olur aslında zorlanmam ama bellide olmaz..aslında biranönce karar verip erken rezervasyon yaptırmak lazım..anlıcağın biizm daha belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?