2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cadaloz hediye çekilişine katıldın mı
katıldım canım bu sefer kaçırmamaya kararlıyım
cadoloz canım evet ben yapıyorum sporu..her gün plates art 5 mil tempolu yürüyüş..1 martta 74 kiloyla başladım bugün 71 e düştüm..tam gaz devam ediyorumhihoyyyt

bende başladım tutkucum ama daha düzene sokamadım yaramaz oğlumun yüzünden bende zaten bel fıtığı var doğumdan öncede vardı ben o yüzden öncedende karın kaslarımı güçlendirmek için hergün yapıyordum platesi sanırım sende yürüüş bandı var malesef hergün yürüyüş yapma gibi şansım yok evde bant yok bebeklede zaten dıları çıkmak mümkün değil ama verdiğin kilo kaybı takdire değeralkisalkisalkis

merhaba kızlar nasılsınız ben hç giremyorum artık ne var ne yok buğlem çok huysuz hep kucak istyor

benimki hem huysuz hemde uykusuz sabah sekizden beri toplasan 1 saat uyumadı daha şimdi anakucağına yatırdım bi yandan salııyom bi yandan yazıyom abimiz okuldan gelince evsüpürcem artık 2 aydır tülerim yıkancak duruyo iyice battık çapan beyin yüzünden offf offff

ne güzel vermişsin canım kiloları..ama ben emzirdiğim için yemek konusunda bişey yapamıyorum..iştahımda açık ne olursa yiyorum.spor yapmazsam daha çok alırım zaten vermeyi bırak

çok şükür canım verdim ya iştahım çok fena kesildi eskiden böyle değildim yerdim doğumdan sonra bişeyler oldu kesildi iştah aslında çok severim yemeyi bakalım düzelsin ama walla bazen bütün gün yemesem tık demiyorum tuhaf yani benim için anlıcan yaz geliyor tatil için rezervasyon yaaptırdık temmuza veremeseydim kilolarımı bikini mikini giyemezdim deli olurdum ii oldu iii

ne yapcaz peki ben dün netten müzikli kendinden sallana salıncaklara baktım alcam artık ne yapıyım hep onunla nasıl uğraşcam nisan ayındada işe başlıyorum bakalım alabilrsem araştryorum

selamm kızlar

giriyorum ama okuyamıyorum bile bua aralar benim oglum biraz huysuzlaşti.cok korkuyor uyurken.uykuyu alamayınca ve uyuyamayınca huysuzlasıyor((hele dun tum gun dısardaydık belkide ondan gecede hic rahat degildi

tutkucum indirdim 3 mile i ama hala deniyemedim.

pamuk masallah valla eski kilona gdonmen guzel ama dikkat et kendine...duzenli beslenmeye caliş bilmişlik yapmim ama:))

tatile cıkacakmişisz bebeklerle bu yaz??biz tabi iszden bir ay daha buyuğüz.cıkmak istiyoruz haziranda bakalım insallah hersey yolunda olur da cıkabiliriz:)))

elazığda 6.0şidettinde deprem olmuş ya burdada olucak diye aklım çıkıyor allah yardımcımız olsun

feyzae beim arkadslarda fisher price akvaryum salıncagi vardi cok memnunlardi.biraz pahalı ama deneme sansin olursa bir bak derim

canım özelden attım ismini

olurmu bilmişlik canım yemeye çalışıyorum ama iştahsızım bazen zorla yiyorum ama düzenli değilim doğumdan beri öğünüm yok yani nezaman istersem ozaman yiyorum

çıkın tabi ya herkes gidiyo ben gecen yaz otelde 7bebekli çift gördüm hemde 3 4 aylık olanlarda vardı aralarında gayette rahatlardı onlar yapabiliyosa bizde yaparız ne olucak

ne yapcaz peki ben dün netten müzikli kendinden sallana salıncaklara baktım alcam artık ne yapıyım hep onunla nasıl uğraşcam nisan ayındada işe başlıyorum bakalım alabilrsem araştryorum

o dediğin beşiklerin fiyatı ne kadar canım bende park yatak almıştım ama hiç yatmıyo bide şimdi anakucağı aldık hem öne arkaya sallanıyo hemde yana beşik gibi sallanıyo epey işime yaradı o benim mutfakta yemek falan koyarkende ayağımla sallayıveriyorum yoksa hiç uykusu yok benimkininde

yok canım koşu bandıyla değil..bi site var ordan video indirdim o şekilde yapıyorum..

öğretmenim hayrola noldu oğluşa..bu bebekler hiç düzenleri bozulmasın istiyolar..bi yere gidince yada birileri gelince anında huysuzlaşıyolar..
fırsat bulunca dene mutlaka 3 mili.ben 5 mil yapıyorum bir haftada 3 kilo veridm

tatil bende istiyorum ama bakalım benim oğlumla rahat olur aslında zorlanmam ama bellide olmaz..aslında biranönce karar verip erken rezervasyon yaptırmak lazım..anlıcağın biizm daha belli değil

eşimin teyzesinin eşinin lokması vardı oraya gittik amaninnnn o kadar huysuzlandı ki anlatamam zor kaçtık eve. kalabalıktan hoşlanmadı herhalde nazar mı değdi ne:uhm:

feyzae beim arkadslarda fisher price akvaryum salıncagi vardi cok memnunlardi.biraz pahalı ama deneme sansin olursa bir bak derim

şimdi baktım bende 330lira gereksiz bence canım ya normal bi salıncak alsın daha ii ne farkı varki bunun gördüğüm kadarıyla bi tek çok şirin falan ama nebilim

kızlar naber :)) bız ıyıyız kızım yıne agladı aksam uyku yıne kactı ne sınırlı kız bu anlamadım ılerıde koca bulamayacakkk:roflol:dover bu adamı

dün gördüm çok güzel eşimde araştrsın kucak istyr almasak ağlıyor kollarım kopuyor zaten tombik ben zyıf kendimden geçtim ne kendime bakabiliyorum ne evime

huysuz ve çok sinirliler bu yaşta ne biliyorsa ayaklaryla tepiniyor kafasını kaldıryor bi görseniz benim kızı sizinklerde öyle anlaşılan

tutkucum şu sitenin adını atsana bana özelden çok merak ettim nasıl bişey spor çok güzel bişey aslında bende yapsam dahada kilo versem ii olur 60a düşsem süper olur süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…