huysuz ve çok sinirliler bu yaşta ne biliyorsa ayaklaryla tepiniyor kafasını kaldıryor bi görseniz benim kızı sizinklerde öyle anlaşılan
pamuk o salincak belirli hizlarda sallaniyor.muzigi de avr gerci 3 in 1 daha iyi ayni fiyata.daha cok fonksiyon var
pahalı ama bazı bebeklere sart oluyor
ben dogumdan itibaren kullailan mama sandalyesinden aldim.sallanmiyor ama o da ise yaradi.cocouk uzerindeki oyuncakla ilgilenince bana biraz vakit kalabiliryo
feyzae akvaryumdansa 3 in 1 salincak var yine fisher price in
ama 9kiloya kadar taşıyomuş o kötü az süre kullanılabilir değilmi
3 in 1 in fiyatıda 300 bi sitede 270 bizde olan fiyatı yazıyor
selamm kızlar
tatile cıkacakmişisz bebeklerle bu yaz??biz tabi iszden bir ay daha buyuğüz.cıkmak istiyoruz haziranda bakalım insallah hersey yolunda olur da cıkabiliriz:)))
benimki şuan 7 kilo ama istyorum çünkü kollarım kopuyor oyalanır belki benim akrabam kullandı 1 yaşına kadr oyaladı kendi sallandığı için 1 saate yakın sesi çıkmıyordu bende yemeğimi işimi yapıyordum dinlnyordum diyor çok işe yarıyor diyor onun bebiş büyüdü 2 yaşında keşke bana verse
Canım inş.aksi bişey olmazsa haziranda ege ye gideceğiz ama geçen gün birisi bana sezeryan doğum yapanların 1 sene denize girmemesi gerektiğini söyledi dr. a gidince soracağım böyle bişey duyan varmı aramızda ?
benim oğlanda çok sıçrıyor uykuda çıt sesini duyuyor ondaki nasıl anten anlamadm
canımcım oyle haklısın ve ınsallahkibele,feyzae inan bircogumuz ayni seyleri yasıyoruz.surekli de degisiyor bu bdıklar.insallah daha iyiye gider hepimizinkiler
e söyle sende nevar kullanmıcaksa versin sende yararlanırsın aranızdaki samimiyet nedir bilmiyorum ama iyiyse aranız çıtlat bi derim ben
TUTKUUUUUU çatlıcam şu sitenin adını versene bana bi özelden canım
canım yaa bızımkıde oyyleydıben cok gezdiriyorum coocugu nazara inanirim ben de gerci cok.bir de bir uslu oluyor ki kerata:))
tutku,benim bidik uykusunda sıcrayip gozleri aciyor kocaman.cok kısa uyuyor gunduz.sekerleme diyim hatta.emmesi de azaldi.acikti diye emzirmeye calişiyorum naıl bagriyor agliyor. kucakta dısa donuk yurumem gerekiyor cogu zaman.
Canım inş.aksi bişey olmazsa haziranda ege ye gideceğiz ama geçen gün birisi bana sezeryan doğum yapanların 1 sene denize girmemesi gerektiğini söyledi dr. a gidince soracağım böyle bişey duyan varmı aramızda ?
benim oğlanda çok sıçrıyor uykuda çıt sesini duyuyor ondaki nasıl anten anlamadm
ne sitesi kızlar
zayıflamak için koşu sitesi canımaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?