2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm gecmış olsun ne sıkıntınız vardı anlamadım? sunnet olacagnz ıcın mı böbrektem amelyat olmak gerekeblr, nedır anlayamadm??ve merak ettm...

saol hante.böbrek genişlemesi vardı.idrar yolu enfeksiyonu olmaması için sünnet edilecek.eger enfeksiyon geçirirse böbrekte hasar oluşurmuş da.

jasmin miydi bebegi sünnet olan?jasmin eger girersen bana bi yazar mısın bi problem yaşadınız mı,bakımı zor oldu mu?

kızlar kusura bakmayın kendi derdimi anlatıp ççıkıyorum ama bebegim durmuyor.o durdugu zamanda benim pilim bitiyor.

kızlar tek link olani indirin walk at home icin

yuru ve incel yazin ikinci sendezayıfla sitesinin linkini tıklayin.orda tek link halinde

Son düzenleme:
Kizlar merhaba
Gecmise bakamadim bütün gün sokaktaydik.Dimple2 cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun sabah sabah cok korktumbende deprem haberini duyunca bizimkilerde Bingöl de ulasamadim telle aman ya ne kötüydü ( Allah daha beterinden korusun.

bende beceremedim
linki buldum
user mi yoksa premium mu tıklıcam
bilemedim

canım çok sıkkın 8 gündür adam gibi gece uykum yok nur 5 gündür hasta 5 gündür de gündüz 6 saat uyuyor gec 10da uyuyup 2.5 3 te ayağa dikiliyor sabaha kadar uyumuyor mızırdanıyor sabah uyuyordu bugün gece 3ten gündüz 3e kadar uyumadı doğru dürüst emmiyor en fazla 5 dk.
devamlı sulu kaka yapıyor doktor ilaç verdi suya karıştırıp içiriyorum bi de antibiyotik veriyorum boğazı iyileşti şükür
şimdi de poposu devamlı pişik bepanten ve travozol kullanıyoruz tam iyileşti derken şimdi çok kötüye gidiyor ıslak mendil kullanmıyoruz pamuk ve su sonra peçeteyle kuruluyorum ama geçmiyor ne yapacağım bilemiyorum çok sıkılıyorum bugün eşimin tatili gezeriz diyordum ama 3e kadar uyumadı ağladı çok sıkıldım yaa
ankarada da hep 4 te uyudu ben hep 2 saat uyudum onun yorgunluğu da var bende
nuru uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor devamlı uyuyor gece uyumayacak yine
ne güzel ankaraya gitmeden önce gce gündüzü öğrenmişti 11de uyuyup 5te emiyordu sonra uyuyup 9 da kalkıyordu şimdi altüst oldu
konsolosluk da bi belge yolladı vize işlemlerini askıya almışlar olursa haber yollarız diyorlar büyük ihtimal olmayacak gibi..
Allahım yardım et bana çok bunaldım:sinifsinif:

hoya ben de anlamadim noluyor.benimki de tam duzeni oturuyor diye seviniyorken boyle oldu anlamadim.annemin yanina geldim.hep bir huuysuzluk (

hay allah razı olsun öğretmenim yüklüyo su an

hayırdır hoyacım neden ağlıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…