2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

öğretmenim,yükledim ama yine açamadım offf kaç saattir uğraşıyorum olmuyor sinir oldum winrar dosyası şeklinde yüklüyor bilgisayara başka birşekildemi olacak anlamadım valla.

hoya,kakadan sonra popsunu yıkasan lavabonun altinda??

essmer diyordu,antibiyotik kullanirken islak mendil kullanilmiyormus.

poposunu yıkıyorum zaten ıslak mendil de kullanmıyorum hep su pamuk kullanıyorum ilacı da zor içiyor ağlıyor içerken mememi de az emiiyor en fazla 5 dk.
gaz sancısı değil hastalığından galiba çok farklı ağlıyor bi de uyumak istiyor ee ee ee diye ağlıyor babasına veriyorum azıcık uyuysayım diye anne gibi bişey deyip ağlıyor ben alınca susuyor canı yanıyor heralde sakinleşmek için beni istiyor kuzum

hoya çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir kuzun.kıyamam hiç annesinin kokusu ona iyi geliyordur ondan seni istiyordur.

kızlar selam
bişi sormak isterim lütfen yaşayan varsa cevaplasın...
bu gece sol göğsümde aralıklar vuran sancı başladı, tüm gün de devam etti, sağdım ama devam edecek gibi görünüyor, yaşayan var mı?
ne olabilir sizce?

Hoya
Biraz daha sabir bak anne olmak o yüzden kolay diil herkes olamiyor.Ama emekler bosa gitmiyor inan.Ben cok bunalinca iyi günde kötü günde beraber diye icimden tekrarliyorum.Bu günde kötü i gün nasil olsa gececek cok takilmayinca daha kolay olur.Yorgunlukta bi saat uyumaya bakar .Bende bu gün cok yoruldum oglan evde 3 hafta tatiller onunla ilgileniyorum kiskaniyor bücürügü.Halada uyumadi yarin sabah okul yok diye kuduruyor bebek uyuyor o uyumuyor ben gene yatip dinlenemiyorum .napalim canlari sagolsun bi gülüsleri yeter bana )

Konsolosluk vize isini askiya almis demisin.Bi haber duymustum Türk pasaportlari cipli olmadigi icin diger ülkelere girisleri olmaacakmis nisandan itibarenmi ne tam bilemiyorum.Bende Ingiltere ye gitmek istiyorum ama Berlin e gidip vizeye basvurmam lazim .Bosa gitme pasaportun düzelmeden vize alamazsin dediler.Bi Türkiye nin pasaportu cipsizmis galiba kapilardan gecmiyomuymus ne.

krizalit
Ona yorumum yok ama genel bisi diyim bu gün doktordaydim 6 ayda bir bizim burda meme kontrolümüz var mutlaka yaptirin senede 2 defa .Allah korusun ya önceden tedbir almak en iyisi.Eline sislik gelmiyorsa sorun yok diye düsünüyorum ben.

benim ki göğüste olmustu sanki ç,mdiriyorlar gibi acıydı
doktor olabilir demişti
kendi kendinede gecti
banyoda masaj yap bol bol

öğretmenim

cıldıraciğiiim
yükledim ama
winrar acmıyo ses var görüntü yok media playerde
rar dokyasını kabul etmiyormus

hoya çok geçmiş olsun canım
ece daha hastaneden çıkmadan pişik olmuştu
ben dermo triosyd diye bir mantar kremi ile geçirdim
öncesinde ne denediysem olmadı dr'a sorup kullan istersen

krizalit benim ilk baaşlarda özellikle emzirdikten sonra iğne batırılıyormuş gibi
sancılarım oluyordu sonra kendiliğinden geçti inşallah seninki de önemsiz bişeydir

julii google da çıkan ikinci linki aç
ordaki dosyaları yükleyince media playerda hemen açılıyor
ben o şekilde çalıştırabildim hepsini yüklemene de gerek kalmıyor
özelden link gönderiliyorsa sana göndereyim

hoya ıhlamur veriyor musun
hem uykusunu düzenler hem de soğuk algınlığına iyi gelir
pişik için zeytinyağı iyi diyorlar ama denemedim ben

bilgisayardaki media player eski sürüm mü acaba?
birde benim yüklediklerim winrar dosyası değil

ıhlamur vermiyorum canım soğuk algınlığı geçti şükür ama pişiği artmış yine..
çok şükür uyandı cork cork emdi çok acıkmış babasıyla oynuyor bakalım kaça kadar dayanacak

meltemabla haklısın annelik zormuş
vize işinde de pasaport falan değil sorun gıcıklık yapıyorlar bizden sonra alan birine de aynısını yapmılşlar
önce onayladılar sonra askıya aldılar işte adam gibi açıklamaları da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…