2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pamuk86
bende neden bakmıyor dıye cok kızdım ona
hakkını aldım adamın
yuruduk sancım vurdu
sancım var dıye gıttım
muayene ettı
bıguzel de tesellı verdı
çok mutlu oldumm

bana verilen tarih çocuğun takvimine göre 24 aralık benim tarihime görede 19 ocak ne olucak bilmiyorum pazartesi gününe yeni bi dr buldum ona gidicem bakalım o ne dicek
dediğin tarihler arasında yaklaşı 25 gün var canım nasıl oluyor o?sat tarihine göre hesaplanıyo olası doğum tarihin.ilişki tarihine göre değil.yani son aybaşı tarihin ne ise o tarihte hamile kalmışsın gib i hesaplanıyo beklenen doğum tarihin ona göre hesapla...

anaaaaa ben geldim herkes gidiyo yahu gelmesem oturuyosunuz demi alma adamın gğnahını kıs herkes öyle haftada bir gidip yada bikaç günde bir nst ye sokuyolarmış sadece iyi geceler sana ozaman:gitme:

slm kıslar gecmısı okuduk geldık hoyadan ses seda yok sanırım dogurdu belkı su sıralarda sancı çekiyordur allah yardımcısı olsun inşallahhh

hoşbulduk
ama acil bi işim çıktı
tam okudum bitirdim geçmişi dedim
bu iş çıktı
neyse biterse gelirim tekrar
iyi geceler

kızlar dsmartı olanlar bebeğim tv var orda açıksa kanallarınız şuan sezeryan doğum var herşeyini gösteriyorlar bebeklerle ilgili adan zye herşey var devamlı bakıyorum baya faydalı

kızlar esmerandanın yazısı ne öyleye ben gördügü kötü bir rüya olarak yorumladım ama

benim anladığım esmeraldanın sanırım bebeğinin solunumu 10. sn için durmuş ve o sırada korkunç şeyler hissetmiş, onları paylaşmış....bence buraya da yazmamasının nedeni bizim moralimizi bozmak istememesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…