2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

walla canım tek lüksüm bu yatak odasına aldım bilgisayarı kızım uyuduğu zamanlar buraya takılıyorum.

allahım ne süper bişey olmalıı, hayal gıbı gelıyor oysa kım bılır ne kadar yakın, inşallah allahım bızede nasıp eder...

Demek normal...Zaten yanaklarıda çok toplu geldi bana.Şimdi eski resminin yerine yeni resmin i koymak istiyarum ama Eski avatarı nasıl değiştircem bulamıyorumm.

canım üstte kullanıcı paneli var oraya tıkla sağda profil resmini düzenle yazar oradan olması lazımdı

profıl resmı duzenle den olmuyor
daha once denedım ben
avatarını degıstır yada duzenle olacak

kızlar ben gece soluma yatıyorum ama aşırı ağrıyla uyanıyorum karnım bacaklarım çok ağrıyor oluyor sizinde varmı böyle bi sorununuz

kızlar ben gece soluma yatıyorum ama aşırı ağrıyla uyanıyorum karnım bacaklarım çok ağrıyor oluyor sizinde varmı böyle bi sorununuz

bende canım, gece en az 10 kere uaynıyorum ve acaıp kasılmıs bır sekılde, karnım göbegım sepsert, bırde yatmıs oldugum yerın seklını almıs aynen dedıgın gıbı de agrılı oluyor sonra oturarak uyuyorum gece yıne kayıp yıne aynı hıkaye.. bakalım katlanacgız

59500 soyle dıyeyım
ben 34+1 veya 2 ıken
2400 ama 2100de olabılır 2700de dedı
+-300gr dedı
o yuzden canını sıkma
saglıgı yerındemı ona bak senn

Sağol canım..Evet en önemlisi o napalım benimkide 5 kilo olmayıversin..Sağlığı yerinde dedi doktorum çok şükür...Bu arad resmi değiştirdim.. işte benim binik kızımın son haliii teyzeleri....:dance:

59500
ne guzel sen gormussun
ben goremedım bebegımı
ıyıymıs ama
kalp atıslarını dınledım
dogumum daha baslamamış
domuz grıbı aşımı da oldum
haftaya gorurum ınsallahh

malesef oluyo canım bide çok uyanıyorum
ağırlaştık sanırsam
bacaklarının arasına yastık koymayı dene bide bakalım

ben 12de falan yatıyorum sabah 6 ya kadar 3kere uyanıyorum. sana göre az kalkıyorum yine :) ama dediğin gibi çok rahatsız bir şekilde uyanıyorum bidaha uyumaya korkuyorum daha büyük ağrıyla uyanıcam diye

maşallah canım kızına tebessüm etmyide ihmal etmemiş opuyorumnanaktan

sen neden göremedin seninkidemi nazlı yoksa saklandımı?
Naz yapıyo sıpalar benimde 2. görüşüm zaten biraz ısrar ettikte .Doktorda uğraştı baya bi ama işte yakaladık gene biraz da olsa....

malesef oluyo canım bide çok uyanıyorum
ağırlaştık sanırsam
bacaklarının arasına yastık koymayı dene bide bakalım

koyuyorum canım yaa hemde 1 tane yatmedi 2 yastığı soktum yastık kılıfına onu koyuyorum banamısın demedi
demekki normal bir durum bir tek bende değilmiş :)

selam kuzulaar nasılsınız inş problem yoktur kötü haber falan bu aralar içimden girmek gelmiyor nete midem bulanıyo sanki nette dr gittik bugün oğluşum büyümüş kocaman adam olmuş nst ye bağladı hafif sancıların var güzel dedi hareketler iyi dedi bebişin doğum tarihi 1şubat dedi tabi erken gelmezse bende iyiyim kilo almamışım yine zemuszemus sevindirik oldum bizden haberler böyle julinin belli oldumu tarihi gerilere gitmim şimdi muhabbet edeyim sizle

bende göremedim kızımın yüzünü daha sadece 18. haftada görmüştüm okadar son gittiğimdede artık doğum pozisyonunda ve aşağıdaydı doktor o kadar uğraştı göremedik yüüzünü yine nasıl bişey hiç bilmiyorum yani

maşallah canım kızına tebessüm etmyide ihmal etmemiş opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Sağol canım nasıl olduysa annesine tebessüm etti..Yanağındada bi ninik gamzeciği var sanki bakalım doğduğundada gamzelimi olcak..:ecrin_bebek:CADIARZUBen gazmzeli kızlara bayılarım...umarım babası gibi güler yüzlü olur...:dance:

pamuk 86
bende senı merak edıyodum
ınan bu aksam aklımdan gectın
pamuk seker yıyodum da
ıyı olmana sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…