2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

semihacım hasatlarını gübreledim :roflol:

ben görmeyeli aylarrrr oluyo canım siyah renklisini bile görmedim
dr sadece ölçümlerine bakıyo
çok merak ediyorum inan ama
,bu gidişle gerçeğini göreceğiz inşallah,,,

sedoş teşekkürler bebekim ben seninkini sabah gübrelemiştim :))

bide renkli ultrasonda resim çekelim dedik suyu yeri azalmaya başladığı için yüzünü gördüm ama net değildi 6ay en iyi zaman dedi bu foto için hevesim kursağımda kaldı ama oğluşumun yanakları vardı tombul tombul kuzum yaa

bende işte görmüyorum hiç resmi bile 1 tane 18 haftalıkken :) nazlı kızım son ana saklıyor kendini :)

eline sağlık canım :) hergün ziyaret ediyoruz birbirimizi işte kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar biz kaçıyoruz :) hepinize iyi geceler

59500
cnm benı ultrasona sokmadı 2 haftadır sokmuyor
sadece nstye bakıyor
tansıyon nabız falan
bugun sancım vurdu cok cnm yandı
tekrar gıttım,muayene ettı
dogum baslamamış dedı
bıde gece gelıyormus cagırınca
cok korkuyorum doktor bey dedım
hııııccc korkma dıye tesellı verdı
cok moral buldum sorma
eşime de aksam da olsa farketmez çekınmeyın arayın gelırım demış

bende antibiyotiğimi içtim kaçayım
sabah erken kalkıyorum şeker yüzünden kahvaltımı öğünlerimi geçirmemem gerek
ama bu hakslızlık

herkese iyi geceler

gece kuşu hoya gelmediğine göre doğurdu galiba

ne demek pamuk
hatırlardım merak etme
bugun baska topıcte pamuk dıye bırı vardı
ıyıcene baktım sen mı dıyeee
hep aklımdasın guzel pamukk

aşkitom bende dr konuştum sezeryandan korktuğum için normal düşünüyorum dedim oda mecbur kalırsam diye teselli etti ben kesiyi az açıyorum ve uterusu dışarı çıkarmadan bebeği alıyorum dedi şaşırdım çünkü genel de dışarı çıkarıyorlar uterusu benim çalıştığım hastanelerde girdiğim sezaryenlerdede çıkarıyorlardı 2saat içinde kalkıyor benim hastalarım dedi dr çok iyi gerçekten güven veriyor her söylediği benim dr da gelirim akşam diyor normal yapıp sancın olursa dedi gece daha ii bence hem sakin oluyor ebeler falan daha fazla seninle haşir neşir oluyor sakin olduğundan hastane

AAA demek her seferinde ultrasona koymuyor..Çok şaşırdım ee nasıl kontrol ediyo bebeğin gelişimini?Nst de herşeyi görebiliyomu acaba?nayse az kaldı aten seninde herşeyin yolunda olduğuna sevindim..Sen bu gidişle benden önce doğurcan gibi geliyo..Neyse önce sen girersen doğuma tecrübelerini anlat bakalım acaı ve sancı nasıl ouyo..çok merak ediyorum ve bi okadarda korkuyorum.....:asigim:

yok cnnm
ama bugun topıcteymıs
bıde hoyanın nısanı gelmıs gunduz
dogurdu sanırım
hala ondan haberım yok
hoyayı merak ettım

evet cnmm
haftaya yıne gıtcem
tam 1 ay olcak bakmayalı
ama haftaya bakar sanırım
cnm allaha sukur genelde sorunsuz gecırıyorum hamılelıgımı
sanırım ondan bakmıyor
hayırlısı bakalım
allah hepımıze yardım etsınn

yok cnnm
ama bugun topıcteymıs
bıde hoyanın nısanı gelmıs gunduz
dogurdu sanırım
hala ondan haberım yok
hoyayı merak ettım
anaaa hoyada gitti dimek hadi hayırlısı bakalım inşallah iyidir normalmi düşünüyodu hoya doğumu
canım julide akşam son girdiğinden bu yana bi değişiklik yok sanırsam
daha doğurmadı yani
pazartesi dr a gidecekti haftasonu doğurmazsa

kısmet bakalım ne olacek iyi olsunlarda

dr banada öyle dedi canım bidahaki gelişten sonra ultrasona sokmadan nst ne bakıcam ondan gidip geliceksin dedi son zamanlar böyle yapılıyormuş

buyrunnnnnnnnnKızlar biz yatıyoruz..vereliniortakdaha doğrusu uyumayı denicez ama zor tabi.:1no2:.herkeze tatlı rüyalar....alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…