bnde bunaldım ne kendime bakabiliyorum ne evime
aynen hiçbişey yapasım yok aklıma hep kaynanam geliyor hep kızyorum ona galiba bunalımı atlatamadım
seninkide az değil galiba niye böyleler ya hep hayal ederdim çok iyi anlaşıyım dertleşiyim ama nerde seni kanser ediyolar 2 ay kaldı bunalıma girdim dediğin gb belki onu atlatamıyor olabilirm
kızlar selam
bişi sormak isterim lütfen yaşayan varsa cevaplasın...
bu gece sol göğsümde aralıklar vuran sancı başladı, tüm gün de devam etti, sağdım ama devam edecek gibi görünüyor, yaşayan var mı?
ne olabilir sizce?
hoya kullanılan antibiyotik bazı hassas bünyelerde alt bölgede mantar yapar canım senin pişik sandığın kızarıklık büyük ihtimalle mantar olabilir dr a danışıp bi mantar kremi kullan derim ben ama dra da antibiyotik sonucu bu kızarıklığın oluştuğunu söyle ki o da mantarı aklına getirip onun için verain ilacı....geçmiş olsun...poposunu yıkıyorum zaten ıslak mendil de kullanmıyorum hep su pamuk kullanıyorum ilacı da zor içiyor ağlıyor içerken mememi de az emiiyor en fazla 5 dk.
gaz sancısı değil hastalığından galiba çok farklı ağlıyor bi de uyumak istiyor ee ee ee diye ağlıyor babasına veriyorum azıcık uyuysayım diye anne gibi bişey deyip ağlıyor ben alınca susuyor canı yanıyor heralde sakinleşmek için beni istiyor kuzum
bende de arada oluyor canım sonra lansinoh krem sürüyorum geçiyor...kızlar selam
bişi sormak isterim lütfen yaşayan varsa cevaplasın...
bu gece sol göğsümde aralıklar vuran sancı başladı, tüm gün de devam etti, sağdım ama devam edecek gibi görünüyor, yaşayan var mı?
ne olabilir sizce?
travazol mantar kremi diye biliyorum ben neden bepantenle karıştırıp sürüyorsun tek sürmeyi dene...canını da sıkma vize işin olur merak etme..nasılsa onaylanmış...canım çok sıkkın 8 gündür adam gibi gece uykum yok nur 5 gündür hasta 5 gündür de gündüz 6 saat uyuyor gec 10da uyuyup 2.5 3 te ayağa dikiliyor sabaha kadar uyumuyor mızırdanıyor sabah uyuyordu bugün gece 3ten gündüz 3e kadar uyumadı doğru dürüst emmiyor en fazla 5 dk.
devamlı sulu kaka yapıyor doktor ilaç verdi suya karıştırıp içiriyorum bi de antibiyotik veriyorum boğazı iyileşti şükür
şimdi de poposu devamlı pişik bepanten ve travozol kullanıyoruz tam iyileşti derken şimdi çok kötüye gidiyor ıslak mendil kullanmıyoruz pamuk ve su sonra peçeteyle kuruluyorum ama geçmiyor ne yapacağım bilemiyorum çok sıkılıyorum bugün eşimin tatili gezeriz diyordum ama 3e kadar uyumadı ağladı çok sıkıldım yaa
ankarada da hep 4 te uyudu ben hep 2 saat uyudum onun yorgunluğu da var bende
nuru uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor devamlı uyuyor gece uyumayacak yine
ne güzel ankaraya gitmeden önce gce gündüzü öğrenmişti 11de uyuyup 5te emiyordu sonra uyuyup 9 da kalkıyordu şimdi altüst oldu
konsolosluk da bi belge yolladı vize işlemlerini askıya almışlar olursa haber yollarız diyorlar büyük ihtimal olmayacak gibi..
Allahım yardım et bana çok bunaldım:sinifsinif:
geçmiş olsun canım inş.ameliyat olmak zorunda kalmaz bebeğin..saol hante.böbrek genişlemesi vardı.idrar yolu enfeksiyonu olmaması için sünnet edilecek.eger enfeksiyon geçirirse böbrekte hasar oluşurmuş da.
jasmin miydi bebegi sünnet olan?jasmin eger girersen bana bi yazar mısın bi problem yaşadınız mı,bakımı zor oldu mu?
kızlar kusura bakmayın kendi derdimi anlatıp ççıkıyorum ama bebegim durmuyor.o durdugu zamanda benim pilim bitiyor.
yok öyle bişey dikişlerimiz kaynadı şimdi bile girebiliriz denize...Canım inş.aksi bişey olmazsa haziranda ege ye gideceğiz ama geçen gün birisi bana sezeryan doğum yapanların 1 sene denize girmemesi gerektiğini söyledi dr. a gidince soracağım böyle bişey duyan varmı aramızda ?
benim oğlanda çok sıçrıyor uykuda çıt sesini duyuyor ondaki nasıl anten anlamadm
baby and child age yazan yeri aç ordan yap..en sondaki kopyala yapıştır yazan yere gelince ben hamilelik tickerıma bakıp orayı kopyalayıp yapıştırmıştım yani eskisini yeni yere kopyaladım.(.ben de hatırlayamamıştım çünkü hangisini kopyalayacağımı )ya şu ticker factory sayfasında, şu alttaki zaman çizelgelerini yaptıktan sonra, hangi linki alıp buraya kopyalacağız?
ben 6 haftalık anneyim artık.. hala 45 haftalık gebe görünüyorum. :)
canım muhtemelen şimdi ameliyata hazırlanıyorsundur...hayırlı ameliyatlar dilerim sana inş.bi an önce çıkar bebeğine de kavuşursun...bende çok sıkılıyorum..doktorum geldi az önce sabah ameliyata alcakmış enzimlerim normale dönmş çok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?