2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kaç haftadır gece açtım ondada kimse yok şansa bak buğlem ilk defa uyudu uyanmazsa şayet konuşucaktım tühhh

ne yapıyosun canım nur nasıl oldu hasta yazmışsın geçmişe biraz baktımda geçmiş olsun

sıkma canını düzelir sen moralini iyi tutu anne olmak gerçekten çok zormuş yeni yeni anlıyor insan sen güçlü olki bir an önce iyileşsin

iyi yeni uyudu uyusun diye neler yapıyorum çok yoruluyorum huysuz çok

aynen hiçbişey yapasım yok aklıma hep kaynanam geliyor hep kızyorum ona galiba bunalımı atlatamadım

seninkide az değil galiba niye böyleler ya hep hayal ederdim çok iyi anlaşıyım dertleşiyim ama nerde seni kanser ediyolar 2 ay kaldı bunalıma girdim dediğin gb belki onu atlatamıyor olabilirm

seninkide az değil galiba niye böyleler ya hep hayal ederdim çok iyi anlaşıyım dertleşiyim ama nerde seni kanser ediyolar 2 ay kaldı bunalıma girdim dediğin gb belki onu atlatamıyor olabilirm

ben kaynanamı iyi bilirdim taa ki onunla gece gündüz bi arada yaşayana kadar..
bizim evimizi ele geçirmişlerdi yaa hiç söz hakkı bırakmıyorlardı kaynanam evin hanımı kayınbabam da evin reisi ilan etiler kendilerini..
bizse bilmiyorum neydik.
geçen netten eşimle konuşuyorlar sesini duymaqya tahammül edemiyorum zzaten eşime hoya nerde bi göreyim diyor ben de mutfaktaydım işim var diyorum eşim işi varmış diyor yok en az 8 defa yine aynı cümleyi kurdu.
en son eşim sinirlendi gelsene laf anlamıyor işte görsün sussun dedi annesi de duydu da sustu.
yok üşüyecek giydir yok şu niye şöyle netten laf yetiştiriyor ben de duyuyorum dayanamadım sen ordan karışma bana kaynanalık yapma ben ne yapıp yapmayacağımı iyi bilirim dedim şakayla da yine ısrar ediyor giydir diyor
aklıma geldikçe delleniyorum yaa nefret ediyorum ondan Allah biliyor ya eşimin annesi diye saygım var sadece..
anneme gitmek istiyorum ama çok yakınlar gel burda kal der anneme gelir sinir olurum diye gitmiyorum..
Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah.

Krizalit enfeksiyon olabilir; sancilar derinden igne batmasi ya da bicak saplanmasi gibi mi?
Bebeklerde pamukcuk annede meme ucunda enfeksiyona neden olabiliyor. Ya da tam tersi anneden bebege geciyor. Meme ucunda pembelik, kucuk kabartilar, catlak, memede emzirirken ve sonrasinda devam eden derin sizi, banyo yaparken agri gibi belirtileri var.

Belirtileri internetten arastir istersen. Ingilizcen varsa daha cok kaynak bulursun. Pamukcuk emzirmek -trush breastfeeding- yazip googleda arayabilirsin. Supheleniyorsan da mutlaka bi doktora git ihmal etme cunku sonrasinda cok kotu oluyo tecrubeyle sabittir :sinifsinif:

hoya kullanılan antibiyotik bazı hassas bünyelerde alt bölgede mantar yapar canım senin pişik sandığın kızarıklık büyük ihtimalle mantar olabilir dr a danışıp bi mantar kremi kullan derim ben ama dra da antibiyotik sonucu bu kızarıklığın oluştuğunu söyle ki o da mantarı aklına getirip onun için verain ilacı....geçmiş olsun...
bende de arada oluyor canım sonra lansinoh krem sürüyorum geçiyor...
travazol mantar kremi diye biliyorum ben neden bepantenle karıştırıp sürüyorsun tek sürmeyi dene...canını da sıkma vize işin olur merak etme..nasılsa onaylanmış...
geçmiş olsun canım inş.ameliyat olmak zorunda kalmaz bebeğin..
yok öyle bişey dikişlerimiz kaynadı şimdi bile girebiliriz denize...
ya şu ticker factory sayfasında, şu alttaki zaman çizelgelerini yaptıktan sonra, hangi linki alıp buraya kopyalacağız?
ben 6 haftalık anneyim artık.. hala 45 haftalık gebe görünüyorum. :)
baby and child age yazan yeri aç ordan yap..en sondaki kopyala yapıştır yazan yere gelince ben hamilelik tickerıma bakıp orayı kopyalayıp yapıştırmıştım yani eskisini yeni yere kopyaladım.(.ben de hatırlayamamıştım çünkü hangisini kopyalayacağımı )
bende çok sıkılıyorum..doktorum geldi az önce sabah ameliyata alcakmış enzimlerim normale dönmş çok sevindim...
canım muhtemelen şimdi ameliyata hazırlanıyorsundur...hayırlı ameliyatlar dilerim sana inş.bi an önce çıkar bebeğine de kavuşursun...

kızlar bi de bişey sorayım,hani geçenlerde eşimi nurse harveys almaya gönderdim bi de onu deneyelim yazmıştım ya...içinden çıkan kağıda göre günde 6 kez verebilirmişiz 5 er ml(yani normal ilaç kaşığı ölçüsünde)ve kapak 5ml ölçüsündedir kapağı ölçek yerine kullanabilirsiniz diyo ben inanmayıp ilaç kaşığına su doldurup kapağa döktüm aynı mı diye..ancak kapağın yarısını doldurdu..meğer kapağın yarısına bi çizgi yapmışlar heralde orasını baz almamızı istemişler..ama insan bi belirtir değilmi kapaktaki çizgiye kadar doldurun ilacı diye..neyse onu da geçtim..ilacı verdikten sonra benim kızım bi tuhaf oldu kızlar ya sanki sarhoş gibi..çok huzursuz oldu tuhaf sesler filan çıkarmaya başladı ve pek de düzgün uyuyamadı ben o gün 1 ölçek sabah 1 ölçek öğlen vermiştim..dün gene gazlandı benim kız ve ben gene verdim ama bu sefer sadece bi kez..ve aynı şekilde huzursuzlandı benim kızızm..ben de şüphelendim açıkcası acaba içine alkol filan mı koyuyorlar diye...bi de şişenin üzerine yazmışlar alkol içermez diye..ama alkol yoksa bile içine koydukları maddelerden birisi etkiliyo kuzumu..ama Allahtan bu sefer huzursuzluğu 2 saat kadar sürdü ve sonra mışıl mışıl uyudu sabaha kadar..bi görseniz eli ayağı buz gibi oluyor tuhaflaşıyor çocuk ..bi daha vermiycem sanırım..versem bile 1 çay kaşığı verebilirim çünkü şüphelendim ben...kullanan arkadaşlar sizde oldu mu böyle bi şey?

kızlar benim ufaklığa soğuk algınlığı için ıhlamur versem nekadar vermem gerekiyor acaba içine nekadar atım ıhlamuru normal kendimize yaptığımız gibimi yapim kaç cc verim

hoyacım geçmiş olsun canım diğer konularıda çok takma insan düşündükçe hırsını alamadıkça daha beter sinir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…