2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim ufaklığa soğuk algınlığı için ıhlamur versem nekadar vermem gerekiyor acaba içine nekadar atım ıhlamuru normal kendimize yaptığımız gibimi yapim kaç cc verim
pamuk ben poşet ıhlamurun ipini koparıp, poşetini içinde 1 bardak su bulunan cezveye atıp kaynatıyorum sonra çeyrek çay bardağı veriyorum kalanını da kendim içiyorum sütüme geçsin diye..bebeğe verdiğimin içine çok az şeker atıyorum biraz tat versin diye yoksa pek güzel olmuyor tadı...bazen kaynatırken içine çay kaşığının çeyreği kadar da milupanın rezenesini katıyorum..hatta bazen kaynarken içine nane de atıyorım bir tutam kadar nane de kusmasına iyi geliyor...

günaydın kızlar..kahvaltı yaptım geldim şimdi sporumu yapıcam..platesten vazgeçtim callanetics denicem yapabilirsem devam edicem tabi bide 5 mil..
video yu açamayanlar olmuş..tam olarak neyi yapamadınız kızlar

canım ben şimdi o sitenin ikinci sayfasındaki 1linkte indirileni indiriyorum dende aynısını indirdim windows media playerde açıyor ama hata veriyor dosyayı desteklemiyor diye o ilk sayfadakinide indirdim 1part 2part yazan yeri ama onlarda açmıyor web sayfası açar gibi yapıyor dosya aktarımı açıyor aç kaydet seçeneği çıkıyor ama aça basınca açmıyor anlamdım bi türlü yaa

aç kaydet seçeneği çıktığında kaydete bascaksın canım..bilgisayarında nereye kaydetceğini seçip tamam yaoıcaksın..
bi video için kaç link varsa hepsini indirmen lazım..

aç kaydet seçeneği çıktığında kaydete bascaksın canım..bilgisayarında nereye kaydetceğini seçip tamam yaoıcaksın..
bi video için kaç link varsa hepsini indirmen lazım..

canım benim kaydediyorum zaten dosyalar bölümünde karşıdan yüklenenlere yükleniyor yüklü olanı açmak için tıkladığında windows media playerla açıyor sonrada hata verip açmıyor yoksa yükleme yapabiliyortum

bütün linkleri 15 dk arayla indirdinmi

kaduş abla mantar kremi olan travazolu günde 2 kere kullanıyorum bephantene ile karıştırmıyorum diğer zmanlarda bephantene sürüyorum işin garip tarafı mantarsa traqvazol geçirmeli ama geçmedi dra perşembe gideceğim o zaman sorayım

bnde bunaldım ne kendime bakabiliyorum ne evime

Ayni durumdayim kendimi cok kötü hissediyorum :sinifsinif:

Hoya gecmis olsun canim ins. sikintilariniz bir an önce halledilir. Vize icin de üzülme Herseyin tam olsa da illa ugrastiracaklar ya sonunda verirler ama.

Ben de uzun zamandir gelmiyordum nete yusuf son 3 gündür cok huysuz sürekli ikinma halinde gazi var galiba cünkü kakasini yapiyor elh.

gecen hafta kalca kemigi icin ortopediste gittik eve dönerken nerdeyse düsürüyordum yusufu Allah korudu, O kadar korktum ki... Son günlerde cok gezdim cok kisi sevdi yusufu nazar degmis olabilir, bundan sonra daha dikkatli davranicam

kızlar günaydın. ben bişy soracağım. bebeklerinizin boyun ve koltuk altı kızarmasın diye ne kullanıyorsunuz. ben pudra sürüyordum. ama pudranın tozunun solunmasının iyi olmadığını okudum.

kızlar günaydın. ben bişy soracağım. bebeklerinizin boyun ve koltuk altı kızarmasın diye ne kullanıyorsunuz. ben pudra sürüyordum. ama pudranın tozunun solunmasının iyi olmadığını okudum.

canım orasıda poposu gibi pişik oluyor oyüzden pişik kremini kullanıcaksın oralarada benimkinde yok öyle bişey ama arkadaşlarım öyle kullanıyor bepanthende kullan arada iyi gelir

benimkininde bacaklarında oluyo..bende pişik kremi sürüyorum..banyoda oralarıda yıkamak sonra çok iyi kurulamak lazım..kat kat olduğu için pişik oluyo hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…