pamuk ben poşet ıhlamurun ipini koparıp, poşetini içinde 1 bardak su bulunan cezveye atıp kaynatıyorum sonra çeyrek çay bardağı veriyorum kalanını da kendim içiyorum sütüme geçsin diye..bebeğe verdiğimin içine çok az şeker atıyorum biraz tat versin diye yoksa pek güzel olmuyor tadı...bazen kaynatırken içine çay kaşığının çeyreği kadar da milupanın rezenesini katıyorum..hatta bazen kaynarken içine nane de atıyorım bir tutam kadar nane de kusmasına iyi geliyor...kızlar benim ufaklığa soğuk algınlığı için ıhlamur versem nekadar vermem gerekiyor acaba içine nekadar atım ıhlamuru normal kendimize yaptığımız gibimi yapim kaç cc verim
pamuk ben poşet ıhlamurun ipini koparıp, poşetini içinde 1 bardak su bulunan cezveye atıp kaynatıyorum sonra çeyrek çay bardağı veriyorum kalanını da kendim içiyorum sütüme geçsin diye..bebeğe verdiğimin içine çok az şeker atıyorum biraz tat versin diye yoksa pek güzel olmuyor tadı...bazen kaynatırken içine çay kaşığının çeyreği kadar da milupanın rezenesini katıyorum..hatta bazen kaynarken içine nane de atıyorım bir tutam kadar nane de kusmasına iyi geliyor...[/Q
poşetmi kullanıyorsunuz bende taze ıhlamurvar onu kaynatıcaktım tamam canım senin önerinde aklımda olsun nana ve rezene gibi saol canım
canım ben şimdi o sitenin ikinci sayfasındaki 1linkte indirileni indiriyorum dende aynısını indirdim windows media playerde açıyor ama hata veriyor dosyayı desteklemiyor diye o ilk sayfadakinide indirdim 1part 2part yazan yeri ama onlarda açmıyor web sayfası açar gibi yapıyor dosya aktarımı açıyor aç kaydet seçeneği çıkıyor ama aça basınca açmıyor anlamdım bi türlü yaa
aç kaydet seçeneği çıktığında kaydete bascaksın canım..bilgisayarında nereye kaydetceğini seçip tamam yaoıcaksın..
bi video için kaç link varsa hepsini indirmen lazım..
canım benim kaydediyorum zaten dosyalar bölümünde karşıdan yüklenenlere yükleniyor yüklü olanı açmak için tıkladığında windows media playerla açıyor sonrada hata verip açmıyor yoksa yükleme yapabiliyortum
bütün linkleri 15 dk arayla indirdinmi
bnde bunaldım ne kendime bakabiliyorum ne evime
canım hepsini indirmeden açmıyormu ben 2tane indirdim açmıyor diye vazgeçtim
canım bak o tek linkte olanı yükledim açtı ama sadece ses var görüntü yok yaaa
kızlar günaydın. ben bişy soracağım. bebeklerinizin boyun ve koltuk altı kızarmasın diye ne kullanıyorsunuz. ben pudra sürüyordum. ama pudranın tozunun solunmasının iyi olmadığını okudum.
bu tubiş nickli kızdan indiricem dimi tutku başka 5mil yok çünkü
canım orasıda poposu gibi pişik oluyor oyüzden pişik kremini kullanıcaksın oralarada benimkinde yok öyle bişey ama arkadaşlarım öyle kullanıyor bepanthende kullan arada iyi gelir
kızlar günaydın. ben bişy soracağım. bebeklerinizin boyun ve koltuk altı kızarmasın diye ne kullanıyorsunuz. ben pudra sürüyordum. ama pudranın tozunun solunmasının iyi olmadığını okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?