valla bende alacaktım o nesneyi kesin benimkide ağlar diye almıyorum.boşa gitcek paralarrrr. çünkü hiçbiryerde durmuyor biizmkisengözlerimebaksanab
biz ya bu hafta sonu ya haftaya sünnet oluciiizzz:hulya: meraklanmayın birproblem yok keyiften olciizzz
iyidir canım nolsunn
melisaylan uğrasıp duruyom
sen nasılsın hayalcim nasıl
günaydın sanada a.s.
eyii yatmazsa bağa gönder onu:hulya::hulya:
erkek oluyoruz artık desene :lepi: :lepi:
çalgı cengi var mı
oynıcaz mı sositososito
kızlar günaydın
biliyorum biraz pimpirikliyim çocuklar konusunda
yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum
gerçekten beni rahatlattınız
ama yinede doktora gitmeden rahat edemiyecem
saat 10:30 randevum var
kendi doktorumuz uzakta olduğu için eve en yakın doktora götürecem
buda iyi bir doktor
inşallah dediğiniz gibidir
döner dönmez yazarım
sanırım ben biraz piskopatım
galiba benim paralar gitti bile akannehir
süper süper süper.
bizimkide noraml doğsaydı bende doğar doğmaz yaptıracaktım ama olmadı.
doktora sordum şimdi yaptırsam diye izin vermedi. izin verse bende kestirecektim.
ama izin çıkar çıkmaz halledeceğim. büyümesini, aklının ermesini falan asla istemiyorum.
çok iyi yapıyorsunuz bence canım..
yatmaz cırlarsa atcem camdan aşağı :dilcikar:
camın altında dur yakalarsın sende.. aklinialirimsmile
kızlar günaydın
biliyorum biraz pimpirikliyim çocuklar konusunda
yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum
gerçekten beni rahatlattınız
ama yinede doktora gitmeden rahat edemiyecem
saat 10:30 randevum var
kendi doktorumuz uzakta olduğu için eve en yakın doktora götürecem
buda iyi bir doktor
inşallah dediğiniz gibidir
döner dönmez yazarım
sanırım ben biraz piskopatım
git bari rahatlat içini de..
bu psikopat olma konusunda haklısın valla ne diyim kaydirigubbakcemile3
bence sen fazla internet okuma ama, ciddi söylüyorum bak.
şimdi olmasa bile çocuk bu mutlaka hastalanacak. sen oturup internetten okursan, hep en kötüsünü okur bunalıma girersin.
kendi kendine hastalık çıkarıyorsan yarın öbür gün varolan bir hastalıkta kafayı yersin çünkü..
biz ya bu hafta sonu ya haftaya sünnet oluciiizzz:hulya: meraklanmayın birproblem yok keyiften olciizzz
günaydın kızlar.
delfcim oğluşumuz büyük adam oluyor demek.bende doğduğunda yaptırmak istedim ama babamız kıyamadı oğluna.
bende istiyorum ama canı yanacak diye kıyamıyorum. yoksa doğmadan önce kesin karalıydım. yaptır bakalım sonra haber ver belki cesaretlenir bende yaptırırım.
kızlar evt bende kıyamıyorum ve biizmde babamız ben arabada beklerim filan diyor. ama ilerde yaşamasındansa şimdi olsun bitsin diyorum vakit geçiyor çünkü. dr ideal bir ay yapabiliriz daha fazla oyalanmayın dedi sie gelişmelrden haberdar ederim
kızlar bana bir fikir verin.
biz şimdi 0+ numara biberon emziği kullanıyoruz ama yerken yorulup duruyor sonunda genelde 75-90 cc kadar yiyor. em allah em bişey gelmiyorki. kaydirigubbakcemile3
elimde gene 0+ numara ama deliği daha büyük bir emzik vardı onu taktım 120 cc yedi çabucak.
acaba 3+ emzik ucuna geçsem mi. fisfisfis
ama şimdi şöyle de bir durum var o büyük delikliden içince dün hep kustu. çabuk yediği için olabilir mi diye düşündüm.
doktora da sormak istemiyorum bu kadarcık şeyi. kararsız kaldım ben..
kızlar bana bir fikir verin.
biz şimdi 0+ numara biberon emziği kullanıyoruz ama yerken yorulup duruyor sonunda genelde 75-90 cc kadar yiyor. em allah em bişey gelmiyorki. kaydirigubbakcemile3
elimde gene 0+ numara ama deliği daha büyük bir emzik vardı onu taktım 120 cc yedi çabucak.
acaba 3+ emzik ucuna geçsem mi. fisfisfis
ama şimdi şöyle de bir durum var o büyük delikliden içince dün hep kustu. çabuk yediği için olabilir mi diye düşündüm.
doktora da sormak istemiyorum bu kadarcık şeyi. kararsız kaldım ben..
canım önce şunu sorayım biberon hangi marka ? 1 aylık delikten zor çekiyordur. 2 numara delik ne ideali. 3 numaradan ise çok fazla geliyor boğulacak gibi oluyor ege ben o yüzden 2 numara kullanıyorum
bence 0+ büyük delikliyle birsüre daha devam et iyice alıştıktan sonra 3+ ya geçersin
biberon dr.browns ama onun emziğini hiç kullanmadık zaten çok çok küçük çünkü deliği.
bebedor emziği takmıştım ona. şimdiki büyük delikli 0+ ise bilmediğim bi marka.
avent de var. onun 0+'sından da fazla yemiyor. deliği küçük yoruluyor.
bende öyle düşündüm ama bu büyük delikli emzik çok dandik. mecburen marketten aldığım bi biberonun ucu. çok akıtıyor yedirirken, ağzına tam oturmuyor. tabii hava da yutuyor bu yüzden.
galiba 2 numara yani 3+ aylık bi emzik ucu alıp deneyeceğim.
başka çare yok.. :1no2:
canım bende de dr brown ve avent var. dr brownun 1 numarası inanılmaz küçük çekerken helak oluyor onu bıraktım. aventin ise 2 numara olanını kullanıyorum dediğim gibi. 3 büyük gelir .yerim o Ayazın ağzınıı binnnnn
ya kızlar bişey soracağım oğluşumun kakası yeşil renk ve koyu bu normalmidir?
acnım benimkinin ilaç kullanırken öyleydi.
ama normalde bilemeyeceğim.
istersen 24 saat takip et düzelmezse doktorunuza sorarsın..
ya canım üşütmüşüz oğluşumuzu 5 tane şurup kullanıyor ondan olabilirmi diye düşünüyorum bende birde yeşil kaka için çok yorum yapıolar yaa ondanda korkuyorum
bence onlardandır o zaman.
çünkü bizim de her antibiyotik kullanışımızda kakamız yeşeriyor. kaydirigubbakcemile3
şuruplar bitince ertesi gün düzelmezse doktora göster.
yani ben olsam öyle yapardım, yanlış da yönlendirmiyim tabii seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?