2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bikaç kez denedim uykusu vardı yattığı yerde dalmaya çalışıyodu ağlamaya başladı karnı toktu yeni yedirmiştim oturdum yanına baktım 5 dk falan ara ara ağladı sonra sızdı kaldı heran kucağa alıp uyutursam vay halime yani şimdi günde 2 3 kez kendi dalıyo ama çok uykusu gelip dalamayınca yayğarayı koparıyo ozaman beklemiyorum alıp sallıyorum kolumda ağlasın azıcık bırak bişi olmaz
biz ya bu hafta sonu ya haftaya sünnet oluciiizzz:hulya: meraklanmayın birproblem yok keyiften olciizzz
ohhh koca adammı olucak annesi bu bızdık canım hadi hayırlısı olsun bakalım allah askerliğini damatlğınıda göstersin inşallah
benimde ilk 20günbebedorun biberonunu kullandım 1saatte yiyordu deli oluyodum çok yoruluyodu sonra aventin rahat beslenme uçlu diye bi biberonu var onu aldık anam 5 10 dk bitiriyor uykusuda kırılmıyor ne rahatladım anlatamam canım tavsiye ederim biberonun emzik yerinde yan yan çizgiler var muhakkak tavsiye ederim yeter ayaza hem akıtma falanda yapmıyor

canım kak yapsın diye rahat burdaki kızlar bana gliserinli fitil var onu önerdi aldı attıktan 5 10dk sonra yapıyor orayı baya bi kayganlaştırıyor iyi geldi bize istersen sende dene

selam kızlar bugün rahatım yemeklerimi yaptım çamaşırlarımı yıkadım astım evi toparladım bitirdim işleri ohhh rahatladım walla haa gün benim bugünn

sağol canım onu deniyim bir de..

merhaba kızlar
nasılsınız?
meltem hoşgeldin faceden yazdım ama bana sms gelmedi
ben biberonla rezene, ıhlamur ve su veriyorum. iki tane biberonumuz var
biri avent 1 numara uç kullanıyorum ama ece bunu pek sevmiyor diğerini eşim aBD'den almıştı belki izin orda vadır meltem
markası the first years , anne memesi gibi ucu bunu çok severek emiyor. tr'de de nuby'nin böyle biberonları varmış.

esmer bende avent kullanıyorum 1 ve 2 delikli biberon emziklerini büyük biberonda 2 küçükte tek delikli takılı demirde löp löp götürüyo valla

sağolun kızlar hepinize. bende bir boy büyük ya da pamuk'un dediği rahat beslenme uçludan alacağım..

ay kızlar nabernasılsınız dün gece benim oğlum 9dn sabah altıya kadar1 damla uyumadı çır çır çıırdı gene mantı yemiştim omu gaz yaptı ne oldu bilemedim epeydir morararacak kadarağlamıyodu dün gece çok bunaldık eşimde bende hep aladı daha şimdi anca yatırdım sabahtan beri hala gene aynı anam ne bitmez gazımız varmış kafayı yedircek bana bigün az iyi oluyo seviniyom ertesi gün kopuyo kızılca kıyamet vıyak cıyakkohaoldumsmile

selam kızlar bugün rahatım yemeklerimi yaptım çamaşırlarımı yıkadım astım evi toparladım bitirdim işleri ohhh rahatladım walla haa gün benim bugünn
ohhh sefan olsun darısı bana
doktor bişi demeden kafana takma
emii
belki sana öyle geliyordur

dedik biz sana dimia.s

esmerim ben avenin 0 nı aldım zorlanıyodu iğne ile actım biraz
şimdi daha iyi

canım bacaklarını bol bol oynat karnına doğru ittir ege öyle çok rahatlıyor bide spazmo panalgine diye bi fiitil var yarısını veriyosunbu gazdan oluşan karın ağrısına falan müthiş bişey 5dk kesiyo hem çabuk eriyo kaka ve gazda çıkarttırıyo ege çok ağlayıp ayaklarını karnına çekince eğer uzun süre durmuyosa veriyorum 5dk sonra rahatlıyo

hadi juli kalk yapta gell pratiksindir sen olmasakta artık olmak zorundayız ben motor taktımda yaptım inan uyurken

kızlar şu babslingden alıcam bende rahat belliki memnunsunuz siz birde şu fisher price akvaryum salıncak hoşuma gitti alım diyorum eşimde durumu acaba içinde diyo öğretmenim tavsiye etti benimde aklıma yattı çok özelliği var sallanıyoda napsam karar veremedim yaa biş önerseniz bana alımmı almımmı heryere götürürm onu rahat olur hem sallanırken uyurda iş yaparkende heryere taşırım görür beni oyalanır öyle

canım çağan 2 ayını yeni geçti kullanabilirmiyim fitil seninki ne kadarlık kullandısan hemen aldırcam eşime hala kucağımda ağlıyo kafayı yicem

canım çağan 2 ayını yeni geçti kullanabilirmiyim fitil seninki ne kadarlık kullandısan hemen aldırcam eşime hala kucağımda ağlıyo kafayı yicem

canım benimki birbuçuk aylık daha16 günlükken dr gittim gaz sancısından 2gün durmadan ağladı dr verdi yani için rahat olsun hem ateşte düşürüyo hemal al yarısını kes ortadan ver ama elini poposunda tut bazen yumuşak olduğu için eriyo hemen kayıyo çıkıyo aklında olsun pembe bi kutu spazmo-panalgine haberdar et benide

bence dandolino al.oda otamatik saalnma özelliğine sahip hemde mama sandalyesi olarak kullanılıyor. bunu 9 kg oluncaya kadar kullanıyon. en fazla 3 ay kullanırsın.

merak edilecek bir durum yok. benim erkek kardeşimin de dilinin altı bağlıydı. ameliyat dedikleri öyle aartılacak bişey değil. 10 dk sürmüyor bile. içini ferah tut.

merak edilecek bir durum yok. benim erkek kardeşimin de dilinin altı bağlıydı. ameliyat dedikleri öyle aartılacak bişey değil. 10 dk sürmüyor bile. içini ferah tut.

evet abartılcak bişey değil
arkadaşımın kızında vardı
dr'a göstermek için götürdüler
dr hani bakayım deyip bağını çözmüş o kadar basit bi operasyon
hiç takma canım

saol pamukcum eşime dedim ben şimdi çıkıp alamam hava çok soğuk bebek zaten durmuyo akşama deniycem hafiftende öksürüyo gibi çok emiyo gazından başka türlü durmuyo habire ağzı mememde bu seferde daha çok gazlanıyo inşallah fitil işe yarar ay bide öksürük çıkmasın naparım ben yaaa:sinifsinif: bide arada hırıltı gibi sesler çıkarıyo sizin bebeelrdede oluyomu sanki boğazında bişiy varmış gibi özelliklede tokken oluyo ay şunu ayağımda sallıyım acık bakıyım gelirim gene kızlar ay pamuk inşallah işe yarar yarın artık söylerim yaradı yaramadı diye

Merhaba hante,
sakın üzülmeyiniz,bebeğinizi doktoruna götürdüğünüzde konuyla ilgili bilgi alırsınız,emme problemi yaratacağını düşünmüyorum zira benimde dil bağım var,gayet sağlıklı bir bebekmişim,yememde bir sorun oluşturmamış, dil bağı dilin çok ucunda değilse konuşma problemi yaratmaz,tek farkı bebek hızlı konuşur,ben operasyon geçirmedim,konuşma sorunum yok,aksine yaşıtlarıma göre çabuk konuşmaya başlamışım,çabuk çabuk konuşuyorum,konuşmalarım gayet anlaşılır durumda,dil bağı olan kişiler dilini ağız içinde yukarı pek kaldıramaz birde dilini çok çıkaramaz bağ zedelenip şişme yapıyor,sizin bebeğinizin dil bağı dilin çok ucundaysa basit bir operasyonla alınır,böylece rahatça konuşabilir,burada aynı durumda bir bebeğimiz vardı,dil bağı dilin çok ucunda olduğu için konuşamıyordu ama annesi 1,5 yaşındayken hastaneye götürüp operasyonla dil bağını aldırdı ve bebeğimiz operasyon sonrası 1-2 ay içinde rahatça konuşmaya başladı.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…