2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar bebeğimin gazını gideremeden öksürüğü başladı ne yapıcam ben şimdi yaa dün banyodamı üşüttü acaba yoksa memesine durmuyo diye dün gece bala batırdık hep omu öksürtüyo napıyım kızlar yaaa şimdi bu saate doktorda bulamam off offff bebeğpi öksüren oldumu aranızda ne yaptınız acil yardım kızlar araara kuru kuru öksürüyo yavrum anam dert bi değilki ne yapacağımı şaşırttım zaten 2 gecedir hiç uyumadıda:sinifsinif:

ah be güzelim bak seninki geceuyumazsa gündüz uyuyuyomuş benimkinde oda yok ne gece ne gündüz dün akşamdan beri hiç uyumadı bide şimdi öksürük çıktı ay inşallah çoğalmaz bide ondan çekmez bebebğim evden kapı dışarı çıkmıyo kombi sürekli yanıyo nerde üşüdü bu benim bebem anlamadım ben şimdi

canım neden bal verdiniz bal verilmez diye biliyorum çok acilse pekmeze batırsaydınız keşke, sürekli emdirmeye çalış başka ne yapılır bilmem ki calpol ver istersen yarım ölçek inşallah geçer yaa olmadı acile götürürsünüz

cadolozz şimdi arkadaşıma sordum onun bebği de öksürüyodu peditus şurup vermiş geçmiş öksürüğü bi eczaneye danışarak al istersen çok geçe kalmadan

anam çizdi burnunu nasıl feryadı kopardııı, bu eldivenleri çıkarsan bi dert çıkarmasan ayrı dert ne çabuk uzuyo tırnaklarıı vah yawrummm nasıl yandı canıeyvahedigeldismile

Merhaba kizlar tesekkürler biz disari ciktik biberon aldim ama Avent marka yoktu gittigim yerde Nuk vardi Anti Kolik yaziyordu üstünde 150 cc olani aldim rezene cayi aldim.Bu arada büyük oglanla derdimi vardi ona yemek yedirdim bi kac sey aldim nihayet anladim anne sen benide cok seviyosun dedi o arada kücük arabada ciyak ciyak bagirmaya basladi.Araba kullanirkende ne kötüymüs neyse eve geldik baktim morarir hale geliyor ilk defada oluyor ne aklima gelirse denedim bu arada biberonu suda kaynattim cayi koydum pamukcum bendede bi fitil vardi acil durum icin ama gliserinli degil bitkisel bu sefer artik kullanayim dedim attim bi tane.Cayida ictikten sonra bombardiman vardi evde :)) Neyse rahatladi uyudu ama saat 2 ile 4 arasi ben benden gittim aksami nasil geciricem bilmiyorum daha yemekte yapmadim Allah büyüktür ya bakariz bi seyler.
Haticecim telefon yeni ugrasiyorum ama gitti görünüyor mesajlar neyse yarina kadar cözersem gelir mesajim olmadi telini caldiricam ordaneklersin yeni numarami.

cadaloz
Cok gecmis olsun bal 1 yasa kadar verilmiyor alerji olma riski fazla ondan dolayi.

ndk
Masallah bebisine bizde iki kasin arasina bi tane cizik konduruverdik bu günkü aglama krizinde nerdeyse 2 günde bir tirnak kesiyoruz.

ben bu babaslingi çözemedim ya.bugün misafir vardı 4 kişi kan ter çinde biri alıyo biri takıyo biri çocuğu yerleştiriyo..off çok komiktik olmadı yapamıyorummmmmmmm:bbo:

emiyo zaten ama emdkçe daha çok ağlıyo daha çok gazlanıyo gazlıyken emzirince dahada gazlanıyo atamıyo demekki gazlarını zaten doğdu doğalı çok aşırı gazlı çağan ama şimdi öksürüğe takıldı kafam ne kadarlık arkadaşının bebeği canım benimki 2 aylık bi eşime sordırıyım bakıyım ay inşallah artmaz öksürüğü çok canımı sıktı vallaha senin bebebk nasıl odamı yaramaz canım sen epeydir girmiyosun kkya bende merak ediyodum seni bebebğin çok ttatlı maşallah rabbim nazarlardan saklasın

pamuk...
yükledim cnm resimleri...
fotoğraf topiğine bak

cadaloz ben hep akşamları doğum hastanesine gtürüyorum çocuk acil var orda melek hanım doktor var o benim tanıdığım oraya götürsene 5dk.da bakıyorlar

cadaloz
Burnu tikaliysada öksürük olur ayrica burnu tikaliyken emersede gazi olur.Tuzlu su olan damlalar var denedinmi burun icn

bgün nurla komşuya gittik oh bee içim açıldı toplum içine karıştım artık
ishal oldu diyodum şimdi de kaka yapmıyo nur demek ki iyileşti ishali boğazı için şurup veriyorum inş. iyi olur kuzum yarın kontrole gideceğiz

baktım canım o akvaryumlu aklıma yatıyor ama 9kiloya kadar diyo benimki geçen ay 5kiloydu zaten şimdi nekadar oldu 23ünde öğrenicem kullanım süresi çok az ama baya bi oyalayıcı gözüküyo çok kararsız kaldım yaaww
merhaba kızlar ...
nasılsınız bakalım...
pamuk cum valla resim yüklemeye çalışıyorum site sürekli hata veriyor....sinir oldum
walla çatlıciimmm anam bizde hediyemizi çok beğendik saol teyzesii
zambakkız poseidon bir yontem osylemişti.aklimda soyle kaldi emzirdikten sonra gogusunu sırayla 7-5 ve 3 dk degiştirerek sagacaksin
canım o şöyleydi çekiceksin 7dk dinlendirip çekicen 5dk dinlendirip çekicen sonra 3dk dinlendirip çekicen

canım bunu juli demişti galiba öksüren bebeklere gögsüne ortasına yani demişti yünmü ne yanlışım varsa düzeltin kızlar koyuyormuşsun yumuşatıyormuş öksürüğünü eski bi yöntemmiş denemekte yarar var bence dene
şimdi bide anneme sordum tel açtım gögsüne ve sırtına vikis sürüp gazeteyle kapatıyormuşşsun oda eski yöntemmiş

cadaloz
Cok gecmis olsun bal 1 yasa kadar verilmiyor alerji olma riski fazla ondan dolayi.

ndk
Masallah bebisine bizde iki kasin arasina bi tane cizik konduruverdik bu günkü aglama krizinde nerdeyse 2 günde bir tirnak kesiyoruz.
bende yaa sürekli kesiyorum törpülüyorumm yok yine bi şekilde çiziyooo eli hep yüzünde bizimkininn

teyzesi tşekkür ederiss tatlıyıs ama çokta yaramazızz :))
canım onunki 4 aylık ama 2 aylıkken veriodu o şurubu eşin bi sorsun bakalım eczaneye, gazı için de zinco denedinmii? ben çok memnunum zincodan günde 3 defa 5 er damla veriyorum bide sürekli bacaklarıyla spor yaptırıyorum çıkarıyo gazını..

ben geldim kızlar nassınz bakalım ne zamandır giremiyorum ya gelen giden oluyo ya demir durmuyo şimdi uyuyo uyanana kadar sizlerleyim :)

tutku ilk başta ben de kullanamamıştım hatırlıyo musun sonra alıştım kullanma kılavuzu yok mu onda ANLAtıyor ama videoyu açabilsen de ondan izlesen tam öğrenirdin

ben burnu tıkanınca sütümden yarım çay kaşığı damlatıyorum burnuna aspratörüyle de çekince anında gelio sümükler :))

en doğalı anne sütü değilmi :))

amann ohh rahatlamışya olsun varsın bombardımann

cadaloz
Burnu tikaliysada öksürük olur ayrica burnu tikaliyken emersede gazi olur.Tuzlu su olan damlalar var denedinmi burun icn
walla çok işe yarıyo benimkiininde burnu tıkalı gibiydi 2 gün kullandım açtı çok ii geldi
pamuk...
yükledim cnm resimleri...
fotoğraf topiğine bak

bakıyorum canım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…