saol pamukcum eşime dedim ben şimdi çıkıp alamam hava çok soğuk bebek zaten durmuyo akşama deniycem hafiftende öksürüyo gibi çok emiyo gazından başka türlü durmuyo habire ağzı mememde bu seferde daha çok gazlanıyo inşallah fitil işe yarar ay bide öksürük çıkmasın naparım ben yaaa:sinifsinif: bide arada hırıltı gibi sesler çıkarıyo sizin bebeelrdede oluyomu sanki boğazında bişiy varmış gibi özelliklede tokken oluyo ay şunu ayağımda sallıyım acık bakıyım gelirim gene kızlar ay pamuk inşallah işe yarar yarın artık söylerim yaradı yaramadı diye
bence dandolino al.oda otamatik saalnma özelliğine sahip hemde mama sandalyesi olarak kullanılıyor. bunu 9 kg oluncaya kadar kullanıyon. en fazla 3 ay kullanırsın.
ay kızlar nabernasılsınız dün gece benim oğlum 9dn sabah altıya kadar1 damla uyumadı çır çır çıırdı gene mantı yemiştim omu gaz yaptı ne oldu bilemedim epeydir morararacak kadarağlamıyodu dün gece çok bunaldık eşimde bende hep aladı daha şimdi anca yatırdım sabahtan beri hala gene aynı anam ne bitmez gazımız varmış kafayı yedircek bana bigün az iyi oluyo seviniyom ertesi gün kopuyo kızılca kıyamet vıyak cıyakkohaoldumsmile
kilo alımının az olması emme problemini değil sütün yetersiz olup olmadığını gösterir.
emm problemi olsaydı süt olsa da ememmezdi bebe.
emme refleksi gelişmemiş olurdu yani memeyi yalayıp durudu, seninki öyle değil anladığım kadarıyla.
emmeyi gerçekleştirecek kadar dili faaliyet gösteriyorsa konuşacaka kadar da faaliyet gösterir bence.
dediğim gibi nette hep en kötüleri yazar.
sen doktorundan başkasının söylediğine itibar etme sakın..
merak ettim gelince mutlaka yaz burdan
cnm sımdı geldık dr.dan... ewet tahmın ettıgım dılın bagı önde olması durumu varmış. su an ıcın önemlı olan emmemızı engellemıyor oluşu dedı dr.ama ılerde kucuk bır bistüriyle cocuk cerrahısıne kestırırsnız dedı.6 aylıga kadar böyle bekleyelım dedı. çoook uzulduk ama allah baska dert vermesın tabiii...
cnm sımdı geldık dr.dan... ewet tahmın ettıgım dılın bagı önde olması durumu varmış. su an ıcın önemlı olan emmemızı engellemıyor oluşu dedı dr.ama ılerde kucuk bır bistüriyle cocuk cerrahısıne kestırırsnız dedı.6 aylıga kadar böyle bekleyelım dedı. çoook uzulduk ama allah baska dert vermesın tabiii...
cadaloz canım senınle aynı durumdayız dün öğleden sonra bi başladı bugün sabah a kadar ağladı hele gece bi ağlayışı vardı yürek dsayanmaz ne yapacagımızı şaşırdık elma yağımı sürmedik gaz damlasımı vermedik şekerli su mu içirmedik ama yok kendinden geçercesine ağladı o kadar kötüydüki anlatamam böyle gaz mı olur ya..şimdide sabahtan beri uyuyo öğlen uyandı banyo yaptırdık emzirdim hala uyuyor..allah yardım etsin yokmu bu gazın bi çaresi helak oluyo melekk yavrum :gitme:
canım benim böle durumlarda arabanız vardsa çıkın biraz gezdirin arabada rahatlarmış bebekler, bazen bizimkide öle yapıyo dudağını titrete titrete ağlıyoo bu arada bi sitede okumuştum arabayla gezdirmek gazını alır yazıyodu kaydirigubbakcemile3 ne derece doğru bilemiyorum ama biz denedik hakkaten susuyookaydirigubbakcemile5
cnm sen nerelerdesin....kaydirigubbakcemile arada da olsa gelsene buraya...
benim küçük herifden bi dakka ayrılamıyorum ki çok mızmız bi oğlum varrrr, uykusu kuş uykusu gibiii evde bi çıt çıksa zıplıyoo, şuanda klavye sesine bile kıpırdanıyo o derece yani :)) wc bile gidemiyorum inan, uyanıkken sürekli kucağında gezdir başımda dur istiyoo
sizinkiler böle değilmi yaa
bide herkes üstüne üstlük bu iyi zamanların az büyüyünce daha beter olcak diolar napcas bilmiom
benim küçük herifden bi dakka ayrılamıyorum ki çok mızmız bi oğlum varrrr, uykusu kuş uykusu gibiii evde bi çıt çıksa zıplıyoo, şuanda klavye sesine bile kıpırdanıyo o derece yani :)) wc bile gidemiyorum inan, uyanıkken sürekli kucağında gezdir başımda dur istiyoo
sizinkiler böle değilmi yaa
bide herkes üstüne üstlük bu iyi zamanların az büyüyünce daha beter olcak diolar napcas bilmiom
ndk seni gordugume sevindim
actigin konuyu gordum de benimde gorumcemin bir oglunda var belkiyorlar.ama oyle endiseli degil.ben yine konusur detaylı bilgi edinirim.
su uyku meselesine gelince eger sessiz ortamda uyursa en ufak gurultude sıcrıyor.cok korkarak uyaniyor.tv ya da muzik sesi acikken uyursa cok daha raaht oluyor.
özlettin ama kendini:1hug:
evet cnm bende vakit buldkça giriyorum..
ama bnm sakin bir kızım var
herkes aynı şeyleri söylüyor biraz büyüsün asıl o zaman göreceksiniz diye...
bakalım yaşayıp görece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?