2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

derdi gaz karın ağrısıysa muhakkak ii gelir

bence dandolino al.oda otamatik saalnma özelliğine sahip hemde mama sandalyesi olarak kullanılıyor. bunu 9 kg oluncaya kadar kullanıyon. en fazla 3 ay kullanırsın.

doğru canım ama bunun şarkı çalma ışıkları üstünde oyuncakları havuz teması falan var çok ilgisini çeker oyalanır diğerinde sallanmaktan başka bişey yapmaz off bilmiyorum yaa 9kilodan sonra taşımazmı ki illa

cadaloz canım senınle aynı durumdayız dün öğleden sonra bi başladı bugün sabah a kadar ağladı hele gece bi ağlayışı vardı yürek dsayanmaz ne yapacagımızı şaşırdık elma yağımı sürmedik gaz damlasımı vermedik şekerli su mu içirmedik ama yok kendinden geçercesine ağladı o kadar kötüydüki anlatamam böyle gaz mı olur ya..şimdide sabahtan beri uyuyo öğlen uyandı banyo yaptırdık emzirdim hala uyuyor..allah yardım etsin yokmu bu gazın bi çaresi helak oluyo melekk yavrum :gitme:

cnm sımdı geldık dr.dan... ewet tahmın ettıgım dılın bagı önde olması durumu varmış. su an ıcın önemlı olan emmemızı engellemıyor oluşu dedı dr.ama ılerde kucuk bır bistüriyle cocuk cerrahısıne kestırırsnız dedı.6 aylıga kadar böyle bekleyelım dedı. çoook uzulduk ama allah baska dert vermesın tabiii...

ohhh hadi canım gözün aydın dediğin gibi allah dermansız dert vermesin öp kuzunu benim için olurmu çok sevindim

geçmiş olsun hante kötü bişey olmamasına sevindim üzme sende kendini artık.

hante insallah rahatlamişsindir.bak kucuk bir işlemmiş.oluyor boyle seyler.seninde dedigin gibi Allah beterinden saklasin

pamuk
fisher price in 3 in 1 a baktin mi??
bir de ben de chicco poly magic mama sandalyesi var sallanmıyor ama o uzun vadeli kullaniliyor.dogumdan itibaren

merhaba kızlar ...
nasılsınız bakalım...
pamuk cum valla resim yüklemeye çalışıyorum site sürekli hata veriyor....sinir oldum

canım benim böle durumlarda arabanız vardsa çıkın biraz gezdirin arabada rahatlarmış bebekler, bazen bizimkide öle yapıyo dudağını titrete titrete ağlıyoo bu arada bi sitede okumuştum arabayla gezdirmek gazını alır yazıyodu kaydirigubbakcemile3 ne derece doğru bilemiyorum ama biz denedik hakkaten susuyookaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar
benim bebeğim idrarını daha az yapmaya başladı. bu durum normalmi. günde 3 kere mama veriyodum. şimdi daha çok anne sütü alıyor mamayı az alıyor önceden bezleri önceden daha ağırdı şimdi hafifledi.
birde medula elektrikli süt pompası aldım kullanma püf noktası varmı makineyi nasıl kullanabilirim sütümü daha artırmak için ne yapabilirim bu makineyle

cnm sen nerelerdesin....kaydirigubbakcemile arada da olsa gelsene buraya...

cnm sen nerelerdesin....kaydirigubbakcemile arada da olsa gelsene buraya...

benim küçük herifden bi dakka ayrılamıyorum ki çok mızmız bi oğlum varrrr, uykusu kuş uykusu gibiii evde bi çıt çıksa zıplıyoo, şuanda klavye sesine bile kıpırdanıyo o derece yani :)) wc bile gidemiyorum inan, uyanıkken sürekli kucağında gezdir başımda dur istiyoo

sizinkiler böle değilmi yaa
bide herkes üstüne üstlük bu iyi zamanların az büyüyünce daha beter olcak diolar napcas bilmiom

ndk seni gordugume sevindim
actigin konuyu gordum de benimde gorumcemin bir oglunda var belkiyorlar.ama oyle endiseli degil.ben yine konusur detaylı bilgi edinirim.

su uyku meselesine gelince eger sessiz ortamda uyursa en ufak gurultude sıcrıyor.cok korkarak uyaniyor.tv ya da muzik sesi acikken uyursa cok daha raaht oluyor.

zambakkız poseidon bir yontem osylemişti.aklimda soyle kaldi emzirdikten sonra gogusunu sırayla 7-5 ve 3 dk degiştirerek sagacaksin

özlettin ama kendini:1hug:
evet cnm bende vakit buldkça giriyorum..
ama bnm sakin bir kızım var
herkes aynı şeyleri söylüyor biraz büyüsün asıl o zaman göreceksiniz diye...
bakalım yaşayıp görece...

canım bak şükür basit bir işlemmiş. allah başka dert vermesin.

canım hoşgeldin. benim oğluşta öyle uyanaıkken hep ayakta dolanıypruz evi

kızlar valla kk de konuşulduğunun yeni farkına vardım desem yeridirr, faceden takip ediodum arada.. bi arkadaş kk neden gelmiosun çok şey öğreniyoruz birbirimizden deyince doğru ya dedimmm kaydirigubbakcemile3 geldimm.

bu çocuk benim dünyayla irtibatımı kestiohaoldumsmileopuyorumnanaktan

bu arada ne güsel ifadeler gelmiş yaaşunlara bak alsanaalsanasmilehehehhehalsanaalsanasmilebayanssulusmile bu napıyo beebilmiyorumkismile hehehhehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…