2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cadaloz ben hep akşamları doğum hastanesine gtürüyorum çocuk acil var orda melek hanım doktor var o benim tanıdığım oraya götürsene 5dk.da bakıyorlar
ya orasıda çok kalabalık oluyo ama ilerlerse götürürüm gece
cadaloz
Burnu tikaliysada öksürük olur ayrica burnu tikaliyken emersede gazi olur.Tuzlu su olan damlalar var denedinmi burun icn
yok meltem abla tıkalı değil tıkansada aspritörle spreyle açıyorum zaten
cadaloz kendi başına ilaç verme canım

eşime dedimde sor eczaneye diye yagece acile götürürüz yada yarın doktora götürürürüz dedi dert bi değilki büy

Ndk benim oğlanda aynı çıt sesine uyanıyor ayağımdaki yumuşak altlı terlikleri bile çıkarıyorum odaya girerken çocuk uyurken eğilip bakınca bile kıpraşıyor anlamadım bu nasıl iş... buna bir çare bulmak lazım öğretmenim de söylemiş ben hep tv yi açıyorum sese alışsın diyorum ama yok hiç bişey kar etmiyor

pamuk yükledim sonunda...
baktım canım çok yakışmış maşallah ya çok beğendimm çoookkkk yerim onu walla koca kız gibide oturmuş orayaa

bende eve geldiğimiz ilk günden beri tv sesi hep açık alıştı çok şükür uyanmıyo sese falan ancak kapı zili gibi yüksek tonlara hareketleniyo ama devam ediyor uykusuna çookk şüküürrr

iyidir canım nolsunn
melisaylan uğrasıp duruyom
sen nasılsın hayalcim nasıl

ıyı canım ne olsun uyuyamayınca basıyo yaygarayı...

canım kım farketmıste soylememıs cozumu vardır canım meraklanma..
gecmıs olsun ve takma kafana..

ben bu babaslingi çözemedim ya.bugün misafir vardı 4 kişi kan ter çinde biri alıyo biri takıyo biri çocuğu yerleştiriyo..off çok komiktik olmadı yapamıyorummmmmmmm:bbo:

canım youtube ta baksana ayrıntılı gosterıyo acaba utku buyuk dıye mı olmuyo bende ıstıyorum ama bayaa kocaman oldu kız ne kadar kullanabılırım dıye dusunuyorum..

ay ayneeeeeeeeennnnnnnnnn koltuğa bile yavaaş yavaaş 2 saatte oturuyorumn yaaa

Maşallah canım darısı başımıza inş. inan böylesi o kadar zorki

meltem abla o damlalar yazık genzine gider tuzlu tuzlu yaa, kendi sütünüzü deneyin bence..
dr tuzlu su denız suyunu onerıyo..
gecende annemde kendı sutunden sık dedı
hastanedeyken serumfızyolojık sıktı hemsırelen ben de evde ıkı kez sıktım sutu denemedım hıc..
ama annem bılıyo bu ısı ne zaman bısey dese dogru cıkıyo ahaha anne kıymetı anlayan ben nasıl dınlıyorum goruyor musunuz sımdı kaydirigubbakcemile3

bu analar olmasa halimiz harab walla canım anacım iiki varr

evet canum hayalde utku gibi kocaman olcak ondan zorlanıyorum gibi geliyo bana ama..bilmiyorum nasıl başarcaz oğlumlakafamçokkarıştı
tutku ilk başta ben de kullanamamıştım hatırlıyo musun sonra alıştım kullanma kılavuzu yok mu onda ANLAtıyor ama videoyu açabilsen de ondan izlesen tam öğrenirdin

ah bi açılsa şu videolar neler yapıcamda açılmıyo benim pc de..evden çıktığımda yokki başkasının pc sinden izlerdim.kullanma klavuzuda varda yapamadım..utku 8 kiloyu geçti canım sanki sığmıyo gibi geliyo..kafa göz yamuluyo

ben bu konuda sanırım şanslıyım
çünkü benim sesim epey bir yüksek biz ailece yüksek ses tonuna sahibiz ve maşallah konuşmayada bayılıyoruz çocukta karnımda alıştı sanırım uyanıkken oda konuşsun diye çıldırıyo ağzı salyalanıyo tükürük köpürtüyo boyuna posuna bakmadan
15 kişi konuşsun gık demiyo kapı zili telefon tv hiç bişi uyandırmıyo işitme testi yapılmasa duymuyo dicem ama gayet sağlıklı çok şükür
sessizliğe alışanlar gerçekten zorlanıyolardır eminim
ister istemez ses oluyo çünkü

bende youtube da seyrettim uyanıklar oyuncak bebek kullanıyolar
şööööle ağlayan el kol hareketli bi bebek koysunlar bakem öle şıppadanak koyabileceklermi
ben bu hafta sonu alıcam umarım rahat kullanabilirim

Bebeğiniz 2 ila 9 kilo ağırlığında iken BabaSling'i Easy Tiger, Sleeping Joey, Little Piggy ve Little Joey pozisyonlarında kullanınız.
- Kalan 3 pozisyonu bebeğiniz 9 kilo ve üzerinde iken 3 yaşına kadar kullanabilirsiniz.

tutkucum bu pozisyonları seyret bakalım
olmadı sende önce oyuncak bi bebekle dene
utkuda dev değil ya ille oturucak yorma kendini fazla
bence tek başına uğraş kalabalık yardım etmeye çalıştımı daha çok el ayak dolanıyo
hadi bakalım hayırlısıyla ii haberini bekliyorz:))
yaff bişi sorcam salya akıtıyomu bebeleriniz arada da ola benimki ağzını tükürük yapıo bazen

bazende salya akıtıyo şaşkın bu çocuk ya daha 1buçuk aylık dişmi çıkarıcak ne:))benim bildiğim salya akıttımı yavaş yavaş diş çıkarır
belki yanlış biliyorumdur diye soruyorum :icecream:

anaaamm
kıssslaarrrrr
eymen kucaamda şimdii
nefes alırken kafasında bi bölge kalkıp iniooo

sizde de oluyomuu baksanıza bii
alnından sonra yarım parmak ilerdeee
yumuşak yerii
korkiommmmmmeyvahedigeldismile

BıZı,MKı de tükürüklü 7 aralıkta doğan bi bebek diş çıkarmış bi tane ben de şüpheleniyom aralarında 1 hafta var

evet kalabalıkken olmuyo herkes panik halinde utkuda şaşırdı napıyo bu kadınlar diye..babaslingin sitesinde var videolar biraz oraya baktım ama deneyerek olur umarım..diğer kızlarda başta zorlanmışlar.

salya utkudada olıyo tükürük çıkartıyo baloncuk yapıyo..bi buçuk ay erken ama daha diş için..tükürükle oyun yapıyodur salya öyle akıyodur.

nası yanii yok anam ben görmedim hiç öle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…