BİZİ,MKİ de tükürüklü 7 aralıkta doğan bi bebek diş çıkarmış bi tane ben de şüpheleniyom aralarında 1 hafta var
evet kalabalıkken olmuyo herkes panik halinde utkuda şaşırdı napıyo bu kadınlar diye..babaslingin sitesinde var videolar biraz oraya baktım ama deneyerek olur umarım..diğer kızlarda başta zorlanmışlar.
salya utkudada olıyo tükürük çıkartıyo baloncuk yapıyo..bi buçuk ay erken ama daha diş için..tükürükle oyun yapıyodur salya öyle akıyodur.
anaaamm
kıssslaarrrrr
eymen kucaamda şimdii
nefes alırken kafasında bi bölge kalkıp iniooo
sizde de oluyomuu baksanıza bii
alnından sonra yarım parmak ilerdeee
yumuşak yerii
korkiommmmmmeyvahedigeldismile
canım normal bıngıldak oynuyor
biz de de var
anaaamm
kıssslaarrrrr
eymen kucaamda şimdii
nefes alırken kafasında bi bölge kalkıp iniooo
sizde de oluyomuu baksanıza bii
alnından sonra yarım parmak ilerdeee
yumuşak yerii
korkiommmmmmeyvahedigeldismile
BİZİ,MKİ de tükürüklü 7 aralıkta doğan bi bebek diş çıkarmış bi tane ben de şüpheleniyom aralarında 1 hafta var
benimki acayip derecede elini emiyo
ama bi görseniz şapur şupur sesler çıkartıyo
sizinkiler de yapıyo mu bunu
emziği tükürüp elini sokuyo ağzına
benimki acayip derecede elini emiyo
ama bi görseniz şapur şupur sesler çıkartıyo
sizinkiler de yapıyo mu bunu
emziği tükürüp elini sokuyo ağzına
benim gız tek elini değil herşeyi emiyo geçen babası şakasına göğsünü tutuyo em diyo nur da aranıyo emecekti zilli
saol julim iyi geldi valla uzun sure ev hapsinden sonra gezmekdenizcim sen cok fazla takıyorsun kafana galiba
isiliktede öyle yapmıstın
kendini bosuna üzüyorsun daha değişicekler kaç sekle girecekler
ferah tut içini
jasminim ohh sefanız oldun ne iyi olmus
hadi simdidien hayirli olsun canim biz de dogdugunda hastaneden cikmadan olmustuk sunnet valla hic bisey anlamadi yavrum 3 gunde iyilesti gobek daha dert olmustu bize bu kadar kucuk bebekelrde sunnet cok kolay oluyomus bez de oldugu icin cok da hareket etmeden yattikalri icin anlamiyolarmis bisey iyki yaptirmisim diyorum ben de en dogru karari vermissin herkese tavsiye ederim arkadaslar ilk 6 ay icine olmasi bebekelr icin iyiymis narkoz almiyorlarmisbiz ya bu hafta sonu ya haftaya sünnet oluciiizzz:hulya: meraklanmayın birproblem yok keyiften olciizzz
salincagi ben de dusunuyorum ama simdi kullanan bi arkadasima sordum ben tek basima buyuttugum icin hayatimi kurtardi ama alma tavsiye etmem dedi emeklemesini yurumesini geciktiriyomus doktoru demis kas geklismini yavaslatiyomus bir de ona alisinca gece bile yatagina yatmak istemiyomuskızlar şu babslingden alıcam bende rahat belliki memnunsunuz siz birde şu fisher price akvaryum salıncak hoşuma gitti alım diyorum eşimde durumu acaba içinde diyo öğretmenim tavsiye etti benimde aklıma yattı çok özelliği var sallanıyoda napsam karar veremedim yaa biş önerseniz bana alımmı almımmı heryere götürürm onu rahat olur hem sallanırken uyurda iş yaparkende heryere taşırım görür beni oyalanır öyle
canim bak kucuk bi operasyonla atlatiliyomus daha buyuk derteleri olmasin insallah icini ferah tutcnm sımdı geldık dr.dan... ewet tahmın ettıgım dılın bagı önde olması durumu varmış. su an ıcın önemlı olan emmemızı engellemıyor oluşu dedı dr.ama ılerde kucuk bır bistüriyle cocuk cerrahısıne kestırırsnız dedı.6 aylıga kadar böyle bekleyelım dedı. çoook uzulduk ama allah baska dert vermesın tabiii...
mama sandalyesinden memnunmusun canimhante insallah rahatlamişsindir.bak kucuk bir işlemmiş.oluyor boyle seyler.seninde dedigin gibi Allah beterinden saklasin
pamuk fisher price in 3 in 1 a baktin mi??
bir de ben de chicco poly magic mama sandalyesi var sallanmıyor ama o uzun vadeli kullaniliyor.dogumdan itibaren
Ndk benim oğlanda aynı çıt sesine uyanıyor ayağımdaki yumuşak altlı terlikleri bile çıkarıyorum odaya girerken çocuk uyurken eğilip bakınca bile kıpraşıyor anlamadım bu nasıl iş... buna bir çare bulmak lazım öğretmenim de söylemiş ben hep tv yi açıyorum sese alışsın diyorum ama yok hiç bişey kar etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?