2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

BİZİ,MKİ de tükürüklü 7 aralıkta doğan bi bebek diş çıkarmış bi tane ben de şüpheleniyom aralarında 1 hafta var

hamilelkte çok süt ve süt ürünleri tüketen annelerin çoğunun bebekleri erken diş çıkarıyolarmış canım benim arkadaşın oğlunun 4aylıkken 2dişi vardı sempatiksalakcinni

bencede erken ama şaşkın bu çocuk ya ölüyorum onun bu hallerine 3 saattir uyuyo arada bi uyandı yedi devam uykuya gece için enerji topluyo sanırım:)

napiniz kızlar ben bi geliyom bi gidiyom abimiz okuldan geleliden beri o salııyo ben ortalık topluyom şimdi anca yemek yaptım bakalım eşim fitili getirince deniycem inşallah işe yarar yoksa mafoldumben ama bi sorum daha olcakkızlar benimki kakasını yapıyo gazını atamıyomu acaba kakayla ay yazıda çor çirkin oldu:kedi: bugün 3 sefer yaptı mesela anam anam ne yapacamı şaşırdım gene bugün relax çiğdem:)))))))))))))

canım normal bıngıldak oynuyor

biz de de var

biz ne zaman görecez pamuk egeyi cicisiyle...

ilk farkettiğimde ben de panik olmuştum
sonra alıştım bıngıldak oynarmış öyle

BİZİ,MKİ de tükürüklü 7 aralıkta doğan bi bebek diş çıkarmış bi tane ben de şüpheleniyom aralarında 1 hafta var

geçenlerde bi dr söylüyordu tv de
küçük bebeklerin salya akıtması diş çıkarma belirtisi olmazmış genellikle
tükürüklerini yutmayı beceremiyolarmış şaşkalozlar

benimki acayip derecede elini emiyo
ama bi görseniz şapur şupur sesler çıkartıyo
sizinkiler de yapıyo mu bunu
emziği tükürüp elini sokuyo ağzına

benim gız tek elini değil herşeyi emiyo geçen babası şakasına göğsünü tutuyo em diyo nur da aranıyo emecekti zilli

benimki de daha kücük ama ellerini emmeye basladi, baslarda acikti zannediyordum ama o kadar sik acikmasi imkansiz

hemde nasıl emiyor cnm bir görsen eceyi...kaydirigubbakcemile3
emziği diliyle itiyor hoop eli ağzına sokuyor şap şup...
bazen parmağını sokuyor hemde 3 parmağını çoğu zamanda eli olduğu gibi yumruk şeklinde ağzında...
laelaelaelaelae

benim gız tek elini değil herşeyi emiyo geçen babası şakasına göğsünü tutuyo em diyo nur da aranıyo emecekti zilli

hakikaten şaşkaloz bunlar ya aç gözlüler ne bulsalar emiyolar ya

denizcim sen cok fazla takıyorsun kafana galiba
isiliktede öyle yapmıstın
kendini bosuna üzüyorsun daha değişicekler kaç sekle girecekler
ferah tut içini

jasminim ohh sefanız oldun ne iyi olmus
saol julim iyi geldi valla uzun sure ev hapsinden sonra gezmek
biz ya bu hafta sonu ya haftaya sünnet oluciiizzz:hulya: meraklanmayın birproblem yok keyiften olciizzz
hadi simdidien hayirli olsun canim biz de dogdugunda hastaneden cikmadan olmustuk sunnet valla hic bisey anlamadi yavrum 3 gunde iyilesti gobek daha dert olmustu bize bu kadar kucuk bebekelrde sunnet cok kolay oluyomus bez de oldugu icin cok da hareket etmeden yattikalri icin anlamiyolarmis bisey iyki yaptirmisim diyorum ben de en dogru karari vermissin herkese tavsiye ederim arkadaslar ilk 6 ay icine olmasi bebekelr icin iyiymis narkoz almiyorlarmis
salincagi ben de dusunuyorum ama simdi kullanan bi arkadasima sordum ben tek basima buyuttugum icin hayatimi kurtardi ama alma tavsiye etmem dedi emeklemesini yurumesini geciktiriyomus doktoru demis kas geklismini yavaslatiyomus bir de ona alisinca gece bile yatagina yatmak istemiyomus

canim bak kucuk bi operasyonla atlatiliyomus daha buyuk derteleri olmasin insallah icini ferah tut
mama sandalyesinden memnunmusun canim

sessizlikte uyutma konusunda da aman kzilar alistirin derim sese benim kardesimin oglu sesszilikte uyumaya alismisti 2 yasinda hala cit cikmiyor evde o oyurken kardesim cok zorlaniyor o yuzden ben ilk gudnen beri gunduzelri tv karssisinda uyutuyorum geceelri yataginda hem ses alisti hem gunduz geceyi ayirt etmeyi ogrendi gunduz salonda kanepede gece besiginde yatinca sadeec ani seste irkiliyor o kadar sese hassa olanlara allah kolaylik versin cok zordur eminim

benim oğlumda elini emiyor bazen denk geliyor parmak emiyor. geçen 2 yumruğunu sokmaya çalıştı sonra midesini bulandırdı öğürmeye başladı. sizinkilerde yüzüstü yattıklaarında deli gibi yüzünü sürtüyormu? yüzü kıpkırmızı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…