2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim kimse yokk ancak vakit bulmuştum neyse bende gideyim barii:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selam arkadaslarr

hante dur bakalım once bir sakin olmaya caliş, her okuduguna inanma.bir git gel bakalım.hic bir problem olmayacak insallah.en kotusunu dusunduruyor bu internet bilgileri
evet cnm ya kesınlıkle katılıyorum bu ınternette kı bılgıler hep en uctakı seylerı yazıyor ve de en kötümser halıyle. ınsanda ılk kafadakı soru ısaretıyle oraya atlıyor. herseferınde bıda bakmıcam dıyorum ama nafıle....

hante
Cok gecmis olsun ilk kez duydum kim saklamis senden Allah Allah ne bicim is bu.Insallah önemli bisi degildir ameliyat falan gerekmez.
çok tesekkur ederım meltem abla, annem farketmıs de dr. kontrol günümüze kadar sölemedım üzülme kafana takma dıye dıyo, hıc bu söylenmezmi.. dr. umuz amelıyat gerekır dedı ama onun adına amelıyat bıle denmez dedi. 6 aylıkken kesilecek baglı olan yer, genel anestezi degıl neysekı lokal uysuturulacakmış...

ohhh sefan olsun darısı bana

doktor bişi demeden kafana takma
emii
belki sana öyle geliyordur

dedik biz sana dimia.s

esmerim ben avenin 0 nı aldım zorlanıyodu iğne ile actım biraz
şimdi daha iyi

ahhh cnm bnm sagol, bekleyemedım dr. a kadar ınternette arastırınca dah acok bulandı kafam. kafaya takmamak elde mi. ama napalım Allah baska dert vermesın bıraz dah abuyusunde küçük bir kesiyle cocukcerrahısınde halledecekler. yoksa konusmasını beslenmesını yutkunmasını falan engellıyormuş.. kıyamam ben miniciğime yaa...

merak edilecek bir durum yok. benim erkek kardeşimin de dilinin altı bağlıydı. ameliyat dedikleri öyle aartılacak bişey değil. 10 dk sürmüyor bile. içini ferah tut.
çokk sagol cnm bnm örnekler nasıl rahatltyr ınsanın içini. keske olmasaydı böle bırsey ama neysekı basıt bır sey dedgın gıbı...

evet abartılcak bişey değil
arkadaşımın kızında vardı
dr'a göstermek için götürdüler
dr hani bakayım deyip bağını çözmüş o kadar basit bi operasyon
hiç takma canım
hadi yaa.. kaç yasında göturduler acaba, bızım dr. 6 aylıga kadar beklemmemızı önerdi, bilmiyorum nıye, yıne yara falanmı oluyor operasyon sonrası nedir. keske bızımde hallolmus sekılde dönseydık. artık yaza doğru kestrırız bızde...

çook sagolun, içime su serpildi resmen. en yakın zamanda halletmek lazım demekki..

ohhh hadi canım gözün aydın dediğin gibi allah dermansız dert vermesin öp kuzunu benim için olurmu çok sevindim

geçmiş olsun hante kötü bişey olmamasına sevindim üzme sende kendini artık.

canım bak şükür basit bir işlemmiş. allah başka dert vermesin.

canım hoşgeldin. benim oğluşta öyle uyanaıkken hep ayakta dolanıypruz evi
pamk,oferta,ögretmenım,delf cok sagolun kızlar,fazla lık bagı kestrıp kurtulacagz. allahım çözumsuz dert vermesınn .. amın.

kıbelecım , göya annem uzulmeyeyım dıye dr randevumuza kadar sölememış.bugun dr. a gıderken bunuda sorun dıye söyledı. çoook uzuldum ama napıyım kucuk bır operasyon. bu fıkre alıştryrum kendımı. yukardada dedgım gıbı allahım dermansz dert vermesn hıç bırımızn yavrusuna. buda nazarlığı olsun oğluşumun...

sagol jasmıncım...

hantecım haklısın Allah dermansız dert vermesın bunlar kolay ısler hıc uzme kendını..
bırde canım ağız ıcı yaralar cok cabuk ıyılesır hıc anlamaz bıle hıc merak etme..
helekı kucuk bebeklerde doku olusumu cok hızlı hemencecık duzelır..
benım arkadasın kızı agzına acacagı sokmus yatakta zıplarken acacakla beraber dusuyo
bogazına batmıs kıyamam kucucuktu ıste dıkıs attılar mı bılmıyorum ama bayaa yara olmustu..
ama ıkı gune topladı kocaman yara oradan bılıyorum kı senınkı ufacık bısıy bunun yanında yarım gunde bıle kapanır tukurukten..

Son düzenleme:
kızlar hamılelık resımlerıme baktım ben hamılelıgı ozledım offf delımıyım neyım..
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

günaydın kızlar
gerçi ben biraz daha uyuyacağım ama önce size bakayım dedim

hante
canım tam olarak kaç aylıktı bebek gittiklerinde bilmiyorum ama şu anda 11 aylık
dr hemen kesmiş orayı 1-2 saat emzirme demişti diye hatırlıyorum sonra normale döndü
arkadaşı gördüğümde sorarım canım sana daha ayrıntılı bilgi veririm

kızlar hamılelık resımlerıme baktım ben hamılelıgı ozledım offf delımıyım neyım..

+1 deli de ben oluyorum. sempatiksalakcinni
Ben de ossluyorum hamileligi yaa:) :CüvCüv:
Bebisimin karnimdaki hareketlerini en cok :gitme:
Bir de kocisimin ben hamileykenki ilgisini:)
Sinir oluyorum yaa, meger adam bana degil ogluna ilgi gosteriyormus. :mymeka:
Cocuk dogdu pabucumuz dama atildi haa:dilcikar:

hepsiburada 108 ama stoklarında yok..ben jokerden 130 a aldım

Way pahaliymis be.
Ya kislar burada da var baby slingler hem fiyati daha uygun. Babasling daha mi iyi?
Bi de burada okumustum kanguru erkek cocuklarina sakincaliymis felan diye, oyle mi gercekten :uhm: yoksa ben kanguru almayi dusunuyorum.

cinderella bu kanguru gibi değil canım kanguru daha ileriki aylarda kullanılıyo ve bacak arasından geçiyo bunu hemen kullanabilirsin ve pozisyon sayısı fazla fiziki gelişiminede bir zararı yok ayrıca bilişsel gelişimine faydalı daha erken kullanıldığı için

benim gız tek elini değil herşeyi emiyo geçen babası şakasına göğsünü tutuyo em diyo nur da aranıyo emecekti zilli

benimki de daha kücük ama ellerini emmeye basladi, baslarda acikti zannediyordum ama o kadar sik acikmasi imkansiz

aynen canım ya benim kız da öyle bi emiyodu ki dersiniz elinden çikolatalı süt akıyo.yanındayken fgarkettiğimde hemen bakkal emziğini tutturuveriyorum ağzına da öyle vazgeçiyor.gzd -cikka belki bebeğin yüzüstü yatmak istemediğinden yapıyodur.benim kız hiç sevmiyor yüzüstü yatırınca hemen ağlıyor bizimkinde çok gaz var gerçi belki ondan olabilir yüzüstü yatınca gazla dolu olan karnı mı ağrıyo ne....o yüzden mızıklanınca hemen ters çeviriyorum.Aslında arada yüzüstü de yatırmak lazım uzmanlara göre... ama tabi tehlikeli bi pozisyon şu anda bebeklerimiz küçük olduğundan...başında olmak gerek yani...

canım benim bebeğimde de çok kustuğu zaman oluyo hırıltı.. sanırım burnunda ve boğazındaki atamadığı kusmuklar yüzünden çıkıyo o ses..

günaydınnnn...
dün gece evimizde kalalım dedik. yatakodası soğuktu ufo da yaktık ama habire sigorta atıp durdu. bizde kocaman uzatmayla salona taktık fişini.
neyse 23:30 falan yattık. önce durduk yere yatakodasının sigortası attı; neyse dedik nasılsa ışık falan gerekmiyor, ufoda salona bağlı boşver.
15 dk sonra gözümü bi açtım ev zifiri karanlık. sigortalar atmamış ama elektrik yok evde.
tabi anında soğumaya başladı ev. adama dedim kalk annemlere gidiyoruz. kaydirigubbakcemile
tam giyiniyoruz kör karanlıkta bir de Ayaz efendi kaka yaptı sempatiksalakcinni hadiii onu değiştir.
sonunda gittik, bugün elektrikçi gelip bakacak.
ama o kargaşada, benim böcükün altını değiştirdim, battaniyelere sarıp sarmaladım, ayakkabılarımzıı falan giyerken habire bi babasının kucağına bi benim kucağıma geldi, yolda kucağımda koştura kpştura anbneme gittik, eve geldi üzerini çıkardım yatırdım ama bana mısın demedi. aynen uyumaya devam. :bbo:
bizimki derin uykuya dalınca dünya yansa umrunda olmuyor valla.

tamam işte çok sorun edilecek birşey değilmiş.
endişelenme; ilk başta panik oldun haklısın tabii ama rahatla şimdi.

ne balı olm yaa.. :mymeka:
bal yasak 1 yaşından önce batırma bir daha. hatta 9 aydan önce şekerli gıda yani pekmez bile önerilmiyor.
kızım utanmasan kaşık kaşık nutella yedirecen bebeciğe kaydirigubbakcemile3

benimki acayip derecede elini emiyo
ama bi görseniz şapur şupur sesler çıkartıyo
sizinkiler de yapıyo mu bunu
emziği tükürüp elini sokuyo ağzına

evet benimki de yapıyor.
elini geriye çok sokup sonra da kusuyor

bende son 2,5 ayını yaşayamadım diye içimde kaldı.
ne zaman karnı burnunda birini göresem ben niye böyle olamadım. bebeğimin hıçkırıklarını hissedemim, kaburgalarıma batmasını bilemedim diyorum.
:sinifsinif:

günaydınlar....esmeralda...belki elektrik sayacınız bozuktur..bizim de ufoyu yakınca ha bire sigorta atıp duruyordu..sonra adam çağırdık baktı da değiştirdi..meğer sayacın düğme açıp kapama yeri gevşemiş değiştirdi de düzeldi şimdi...yerimseniben

bugün elektrikçi gelecek algor bulur inşallah sorunu.
iyi ki uyuduktan sonra olmadı. benim bebe zaten netameli, gene zatürre olurdu valla..

günaydın delfciimm..
ben gündüz nöbetçisi olarak uyumuyorum tabiki.kaydirigubbakcemile3

canım 5 nisanda bende sana katılıyorum canım merak etme :))sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…