maşallah ya doğurduk büyütüp diş çıkarıyoz allaha şükür
kızlar bu babasling kaç para bilen var mı
evet cnm ya kesınlıkle katılıyorum bu ınternette kı bılgıler hep en uctakı seylerı yazıyor ve de en kötümser halıyle. ınsanda ılk kafadakı soru ısaretıyle oraya atlıyor. herseferınde bıda bakmıcam dıyorum ama nafıle....selam arkadaslarr
hante dur bakalım once bir sakin olmaya caliş, her okuduguna inanma.bir git gel bakalım.hic bir problem olmayacak insallah.en kotusunu dusunduruyor bu internet bilgileri
çok tesekkur ederım meltem abla, annem farketmıs de dr. kontrol günümüze kadar sölemedım üzülme kafana takma dıye dıyo, hıc bu söylenmezmi.. dr. umuz amelıyat gerekır dedı ama onun adına amelıyat bıle denmez dedi. 6 aylıkken kesilecek baglı olan yer, genel anestezi degıl neysekı lokal uysuturulacakmış...hante
Cok gecmis olsun ilk kez duydum kim saklamis senden Allah Allah ne bicim is bu.Insallah önemli bisi degildir ameliyat falan gerekmez.
ohhh sefan olsun darısı bana
doktor bişi demeden kafana takma
emii
belki sana öyle geliyordur
dedik biz sana dimia.s
esmerim ben avenin 0 nı aldım zorlanıyodu iğne ile actım biraz
şimdi daha iyi
çokk sagol cnm bnm örnekler nasıl rahatltyr ınsanın içini. keske olmasaydı böle bırsey ama neysekı basıt bır sey dedgın gıbı...merak edilecek bir durum yok. benim erkek kardeşimin de dilinin altı bağlıydı. ameliyat dedikleri öyle aartılacak bişey değil. 10 dk sürmüyor bile. içini ferah tut.
hadi yaa.. kaç yasında göturduler acaba, bızım dr. 6 aylıga kadar beklemmemızı önerdi, bilmiyorum nıye, yıne yara falanmı oluyor operasyon sonrası nedir. keske bızımde hallolmus sekılde dönseydık. artık yaza doğru kestrırız bızde...evet abartılcak bişey değil
arkadaşımın kızında vardı
dr'a göstermek için götürdüler
dr hani bakayım deyip bağını çözmüş o kadar basit bi operasyon
hiç takma canım
çook sagolun, içime su serpildi resmen. en yakın zamanda halletmek lazım demekki..
Merhaba hante,
sakın üzülmeyiniz,bebeğinizi doktoruna götürdüğünüzde konuyla ilgili bilgi alırsınız,emme problemi yaratacağını düşünmüyorum zira benimde dil bağım var,gayet sağlıklı bir bebekmişim,yememde bir sorun oluşturmamış, dil bağı dilin çok ucunda değilse konuşma problemi yaratmaz,tek farkı bebek hızlı konuşur,ben operasyon geçirmedim,konuşma sorunum yok,aksine yaşıtlarıma göre çabuk konuşmaya başlamışım,çabuk çabuk konuşuyorum,konuşmalarım gayet anlaşılır durumda,dil bağı olan kişiler dilini ağız içinde yukarı pek kaldıramaz birde dilini çok çıkaramaz bağ zedelenip şişme yapıyor,sizin bebeğinizin dil bağı dilin çok ucundaysa basit bir operasyonla alınır,böylece rahatça konuşabilir,burada aynı durumda bir bebeğimiz vardı,dil bağı dilin çok ucunda olduğu için konuşamıyordu ama annesi 1,5 yaşındayken hastaneye götürüp operasyonla dil bağını aldırdı ve bebeğimiz operasyon sonrası 1-2 ay içinde rahatça konuşmaya başladı.
Geçmiş olsun.
ohhh hadi canım gözün aydın dediğin gibi allah dermansız dert vermesin öp kuzunu benim için olurmu çok sevindim
geçmiş olsun hante kötü bişey olmamasına sevindim üzme sende kendini artık.
hante insallah rahatlamişsindir.bak kucuk bir işlemmiş.oluyor boyle seyler.seninde dedigin gibi Allah beterinden saklasin
pamuk fisher price in 3 in 1 a baktin mi??
bir de ben de chicco poly magic mama sandalyesi var sallanmıyor ama o uzun vadeli kullaniliyor.dogumdan itibaren
pamk,oferta,ögretmenım,delf cok sagolun kızlar,fazla lık bagı kestrıp kurtulacagz. allahım çözumsuz dert vermesınn .. amın.canım bak şükür basit bir işlemmiş. allah başka dert vermesin.
canım hoşgeldin. benim oğluşta öyle uyanaıkken hep ayakta dolanıypruz evi
kıbelecım , göya annem uzulmeyeyım dıye dr randevumuza kadar sölememış.bugun dr. a gıderken bunuda sorun dıye söyledı. çoook uzuldum ama napıyım kucuk bır operasyon. bu fıkre alıştryrum kendımı. yukardada dedgım gıbı allahım dermansz dert vermesn hıç bırımızn yavrusuna. buda nazarlığı olsun oğluşumun...ıyı canım ne olsun uyuyamayınca basıyo yaygarayı...
canım kım farketmıste soylememıs cozumu vardır canım meraklanma..
gecmıs olsun ve takma kafana..
canım youtube ta baksana ayrıntılı gosterıyo acaba utku buyuk dıye mı olmuyo bende ıstıyorum ama bayaa kocaman oldu kız ne kadar kullanabılırım dıye dusunuyorum..
saol julim iyi geldi valla uzun sure ev hapsinden sonra gezmek
hadi simdidien hayirli olsun canim biz de dogdugunda hastaneden cikmadan olmustuk sunnet valla hic bisey anlamadi yavrum 3 gunde iyilesti gobek daha dert olmustu bize bu kadar kucuk bebekelrde sunnet cok kolay oluyomus bez de oldugu icin cok da hareket etmeden yattikalri icin anlamiyolarmis bisey iyki yaptirmisim diyorum ben de en dogru karari vermissin herkese tavsiye ederim arkadaslar ilk 6 ay icine olmasi bebekelr icin iyiymis narkoz almiyorlarmis
salincagi ben de dusunuyorum ama simdi kullanan bi arkadasima sordum ben tek basima buyuttugum icin hayatimi kurtardi ama alma tavsiye etmem dedi emeklemesini yurumesini geciktiriyomus doktoru demis kas geklismini yavaslatiyomus bir de ona alisinca gece bile yatagina yatmak istemiyomus
canim bak kucuk bi operasyonla atlatiliyomus daha buyuk derteleri olmasin insallah icini ferah tut
mama sandalyesinden memnunmusun canim
sessizlikte uyutma konusunda da aman kzilar alistirin derim sese benim kardesimin oglu sesszilikte uyumaya alismisti 2 yasinda hala cit cikmiyor evde o oyurken kardesim cok zorlaniyor o yuzden ben ilk gudnen beri gunduzelri tv karssisinda uyutuyorum geceelri yataginda hem ses alisti hem gunduz geceyi ayirt etmeyi ogrendi gunduz salonda kanepede gece besiginde yatinca sadeec ani seste irkiliyor o kadar sese hassa olanlara allah kolaylik versin cok zordur eminim
kızlar hamılelık resımlerıme baktım ben hamılelıgı ozledım offf delımıyım neyım..
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
hepsiburada 108 ama stoklarında yok..ben jokerden 130 a aldım
benim gız tek elini değil herşeyi emiyo geçen babası şakasına göğsünü tutuyo em diyo nur da aranıyo emecekti zilli
benimki de daha kücük ama ellerini emmeye basladi, baslarda acikti zannediyordum ama o kadar sik acikmasi imkansiz
hemde nasıl emiyor cnm bir görsen eceyi...kaydirigubbakcemile3
emziği diliyle itiyor hoop eli ağzına sokuyor şap şup...
bazen parmağını sokuyor hemde 3 parmağını çoğu zamanda eli olduğu gibi yumruk şeklinde ağzında...
laelaelaelaelae
aynen canım ya benim kız da öyle bi emiyodu ki dersiniz elinden çikolatalı süt akıyo.yanındayken fgarkettiğimde hemen bakkal emziğini tutturuveriyorum ağzına da öyle vazgeçiyor.gzd -cikka belki bebeğin yüzüstü yatmak istemediğinden yapıyodur.benim kız hiç sevmiyor yüzüstü yatırınca hemen ağlıyor bizimkinde çok gaz var gerçi belki ondan olabilir yüzüstü yatınca gazla dolu olan karnı mı ağrıyo ne....o yüzden mızıklanınca hemen ters çeviriyorum.Aslında arada yüzüstü de yatırmak lazım uzmanlara göre... ama tabi tehlikeli bi pozisyon şu anda bebeklerimiz küçük olduğundan...başında olmak gerek yani...benim oğlumda elini emiyor bazen denk geliyor parmak emiyor. geçen 2 yumruğunu sokmaya çalıştı sonra midesini bulandırdı öğürmeye başladı. sizinkilerde yüzüstü yattıklaarında deli gibi yüzünü sürtüyormu? yüzü kıpkırmızı oluyor.
evet cnm ya kesınlıkle katılıyorum bu ınternette kı bılgıler hep en uctakı seylerı yazıyor ve de en kötümser halıyle. ınsanda ılk kafadakı soru ısaretıyle oraya atlıyor. herseferınde bıda bakmıcam dıyorum ama nafıle....
çok tesekkur ederım meltem abla, annem farketmıs de dr. kontrol günümüze kadar sölemedım üzülme kafana takma dıye dıyo, hıc bu söylenmezmi.. dr. umuz amelıyat gerekır dedı ama onun adına amelıyat bıle denmez dedi. 6 aylıkken kesilecek baglı olan yer, genel anestezi degıl neysekı lokal uysuturulacakmış...
ahhh cnm bnm sagol, bekleyemedım dr. a kadar ınternette arastırınca dah acok bulandı kafam. kafaya takmamak elde mi. ama napalım Allah baska dert vermesın bıraz dah abuyusunde küçük bir kesiyle cocukcerrahısınde halledecekler. yoksa konusmasını beslenmesını yutkunmasını falan engellıyormuş.. kıyamam ben miniciğime yaa...
çokk sagol cnm bnm örnekler nasıl rahatltyr ınsanın içini. keske olmasaydı böle bırsey ama neysekı basıt bır sey dedgın gıbı...
hadi yaa.. kaç yasında göturduler acaba, bızım dr. 6 aylıga kadar beklemmemızı önerdi, bilmiyorum nıye, yıne yara falanmı oluyor operasyon sonrası nedir. keske bızımde hallolmus sekılde dönseydık. artık yaza doğru kestrırız bızde...
çook sagolun, içime su serpildi resmen. en yakın zamanda halletmek lazım demekki..
canım çok geçmiş olsun..inş.kolayca atlatırsınız operasyonu...canını sıkma bak zor da değilmiş ameliyat...
canım benim bebeğimde de çok kustuğu zaman oluyo hırıltı.. sanırım burnunda ve boğazındaki atamadığı kusmuklar yüzünden çıkıyo o ses..saol pamukcum eşime dedim ben şimdi çıkıp alamam hava çok soğuk bebek zaten durmuyo akşama deniycem hafiftende öksürüyo gibi çok emiyo gazından başka türlü durmuyo habire ağzı mememde bu seferde daha çok gazlanıyo inşallah fitil işe yarar ay bide öksürük çıkmasın naparım ben yaaa:sinifsinif: bide arada hırıltı gibi sesler çıkarıyo sizin bebeelrdede oluyomu sanki boğazında bişiy varmış gibi özelliklede tokken oluyo ay şunu ayağımda sallıyım acık bakıyım gelirim gene kızlar ay pamuk inşallah işe yarar yarın artık söylerim yaradı yaramadı diye
cnm sımdı geldık dr.dan... ewet tahmın ettıgım dılın bagı önde olması durumu varmış. su an ıcın önemlı olan emmemızı engellemıyor oluşu dedı dr.ama ılerde kucuk bır bistüriyle cocuk cerrahısıne kestırırsnız dedı.6 aylıga kadar böyle bekleyelım dedı. çoook uzulduk ama allah baska dert vermesın tabiii...
ay kızlar bebeğimin gazını gideremeden öksürüğü başladı ne yapıcam ben şimdi yaa dün banyodamı üşüttü acaba yoksa memesine durmuyo diye dün gece bala batırdık hep omu öksürtüyo napıyım kızlar yaaa şimdi bu saate doktorda bulamam off offff bebeğpi öksüren oldumu aranızda ne yaptınız acil yardım kızlar araara kuru kuru öksürüyo yavrum anam dert bi değilki ne yapacağımı şaşırttım zaten 2 gecedir hiç uyumadıda:sinifsinif:
benimki acayip derecede elini emiyo
ama bi görseniz şapur şupur sesler çıkartıyo
sizinkiler de yapıyo mu bunu
emziği tükürüp elini sokuyo ağzına
kızlar hamılelık resımlerıme baktım ben hamılelıgı ozledım offf delımıyım neyım..
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
bugün elektrikçi gelecek algor bulur inşallah sorunu.
iyi ki uyuduktan sonra olmadı. benim bebe zaten netameli, gene zatürre olurdu valla..
günaydın delfciimm..
ben gündüz nöbetçisi olarak uyumuyorum tabiki.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?