canım 5 nisanda bende sana katılıyorum canım merak etme :))sempatiksalakcinni
bende çoooooooook özlüyorum..dün akşam eşimle konuştuk hatta.oğlun duymasın üzülür diyokaydirigubbakcemile3kızlar hamılelık resımlerıme baktım ben hamılelıgı ozledım offf delımıyım neyım..
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
dün ben yapamadım ya.birazdanda annem agelicek o gidince yaparım artık..ben spor yaptığımı kimseye söylemiyorum..zayıflayınca sürpriz olcak herkese.aklinialirimsmileaklinialirimsmilegünaydın kızlar a.s.
dün misafirim vardı
kızcemde hep uyudu cok şükür
gecede 2 mil yürüdüm akannehir
kan ter içinde kaldım kocem artık yeter dedi
5 mil yürüsem nolurum acaba akannehir
plateste indirdim sonunda
şimdi uyanmadan yapsam cok iyi olacak
bide su cikolatan uzak dursam cok iyi olacak
hem ye hem yürü olarmı acaba :uhm:
aynen canım..erkek olmak varmış ama o zamanda bu kutsal duyguyu anneliği yaşayamazdık..tekrar günaydın
hala uykum var
ama benimki uyurken 2 mil koşem dedim
sonra üzerine bi de pilates yapabilirsem onu yaparım
keşke şöyle sihirli bi değnek olsa da
eski halimize dönsek hemen hiiiççç uğraşmadan
offfffffffffff yine erkeklere özendim ya
ne kadar rahat bişey erkek olmak
gunaydinnnn
yine midemi doldurdum geldim.yuruyuse hala baslamadim ay cok tembelim ben ya....cok yorgun hissediyorum yapsam biraaz kendime gelirim belki
benim keratanın huyu degişti bir kızıyor eger isteklerini cabuk gercekleştirmezsem.hemen beslenecek,hemen yuzu dısa donuk gezecekkk...
helal canim azmine manken gibi olavcam yakinda diyosun yani hadi bakalimgünaydın kızlar a.s.
dün misafirim vardı
kızcemde hep uyudu cok şükür
gecede 2 mil yürüdüm akannehir
kan ter içinde kaldım kocem artık yeter dedi
5 mil yürüsem nolurum acaba akannehir
plateste indirdim sonunda
şimdi uyanmadan yapsam cok iyi olacak
bide su cikolatan uzak dursam cok iyi olacak
hem ye hem yürü olarmı acaba :uhm:
esmer tasinmissin sanirim gule gule otur canim yeni evinde saglikla mutlulukla insallah elektrik de cozulur merak etme ufak bir problem vardir sigortada degisirse sigorta duzelir
selam herkese biz geldiiikk salı döndük işten fırsat bulup giremedim arada okudum o kadar
yolculuğumuz güzeldi giderken kucağımda gelirken pusetinde kemer takıldı
ya süt içti ya emdi hiç ağlamadı sevdik çok uçağı
arabayla uçağın kapısına kadar gittik orda poşete koydular indiğimiz gibide ilk arabayı verdiler hiç puseti limde taşımadım zemuszemus
giderken check in yaptık boş yerlerden seçtik dönüşte yanınızı boş bırakıyorum rahat oturun dedii uçaktada hostes birisi gelirse yanınıza sizi boş yerlerden birine alırım dedi zaten
annemin haberi yoktu gittiğimden zaten konuşmuyoduya
gördü bei şok şok şok :1shok: ağlamaya aşladı sarıldı:çok üzgünüm:
kızımı herkes çok sevdi bayıldırlar görmeden katlanılıyodu şimdi gördük alıştık ayrılık zor gelecek diyerek ayrıldık :a015:
babamızı çok özledik ilk gece nida hanım biraz uzak durdu ama uykusunu alıp karnışı doyunca abaya gülücükler saçmaya başladı yine
foto çekip cd ye almıştım ama cd bozukmuş açılmıyo bugün baba gelecek o getireek eklerim yeni resimlerimizi
pazartesi inşallah yürüyüşe hamur işi tatlı yememe dikkat etmeye başlıyorum
Kizlar günaydin
ndk
Ilk defa duydum sütü burna bi deniyim ama bi cay kasigi cok degilmi? Bu kullandigimiz tuzlu su ona göre ayarli canim kendi yaptigim deil bebekler icin damla olarak satiliyor
esmer
Tasinmisin hayirli ugurlu olsun
rüzgar
Annenle konusmuyomuydun ? Kadin fena olmustur sizi görünce barisin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?