2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar a.s.
dün misafirim vardı
kızcemde hep uyudu cok şükür
gecede 2 mil yürüdüm akannehir
kan ter içinde kaldım kocem artık yeter dedi
5 mil yürüsem nolurum acaba akannehir
plateste indirdim sonunda
şimdi uyanmadan yapsam cok iyi olacak

bide su cikolatan uzak dursam cok iyi olacak
hem ye hem yürü olarmı acaba :uhm:

tekrar günaydın
hala uykum var
ama benimki uyurken 2 mil koşem dedim
sonra üzerine bi de pilates yapabilirsem onu yaparım
keşke şöyle sihirli bi değnek olsa da
eski halimize dönsek hemen hiiiççç uğraşmadan
offfffffffffff yine erkeklere özendim ya
ne kadar rahat bişey erkek olmak

gunaydinnnn
yine midemi doldurdum geldim.yuruyuse hala baslamadim ay cok tembelim ben ya....cok yorgun hissediyorum yapsam biraaz kendime gelirim belki

benim keratanın huyu degişti bir kızıyor eger isteklerini cabuk gercekleştirmezsem.hemen beslenecek,hemen yuzu dısa donuk gezecekkk...

kızlar hamılelık resımlerıme baktım ben hamılelıgı ozledım offf delımıyım neyım..
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
bende çoooooooook özlüyorum..dün akşam eşimle konuştuk hatta.oğlun duymasın üzülür diyokaydirigubbakcemile3
dün ben yapamadım ya.birazdanda annem agelicek o gidince yaparım artık..ben spor yaptığımı kimseye söylemiyorum..zayıflayınca sürpriz olcak herkese.aklinialirimsmileaklinialirimsmile
aynen canım..erkek olmak varmış ama o zamanda bu kutsal duyguyu anneliği yaşayamazdık..

ya baştan hep o şekilde gezdirdiyseniz dışa dönük durmak ister canım..utku mesela yumulsun göğsüme o yetiyo..benim ev cadde üstünde oyalansın diye bazen dışarıya baktırıyorum sevmiyo kafa anında 180 derece dönüyo bana bakmaya başlıyo.boynu ağrıcak diye çeviriyorum artık bende.anne manyağı oldu çocukkaydirigubbakcemile3

cadaloz435
HULA
meltem
ankara0606
frangipani
ozgee06
secilaksoy

adını yazdığım arkadaşlar..
yarın sabaha kadar çekiliş için bana adreslerinizi gönderin.
yoksa maalesef kuraya adınızı yazamayacağım:1no2:
..

helal canim azmine manken gibi olavcam yakinda diyosun yani hadi bakalim
bu arada emziriken gunde 2500 kalori almamiz gerekiyromus doktorum soyledi ama ben o kadar cok sey yemiyorum ya vekit olmuyor oglustan yani unutuyorum arada normal 3 ogun yiyorum bir de aralarda humana cay yani kurabiye falan sizler nasil besleniyosunuz kizlar 2. aydan sonra mekik cekilebilir dedi doktorum onu bekliyorum ben de yoksa yazin giyemiyecegiz bikinileri sarkik gobislerle

esmer tasinmissin sanirim gule gule otur canim yeni evinde saglikla mutlulukla insallah elektrik de cozulur merak etme ufak bir problem vardir sigortada degisirse sigorta duzelir

esmer tasinmissin sanirim gule gule otur canim yeni evinde saglikla mutlulukla insallah elektrik de cozulur merak etme ufak bir problem vardir sigortada degisirse sigorta duzelir

sağol canım, çözülür bencede yaa.
olan bize oldu, gecenin 12:00sinde sokaklara döküldük.
01:00de yattım 02:00de yedirmeye kalktım..
ee nerde kaldı uyku tabi..

selam herkese biz geldiiikk salı döndük işten fırsat bulup giremedim arada okudum o kadar

yolculuğumuz güzeldi giderken kucağımda gelirken pusetinde kemer takıldı
ya süt içti ya emdi hiç ağlamadı sevdik çok uçağı
arabayla uçağın kapısına kadar gittik orda poşete koydular indiğimiz gibide ilk arabayı verdiler hiç puseti limde taşımadım zemuszemus
giderken check in yaptık boş yerlerden seçtik dönüşte yanınızı boş bırakıyorum rahat oturun dedii uçaktada hostes birisi gelirse yanınıza sizi boş yerlerden birine alırım dedi zaten

annemin haberi yoktu gittiğimden zaten konuşmuyoduya
gördü bei şok şok şok :1shok: ağlamaya aşladı sarıldı:çok üzgünüm:
kızımı herkes çok sevdi bayıldırlar görmeden katlanılıyodu şimdi gördük alıştık ayrılık zor gelecek diyerek ayrıldık :a015:

babamızı çok özledik ilk gece nida hanım biraz uzak durdu ama uykusunu alıp karnışı doyunca abaya gülücükler saçmaya başladı yine

foto çekip cd ye almıştım ama cd bozukmuş açılmıyo bugün baba gelecek o getireek eklerim yeni resimlerimizi
pazartesi inşallah yürüyüşe hamur işi tatlı yememe dikkat etmeye başlıyorum

yolculuğunuz sorunsuz geçmiş çok sevindim canım.
Allah kavuştursun annenle tekrar.
neyse ilk seferi atlattın şimdi gidersin hep; ilkler zordur ya.
fotoları bekliyoruz..yerimseniben

geldiğimiz gün kombiden dolayı şartel atıyo dün çağırdık çok dolularmış bugün gelecekler bi odada ufoyla ısınıyoruz bugün gelecekler bakmaya

aşkitomla görüşüyorum herkese çokçok selamı var
yaza doğru yine int bağlatabilirlermiş
ömer doğru düzgün kilo almamıştı ama dr mma yok emzr sürekli demiş bugün aşıya gideceklerdi merak eiyo ne kadar oldu
kaynanasıyla aşı derttebirazcık onlardan çıkmıyodu üst katta oturmasına rağmen gelip kalıyou ev zaten soalı i odada kalıyolardı o da çıldırıyodu geçen gün biraz laf sokuncakesti ayağını meğer hep onla kalma planları yapıyomıuş kurtulmuş oldu
hepinizi çok özlemiş aranızda olmak için sabırsızlanıyo inş döner biran önce

Kizlar günaydin

ndk
Ilk defa duydum sütü burna bi deniyim ama bi cay kasigi cok degilmi? Bu kullandigimiz tuzlu su ona göre ayarli canim kendi yaptigim deil bebekler icin damla olarak satiliyor

esmer
Tasinmisin hayirli ugurlu olsun

rüzgar
Annenle konusmuyomuydun ? Kadin fena olmustur sizi görünce barisin ya.

sağol canım..

yakaladım seni kaydirigubbakcemile
özelden adresini gönder bana çekiliş için bekliyorum..

Kizlar
Anne sütü kabiz yapar mi ya (( yada ben muz yersem kabiz olurmu? Bilmediim hersey bu bücürükte mevcut ya(( Dün aksam yatmadan gayet güzel kakasini yapti uyudu sorunsuz saat 9 da gece 1,5 da uyandim uyanik degik mikirdiyo cok olmus emzireyim dedim 5 dak emdi uyudu uyandiramadim sonra sabah 5 de ciyakladi emzirdim güzel ati dolu acayim dedim sadece cis dolu kaka yok bi fitil verdim yatti güzel uyudu 8 de gene ciyak ememedi altini actimgene cis dolu kaka yok Allah ne verdiyse deniyorum o saaten beri az günce güzel emdi uyuyo gene kaka yok kafam karisti ya bu normal mi simdi?Uyandimi yoksa gene bi fitil aticam ama sonra yapacak biseyim kalmiyo hastaneyede gitmek istemiyorum bi sürü mikrop var durup dururken onlarla tanisacak (

meltem abla annem bana küsmüştü 3 ay konuşmadı
her gün aradım tel larıma falan çıkmadı

görünce hiçişey olmamış gii devam ettik gayet güzelddi
hatta annemle hiç bu kadar güzel vakit geçirmemiştim
hep gererdi izi u sefer iyiydik çokşükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…