2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esmer ben adresi göndermiştim ama ilk sayfada hala göndermedi gözüküyorum,kontrol eder misin canım???

kızlar dün akşam oğlum çok ateşlendi öksürüyo bide şimdi doktordan geldik boğazları acımış doktorda hoyayla karşılaştık o bizi tanıdı resim çektik hattakaydirigubbakcemile3 neyse ben gelirim şu oğlumun şuruplarını verem esmer yolladım bacım adresi dövme beni:sinifsinif:

oh yolculuunuz ne güzel iyi geçmiş nereye gitmiştiniz uçakla?
habersiz gtmen anneni nasıl şok etmiştir o şok etkisiyle küslüğü hatırlamamıştr bence
doğumunda yokmuydu canım annen
anneyle konuşmamak zor ola gerek ben gün içinde bile bin kere konuşuyorum

bide bişi sorcam uçakta hava basıncından kulaklarımız kötü olur ya nida nasıl geçirdi o kısmı acaba hani sakız çiğneriz
bizde gecen hafta boluya giderken oldu demir pek oralı olmadı ama bizim kulaklarımız kötü oldu o zaman aklıma takılmıştı uçakta nasıl olur diye

aşkitoma sende çok seelam söle bizde özledik onu

esmer ben adresi göndermiştim ama ilk sayfada hala göndermedi gözüküyorum,kontrol eder misin canım???

oyy karıştırdım sanırım bakiim hemen canım akannehir
sen yolladın evet düzeltelim hemen..

geçmiş olsun canım.
anam nasıl tanıdı valla helal olsun..
hee affedildin hadi bakemm :dilcikar:

anneolmak
annemle bizde önceden günde 40 kere konuşurduk
ben doğum yaptıktan 1 gün sonra gelmişti canım 2 gün kalıp döndüler
hem okullar çaılacaktı kardeşim 5. sınıfta hemeşim bana iyi bakıyordu bende iyiyidim bebekte küvezdeydi öyle gi,ttiler 45 günlükken geldiler tartışmıştık
zaten gururuna yediripte konuşmamıştı gitmemi bekliyordu iyi oldu herkesin kafası rahat şimdi

canım bana emzir ağzı oynasın falan demişlerdi zor olur diye süt sağıp aldım yanıma uçak kalkmaya başlayınca istiyosa süt verdim istemeyince emziğini verdim arada ikisinide almadı ama hiç sorun olmadı ğlamadı veya huzursuz olmadı yani

cadoloz
çok geçmiş olsun canım

vallaha tanıdı hoya biri çiğdem dedi neoluyo diye bi baktım ben hava dedi ben zaten çocuk ateşli diye sağa sola hiç bakmıyodum oda büyük oğlandan tanımış:))))) velet 2 tane olunca hoyanın eşi resimlerini çektik nurcumla çağanın inşallah bişiy olmamıştırda ekler hoya merak ediyom bende resimleri.
benim oğlan hapşuruyo öksürüyo alttan gaz çıkarıyo oyoyoyoyyy almışımben başıma belayı napam bilmiimki

rüzgar ne güzel sorunsuz geçmiş cnm...
artık bol bol gezersiniz fırsat buldukça....
aşkitoma slm söyle sende...

ohh 3 mil yürüdüm geldim :lepi:
melisa da karsımda kemeri cözse oda kosacak sanki :roflol:
akşamada plates yaparım artık

cadalozum gecmiş olsun hangisi hasta oldu
demek hoya ile karsılastınız hee
ne güzel yaa
yaz gelsinde bulusma yapalım artık

ruzgar cok guzel olmus aman Allah bozmasin

meltem
bence acele etme.4 gunde 1 e bile normal diyorlar.bence verme fitil falan simdi alişmasın oyle derim.sıkıntısı da yok anladigim kadari ile.
cadoloz cok gecmiş olsun

meltem bizdede kaka problemi var 2 günde bir yapıyor oda zeytinyağı veriyorum artık öyle yapıyor
bu dönemde oluyor herhalde

2 mil yürüdüm, pilates yaptım üzerine de güzel bi kahvaltı
ne anlamı kaldıysa bu sporun
neyse hiç değilse yeni kilo almam

meltem bence de hemen fitil verme
birkaç hafta önce ece 6 gün yapamamıştı dr'a sordum eğer gaz çıkarabiliyorsa beslenmesine devam ediyorsa ve kakasını yaptığı zaman sulu ya da macun kıvamındaysa kabız değildir fitil falan verme demişti

anne sütü kabız yapmaz ...meraklanacak bişey yoktur benim kız günde 4-5 kere dolu dolu yapıyo kakasını ben bu durumu dr a sordum (ishalden şüphelendim)dr bazı bebekler günde 6-7 kez belki daha da fazla yapar bazıları 2-3 günde bir yapar dedi..bir çay kaşığı zeytinyağı içirebilirsin.kaç gündür yapmıyor?bence bekle fitil koyma elbet yapar..
geçmiş oılsun..boğazlarındamıymış sorun?dr ne verdi?
oyy karıştırdım sanırım bakiim hemen canım akannehir
sen yolladın evet düzeltelim hemen..

esmer yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun...

esmer yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun...

sağol canımcım..

julii, bizimki de öyle bi garipleşti bağırsakları.
bi iki gün yapmıyor, bir günde 6 kere yapıyor; yapınaca da feci kokulu bişey yapıyor.
şimdiden böyleyse ek gıdaya geçince bayıltacak demek ki valla :bbo:

bide zart zurt osuruyo öyle kokuyoki
kaka yaptı sanıyoz
ama yok fosss :roflol:

hiç osuru kokan bebek gördüünüz mü :uhm:

1 haftaya kadar yapamazsa kabiz probleminden süpelenir 1 gün 2 gün normal benimkide ikinip duruyor yapamiyor o yüzden hep agliyor ben bir kere zeytinyagi verdim hemen yapti ama cok sik vermemeye calisiyorum, iyice aglama krizleri gecirirse vericem tekrar

bi de dereotu yapıyo dediler onu da deneyeceğim.ama vişne suyu hani marketlerde pket vişne suları varya onlar ...bi deneyin bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…