meltem abla annem bana küsmüştü 3 ay konuşmadı
her gün aradım tel larıma falan çıkmadı
görünce hiçişey olmamış gii devam ettik gayet güzelddi
hatta annemle hiç bu kadar güzel vakit geçirmemiştim
hep gererdi izi u sefer iyiydik çokşükür
esmer ben adresi göndermiştim ama ilk sayfada hala göndermedi gözüküyorum,kontrol eder misin canım???
kızlar dün akşam oğlum çok ateşlendi öksürüyo bide şimdi doktordan geldik boğazları acımış doktorda hoyayla karşılaştık o bizi tanıdı resim çektik hattakaydirigubbakcemile3 neyse ben gelirim şu oğlumun şuruplarını verem esmer yolladım bacım adresi dövme beni:sinifsinif:
meltem bizdede kaka problemi var 2 günde bir yapıyor oda zeytinyağı veriyorum artık öyle yapıyor
bu dönemde oluyor herhalde
anne sütü kabız yapmaz ...meraklanacak bişey yoktur benim kız günde 4-5 kere dolu dolu yapıyo kakasını ben bu durumu dr a sordum (ishalden şüphelendim)dr bazı bebekler günde 6-7 kez belki daha da fazla yapar bazıları 2-3 günde bir yapar dedi..bir çay kaşığı zeytinyağı içirebilirsin.kaç gündür yapmıyor?bence bekle fitil koyma elbet yapar..Kizlar
Anne sütü kabiz yapar mi ya(( yada ben muz yersem kabiz olurmu? Bilmediim hersey bu bücürükte mevcut ya (( Dün aksam yatmadan gayet güzel kakasini yapti uyudu sorunsuz saat 9 da gece 1,5 da uyandim uyanik degik mikirdiyo cok olmus emzireyim dedim 5 dak emdi uyudu uyandiramadim sonra sabah 5 de ciyakladi emzirdim güzel ati dolu acayim dedim sadece cis dolu kaka yok bi fitil verdim yatti güzel uyudu 8 de gene ciyak ememedi altini actimgene cis dolu kaka yok Allah ne verdiyse deniyorum o saaten beri az günce güzel emdi uyuyo gene kaka yok kafam karisti ya bu normal mi simdi?Uyandimi yoksa gene bi fitil aticam ama sonra yapacak biseyim kalmiyo hastaneyede gitmek istemiyorum bi sürü mikrop var durup dururken onlarla tanisacak (
geçmiş oılsun..boğazlarındamıymış sorun?dr ne verdi?kızlar dün akşam oğlum çok ateşlendi öksürüyo bide şimdi doktordan geldik boğazları acımış doktorda hoyayla karşılaştık o bizi tanıdı resim çektik hattakaydirigubbakcemile3 neyse ben gelirim şu oğlumun şuruplarını verem esmer yolladım bacım adresi dövme beni:sinifsinif:
oyy karıştırdım sanırım bakiim hemen canım akannehir
sen yolladın evet düzeltelim hemen..
esmer yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun...
esmer yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun...
sağol canımcım..
julii, bizimki de öyle bi garipleşti bağırsakları.
bi iki gün yapmıyor, bir günde 6 kere yapıyor; yapınaca da feci kokulu bişey yapıyor.
şimdiden böyleyse ek gıdaya geçince bayıltacak demek ki valla :bbo:
Kizlar
Anne sütü kabiz yapar mi ya(( yada ben muz yersem kabiz olurmu? Bilmediim hersey bu bücürükte mevcut ya (( Dün aksam yatmadan gayet güzel kakasini yapti uyudu sorunsuz saat 9 da gece 1,5 da uyandim uyanik degik mikirdiyo cok olmus emzireyim dedim 5 dak emdi uyudu uyandiramadim sonra sabah 5 de ciyakladi emzirdim güzel ati dolu acayim dedim sadece cis dolu kaka yok bi fitil verdim yatti güzel uyudu 8 de gene ciyak ememedi altini actimgene cis dolu kaka yok Allah ne verdiyse deniyorum o saaten beri az günce güzel emdi uyuyo gene kaka yok kafam karisti ya bu normal mi simdi?Uyandimi yoksa gene bi fitil aticam ama sonra yapacak biseyim kalmiyo hastaneyede gitmek istemiyorum bi sürü mikrop var durup dururken onlarla tanisacak (
bide zart zurt osuruyo öyle kokuyoki
kaka yaptı sanıyoz
ama yok fosss :roflol:
hiç osuru kokan bebek gördüünüz mü :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?