2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

emziren anneler 6 aya kadar regl olmayabiliyorlarmis acele etme yani

koruma yöntemi olarak ben korunmuyorum dogum kontrol haplari hormon haplari, bence korunmak zaten erkeklerin görevi olmali.

emziren anneler 6 aya kadar regl olmayabiliyorlarmis acele etme yani

koruma yöntemi olarak ben korunmuyorum dogum kontrol haplari hormon haplari, bence korunmak zaten erkeklerin görevi olmali.

biz de öyle yapıyorduk eskiden zaten. henüz doktora da gitmedik, çarşamba gidicez sanırım.. bakıcaz bakalım..

bu arada, begüm kucağımda. süt içtik, gaz çıkartıyoruz.. selamı var kardeşlerine..

yalelcım bagırsada cagırsada ac bırak bıraz sonra memenın ucunu sık bıraz tadını alsın emsın
hayal emerken dıger gogsum sızlıyor pompalarken bırsey olmuyo zaten bebegın tukurugunden sınyal alırmıs beyın.. ben olsaydım senın yerınde ılk baslarda kucaga alıstırırdım ve dedıgım gıbı yarım saat en fazla acıktırırdım sen 10 dk ıle baslayabılrsın 10 dk dan bırsey olmaz braz aglasın acıksın bence..
cok zor bır durum bılıyorum ama dene ıstersen benımkı de su ıstıyo bu ara cok veremem kı memeyı almıyo suyu lıkır lıkır hıckırık ıcın memeyı veremıyorum tokken ıkı yudum bıle cekmıyo ama suya hayır yok..

kızlar benım de sutum azalıyor gıttıkce ne denedıysem pek artmıyor artık..
ılk ay o kadar ıyı gelmıstı ıkıncı ay azaldı bu ay ıyıce azaldı..
annemın de bıze ancak 3-4 ay yetmıs galıba ben de ona cekmısım off en azından 6 ay yetseydı..
neyse saglık olsun ama takvıye yapa yapa nereye kadar olacak bılmıyorum zordan sut getırıyorum resmen..

aynen öyle, ben de zorla 2 fırt çekince bile, diğer göğsümün sızladığını hissediyorum. pompada tık yok.
ya boğalacak gibi oluyor kibele, morarıyor ağlarken.. meme verince tepiniyor (sıktırmaz mıyım hiç.. uçları yara olacak yakında sıkılıp pompalanmaktan), biberona hiç mık yok.. anında alıyor ağzına.
çıldırıcam artık bu durumdan.

Yalel Linki özelden gönderdim

sağol canım, bakıcam hemen.

mal vardır eczanelerde satılıyor sanırım. kuzenim kullanıyormuş, çok faydasını görmüş. bi dene istersen kibele.

ben geldim kızlar nasılsınız

yalelcim Allah yardımcın olsun seninki farklı ama geçenlerde demirde aynı şeyi yaptı deli gibi emen çocuk bi anda emme pozisyonunu alınca çıldırıyordu(salak kuzenimin nazarı değdi yavruma) 2-3 gün bende sürekli sağıp verdim sonra sakin sakin konuşup verdim memeyi aldı tabiki bizimkide silikon uçla alıyo hemde doğduğundan beri bazen deniyorum uçsuz kıyametler kopuyo bende anne sütü alsında nasıl alırsa alsın deyip zorlamıyorum

ben int.araştırdım sağmak azaltmazmış anne sütünü siz nerde duydunuz tam tersi sürekli sağıldığı için süt üretimi artıyormuş diye biliyorum
ben geceleri hep sağıyorum biberonlara paylaştırıyorum demir uyanınca daha gözünü açmadan içirip gazını çıkarıp uyutuyorum gündüzde normal beni emiyo

valla doktorumuz da, bebek hemşireleri de aynı şeyi söyledi.. sağmak azaltırmış

neden yürü ve incel yazınca bende o dediğiniz site çıkmıyo yardımcı olacak var mı bana

yalelcım anlayamadım kuzenının kullandıgını?
bu arada hayal de gazı olunca cok tepınıyo mıdesınde gaz olmasın mararıyo valla aynen

Emzirme meselesiyle ilgili belki denemişsinizdir ama eğer denemediyseniz yatarak emzirme pozisyonunu tavsiye ederim size,ben hep yatarak emziriyorum..hem benim için çok rahat oluyor sırtım,belim ağrımıyor hem de bebek tam da sizin bahsettiğiniz gibi elleri kolları serbest bir şekilde yatıyor ve sadece emiyor..ilk başlarda hep birisinin yardımıyla bu şekilde emzirebilmiştim ama şimdi kendi başıma emzirebiliyorum ve çok memnunum..eğer denemediyseniz tavsiye ederim..Bir de ben de neredeyse doğumdan beri makine ile de sağıyorum ben de herhangi bir azalma olmadı ama yine de bilemiyorum...

canim 20 derece cok dusuk bebek odasinin 23-24 derece olmasi laizm bize doktorun ve hemsirenin soyledigi benim ev yakmadan 24 derece oluyo yakiyorum yine de 25 derece odamiz usutmustur oglusun biraz daha isit evi canim isitamiyosan da bri kat daha fazla giydir cok gecmis olsun bu arada oglusuna
hosgeldin canim bzi de seni ozledik oh ne guzel mevlutleri de yapmissin hayirli olsun canim opuyorum seni de begumu de cok bahar bulsumasina hazirla begumcugu havalar isinsin bulusma ayarlayacagim insallah acik havada

canim doktorum bana 8-9 ay olmayabilrisin regli dedi benim kardesim de 9. ayda olmustu emzirenelrde biraz sure uzuyormus korunma yontemi olarak da simdilik esim korunacak 3 ay sonra spiral takabilriiz dedi ebn hap kullanamiyorum cunku ozel bir durumum var damar tikanikligindna dolayi ben de dusunuyorum spirali taktirsam mi diye
bu arada begumcuk ememk istemiyor demissin bazi gunelr burak da ayni seyi yapiyordu ben vermek isteyince katilip kaliyordu morarip kesinlikle almiyrodu memeyi kizlaar sormustum hatta ama cok acikip kendi isteyince emiyodu ama silikonla 1 haftadir cok sukru silikonu birakti simdi emzirdigimi hissediyorum emzirriken diger gogsumun damarlari aciyo silikonla boyle olmuyodu istersen cok ac birak biberonle az ver sakinlessin sonra hemen memeyi ver ben bir gece oyle denedim biberondan 30cc ictikten sonra memeyi kapti sakinlesince dene istersen

kızlar bişey soracağım bugün 2. ay aşılarımızı olduk aşı ateş yapmadı henüz sabah 10 da vurulmuştuk bu saatten sonra ateşi çıkarmı merak ettim ama tabi bu arada aşıdan sonra yarım fitil koyduk.

jasmin nasıl bıraktı silikonu seni görünce bende onu soracaktım sen sormadan yazmışsın
nasıl bıraktırdım benimki hala silikonsuz almıyo

canım hepsinde ateş olcak die bişi yok, bana hemşire pek ateş yapmaz demişti, çok şükür de yapmadı ama ben gece her ihtimale karşı yarım ölçek calpol vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…