2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar,
Ben bugun kayıt oldum. Ocak 2010 da bekliyorum bebisimi 10 -20 ocak arası gozukuyor. İzmir de oturan ,gorusen bir grup varmı onu merak ediyorum. istiyorum ki bebisim dogduktan sonra yasıtlarıyla sık sık gorusebılsın, walla yazıyorum ama biri beni duyuyodur herhalde. ilk kez boyle bi siteye uye oldum deseeem :)
Ben co kheyecanlıyım dogum konusunda, bakalım bebislerimizi allah saglıocakla kucagımıza almayı nasip eder insalalh. Hepinize sevgiler, cevaplarınızı bekloorum.
Tesekkurleeer,

hoşgeldin canım bebein hayırlı olsun
izmirde oturanlar var gördüklerinde yazarlar zaten sana
tekrar armıza hoşgeldin inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın:)

yaaaaa juliii
kızım seni rüyamda gördüm hayrolsun ya

hoş geldin canım allah hayırlı sağ sağlim kucağın almayı nasip etsin

kızlar hoyayı bende merak ediyorum doğrusu ben sormuştum ona samsunda anaklinik diye bi hastane var orda doğum yapıcanı sölemişti ama aradadoğum evinede gidiyorum demişti

cadoloz
dogumevını aradım ben orda yokkkk
yakın olsa kalkar gıderım ama
yookkkk coooook uzakkk

hatta bugün samsunluların buluşmasnada doktordan erken çıkabilirsem gelirim demişti ciddi ciddi doğurdu bu kız sanırım gerçek adını falan bilen varsa ben arıyım sorıyım anakliniği aa ben adını bilmiyorum bende çok uyuşuğum yemeğe gidemicem sanırım bu gidişle

slmn kızlar son günlerimiz ,iyisinizdir umarım
bizimde bugun randevumuz var sezeryan tarihi isteyecegim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…