Merhaba arkadaslar,
Ben bugun kayıt oldum. Ocak 2010 da bekliyorum bebisimi 10 -20 ocak arası gozukuyor. İzmir de oturan ,gorusen bir grup varmı onu merak ediyorum. istiyorum ki bebisim dogduktan sonra yasıtlarıyla sık sık gorusebılsın, walla yazıyorum ama biri beni duyuyodur herhalde. ilk kez boyle bi siteye uye oldum deseeem :)
Ben co kheyecanlıyım dogum konusunda, bakalım bebislerimizi allah saglıocakla kucagımıza almayı nasip eder insalalh. Hepinize sevgiler, cevaplarınızı bekloorum.
Tesekkurleeer,
Merhaba arkadaslar,
Ben bugun kayıt oldum. Ocak 2010 da bekliyorum bebisimi 10 -20 ocak arası gozukuyor. İzmir de oturan ,gorusen bir grup varmı onu merak ediyorum. istiyorum ki bebisim dogduktan sonra yasıtlarıyla sık sık gorusebılsın, walla yazıyorum ama biri beni duyuyodur herhalde. ilk kez boyle bi siteye uye oldum deseeem :)
Ben co kheyecanlıyım dogum konusunda, bakalım bebislerimizi allah saglıocakla kucagımıza almayı nasip eder insalalh. Hepinize sevgiler, cevaplarınızı bekloorum.
Tesekkurleeer,
kızlar hoyayı bende merak ediyorum doğrusu ben sormuştum ona samsunda anaklinik diye bi hastane var orda doğum yapıcanı sölemişti ama aradadoğum evinede gidiyorum demişti
valla samsunda olsam kalkar gıderdım yaaa
slmn kızlar son günlerimiz ,iyisinizdir umarım
bizimde bugun randevumuz var sezeryan tarihi isteyecegim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?