2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimkinde de ateş yok çok şükür ofertacım. dün gece istim üstündeydim uyumadım, e bu gece her an yine huzursuzlanır diye resmen nöbetteyim. zaten sabah tıkanmaları oluyordu nefes alamayarak uyanıyordu o yüzden odasından uzaklaşamıyordum, yatak odasında ve yatağımda yatmak ve huzurlu uyumak hayal oldu artık...kuzeyciğime de kıyamam ben annesi ya...ama onların sağlığı için bu... öyle düşünelim...

öyle tabi canım onların sağlığı için ama yinede insanın içi parçalanıyor bütün gün dua ettim ona gelen ağrıların acıların binlerce katı bana gelsinde yeterki o rahat olsun.şimdi rahat gözüküyor zaten bizim odamızda beşiği şimdi fitilde verdim sabaha kadar rahat olur sanırım bide korkuyorum ben uyursam ateşi ben uyurken yükselirmi ilaca rağmen ya uyuyakalırsam dün gecede hiç uyuyamadım.

kimsecikler yok bu akşam
melisayı uyuttuk
kocemle düğün cdlerini izledik hüzünlendik
hiç o zamanki halimize benzemiyoruz
kızdık kendimize 3 senede insan değişirmi yahuu

oyy ben bu aralar gecmişe takıldım kaldım
hayırdır...

selam kızlar.biz sünnetimizi olduk çok şükür Allahıma atlattık ağrısız sızısız.

olduda btti maşallah egeyede nazar değmez inşallah gözünüzaydın canım darsı düğününekaydirigubbakcemile3

kızlar şu benim oda sıcaklığıyla ilgili yazan arkidişler olmuş o söylediğim kombinin oda termostanının ayarı antrede duruyo ama nasılsa o ttermostat 20deken odanın sıcaklığı 23 altına düşmüyo hiç odada iki petek var onlamı alaklı bilmem ama evimiz 24 sat sıcak hiç kapanmıyo kombi+ banyo yaptırırken bide klimayla iyice fırın gibi yapıyoz odayı ve hiç dışarı çıkmadı çağan bey iyide bu çocuk nerde üşüttü bu kadar demeyin bende bilmiiim:sinifsinif:

nese ben nöbeti eşime devir teslim ediyorum kızlar accıcık yatıyım zatin benden başka uyanık yok yarın günüm geçti testmi yapsam diyenlere sorarrım ama kocayla yatmalı değil ayrılın bakemm bakın bana irahatça yatıcam şincikkaydirigubbakcemile3

olduda btti maşallah egeyede nazar değmez inşallah gözünüzaydın canım darsı düğününekaydirigubbakcemile3

sağol canım benim.

Günaydin herkese,

Delf sünnetten sonra bebekte sikinti oldu mu mesela cisini yaparken agliyor mu ?

gunaydın canım. şükürler olsun ki bir sıkıntısı olmadı Posicim. Agrı kesici dahi vermedim. 2 saatte bir bezini alıorum bayağı yapmış oluyor ama ağlamadığına göre yanmıyor demek ki.

delf cim hadi bakalım hayırlı olsun
darısı bizim başımıza gerçi biz uzun br süre daha beklicez
ii olmasına çok sevindim
ege abi oldu adam oldu maşallah ona rabbim nazarlardan saklasın

ne günaydını kız ben ayamdım daha yani işin aslı uyuyamadım oğlan gene kusmay becerdi yatağıma şimdi makineye attım çamaşırları acıık uyurda inşallah bende uyurum

günaydın kızlar a.s.
ben yürüyüp gelem sabah sabah
hop bir kii üç.....

cadoloz,
sana bir kitap onericem
tracy hogg--- Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler

cok kişi bu method ile uyku duzenini oturtmus.ben okumaya calişiyorum epey kalın bir kitap.4 aylıkken baslamayi dusunuyorum.eee 3 ayimiz doldu artık zamani geldi.bir yorumlari oku.bastan soylim bir sure epey ugrasiyorsun yani kısa bir cozumu yok ama ne kadar erken baslarsan bu sisteme işin o kadar kolay olur.eee yontemi iyi uygulaman icin once iyice anlamalısın.baslayinca bırakmak olmuyor cunku

ben de başlamadım
belki selülütlerden kurtulurum diye şettim ama nerde bende o toto kalksam cam silecem ama

yürüdüm gayfaltımı ettim kuaföre gittim geldim
ama bi arpa boyu yol almamış burasıohaoldumsmile

öğretmenim ben 4 gün cıplak ayak yaptım bugün ayakkabı ile yaptım
yani pabucsuzda oliiiisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…