canim birden oldu bir gun deneyeyim dedim acikmisti baktim aldi memeyi ondan 1-2 gun once aralarda denemistim bazen aliyodu bazen almiyodu o gun direk aldi sonraki emzirmede yine verdim yine aldi geceleri korkuyodum uykulu ya almazsa diye hic denemiyodum o gunun gecesinde cesaret edip verdim yine bir de yumusak yastik uzerinde emziriyodum onceden oglus asagida kaliyodu belki de direk kucagimda verdim aldi cok sukur araalrda sen de dene canim sakinken ve cok acikmisken insallah alir senin oglusun da bri an once acaip rahatmis boyle simdi her yerde cok kolay emziriyorum silikonu tak kaydi kaymadi steril et derdi yok ara ara dene canim emem refleksleri guclendikce silikonu birakiyolarmisjasmin nasıl bıraktı silikonu seni görünce bende onu soracaktım sen sormadan yazmışsın
nasıl bıraktırdım benimki hala silikonsuz almıyo
insallah canim su havalar azcik duzelsin hemen bi organizasyon planlayacagim inslalah hem bu sefer daha kalabalik olacagioz sanirim herkes bunalmis evde herkles dort gzole bekliyor gelecegiz diyen arkadas sayisi cok bu sefer biz yavas yavas gezmeye basladik oglusla haftasonu babamiz gezdirdi dun annem ben ve oglus alisverise gittik herseyi kuculmustu brikac parca esya almaya ciktik yarin da kardeslerimle ev bakmaya gidecegiz onlara hep beraber bi gaz basladik durmuyorum artik ben evde o kadar bunalmisim ki 1.5 aydir surekli sokaklarda olmaya gezmeye aliskin bana fazla geldi bu ev mesaisi :) siz de bir an once cikin canim iyi gelir moral olur sanavalla buluşmayı merakla-hevesle-heyecanla bekliyorum.
evde çok bunaldım zaten ben.
emziremediğim için, sağmak zorundayım. bu da teşkilat gerektiriyor.. sürekli sterilazatçr kullanmak gerekiyor.. bieron falan filan.. biyere çıkamıyorum doğru düzgün.
bi buluşalım da kendimize gelelim.. :)
bende senin yazdıklarını okudukc ağlıyorum :gitme:
bişi sorcammm bebekleri bezlerken göbek deliğinin altından bağlıyosunuz dimii????
valla doktorumuz da, bebek hemşireleri de aynı şeyi söyledi.. sağmak azaltırmış
bilmezmiyim canım konu çocuklar olunca ne yazıkki rahat olamıyoruz
valla benim çok şükür sütüm var ama kimsenin yanında söylemiyorum herkes iyi gözle bakmıyo
ben dolaba baya bi attım ama bu sütler dolapta 6 ay saklanıyormuş peki benim sütüm 6.aydan ssonra gelmeye devam ederse ben o sütlerimi içircem yoksa emzircem mi ozaman ek gıdayada başlamış olacağız nasıl olacak fikri olan varmı
demir uyumadan önce sağ gögsümü emmip uyudu birazdaha uyanmazsa sol gögsüm patlayacak
merhaba kızlar
esra nasılsın canım uzun zamandır seninle karşılaşmıyorduk demir nasıl? canım maşallah sütüne boncuk da koyalım nazar değmesinözel bişey yapıyor musun?
selam kızlar biz de dün aşı olmştuk, dr. amcamız iki gününüz zor geçecek demişti, dün gece çocuktan tık yok, mışıl mışıl uyudu diye biz yaydık oturduk bugün o uyurken ve bugün akşam üstü ortalığı velveleye verdi bizim oğlan...şimdie kadar hiç ağlamadığı için ne yapacağımı şaşırdım, bir ara oturdum onla ağladım, sonra toparladım pışpışladım fitil verdim ama berbat durumdayım, ne zormuş, insanın canından can gidiyor o ağladıkça...nasıl birşeymiş evlat yeni anlıyorum, resmen açık yara gibi birşeymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?