2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaa hoya 3 saatlik rutinde misin?

julicim masallahh sana canim.saclarim benim berbat oldu.cok dokuluyor ustelik.daha doktora gidemedim kuafore artık ne zamn kim bilir:))

merhaba kızlar, cok oldu gıremedım... su hedıye cekılısıyle ılgılı brsey kacırmadım ıns. ?

ne günaydını kız ben ayamdım daha yani işin aslı uyuyamadım oğlan gene kusmay becerdi yatağıma şimdi makineye attım çamaşırları acıık uyurda inşallah bende uyurum

benimkide çok kusuyo kıyafet yetiştiremiyorum çok zor kusan çocuk

ben şimdiden başladım tracynin yöntemleri işe yarıyor

nası bi yöntem o cnm

yaa kılolardan konusmayın yaa ben dogumdan sonra 62 ye düşmüştüm sımdı 64 olmuşum aglıcam (( hani emzırırken kılo verılıyordu nerdee.. kandırdılar beni :)
şu emzırme ışı bıtse cok sıkı rejım ve egzersızlere baslayacagım şimdi homılıgırtlak yerken egzersız yapasımda gelmıyor, yada bahane yapıyorum işte :))))

selam
tracynin bi kitabı var rylai ondan konuşuyoz
örtmenim 3 aydan küçüklere rutini başlarken 3 gün üst üste 45 dk uyutup kaldırmak gerekiyormuş onu yaptım bi kere

selam
tracynin bi kitabı var rylai ondan konuşuyoz
örtmenim 3 aydan küçüklere rutini başlarken 3 gün üst üste 45 dk uyutup kaldırmak gerekiyormuş onu yaptım bi kere

anladım cnm ama bunlar sürekli huy değiştiriyo nası yapcazki bizim uykumuz bıçak gibi kesildi mesala ayağıma alıyorum uyuyo bırakınca anında açıyo gözleri psikolojim bozulmaya başladı tuvalete bile gidemiyorum koltuğa yapışık kaldım napıcam bilermedim inşallah düzelir

delfcim egecik iyiymiş çok sevindim...
artık abi sayılır o...
cnm ya sorunsuz geçmesine sevindim...

kızlaarr nasılsınız bakemm bugün pek muhabbet yok burda benimki huysuz bugün ağladı ağladı yırttı kendini şimdi uyudu

canım oda olayını bilmiyorum ama anne banyo yapmadan süt verirse kucağına alırsa sütü haram olurmuş iyi değilmiş yani ama baba alabiliyor kucağına yani biberonlada versen sütünü farketmiyor ha emmiş ha biberondan içmiş böyle yani

delf canım hayırlısı olsun bakalım hadi allah damatlığınıda göstersin inş sorunsuz sıkıntısız geçmesine çok sevindiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…