2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaleeelll hoşgeldin canımmm

bazen eymen de emme pozisyonuna aldığım an basıyo feryadııı hemen ayağa kalkıyorum ayakta alıyo memeyii

ayakta emdirmeyi denesen sende??

anam anam bende arttırır diye demir emmeyince hemen sağıyorum bide ben buzluğa attım baya bi sağıp

anam anam... maşallah, ne çok süt varmış.. hem bebeğe hem buzluğa yetmiş.. kırkbir kere maşallah esra :)

yalelcım anlayamadım kuzenının kullandıgını?
bu arada hayal de gazı olunca cok tepınıyo mıdesınde gaz olmasın mararıyo valla aynen

malt içeceği
eczanelerde soda gibi açılan şişelerde satlıyor.
açılan şişeyi 48 saatte tüketiyorsun. ara sıra gidip gelip içiyor bi yudum bi yudum.. çok faydasını gördüğünü söyledi kuzenim.
zaten süt artırıcı olduğu için satılıyor, başka bişeye iyi geldiğinden değil yani.

ben de doğumdan beri makine ile sağıyorum. begüm hemen hemen hiç emmedi.
azalma hissediyorum yavaş yavaş ben.
umuyorum bari 6 ay verebilirim sütümü kızıma.

valla buluşmayı merakla-hevesle-heyecanla bekliyorum.
evde çok bunaldım zaten ben.
emziremediğim için, sağmak zorundayım. bu da teşkilat gerektiriyor.. sürekli sterilazatçr kullanmak gerekiyor.. bieron falan filan.. biyere çıkamıyorum doğru düzgün.
bi buluşalım da kendimize gelelim.. :)

yaleeelll hoşgeldin canımmm

bazen eymen de emme pozisyonuna aldığım an basıyo feryadııı hemen ayağa kalkıyorum ayakta alıyo memeyii

ayakta emdirmeyi denesen sende??

hoşbuldum canım benim...
denemez olur muyum hiç ndk.. pozisyon kalmadı denemediğimiz..

bak şimdi bi elimde makina var,pompa yapıyorum,diğer elle yazıyorum.
çok sinir bozucu..

hoşbuldum canım benim...

çok sinir bozucu..

hadi yaa kıyamammm :S
allah yardımcın olsun yaaa

buzlukta sakladığınız sütleri ısıtıyomusunz sonra?

hoşbuldum canım benim...

çok sinir bozucu..

yalelcim bence senin psikolojin sağmaktan daha çok etkiliyo sütünün miktarını
az önce yuazdım ya demir emmedi diye ben nasıl ağlıyorum niye emmiyo diye eşim bi kızdı ne üzülüyorsun içtiği senin sütün niye kendini üzüyorsun belki biraz uğraşırsın ama senin sütünü içer dedi bende düşündüm doğru moralim düzelince hem sütüm normale döndü hem demir yeniden emmeye başladı sende şimdi emmiyo diye üzülüyorsun her emzirmeyi denemede stres oluyorsun begümde bunu hissediyo

vala ben henüz buzluğa falan koymadım.. öyle bi bolluk içinde değilim.
4. aydan sonra ek gıdalara geçecekmişiz.. o zaman sağıp koyucam nasip olursa..

olabilir.
ben de rahat olmaya çalışıyorum esra, ama beceremiyorum..
ya sabır..

olabilir.
ben de rahat olmaya çalışıyorum esra, ama beceremiyorum..
ya sabır..

bilmezmiyim canım konu çocuklar olunca ne yazıkki rahat olamıyoruz
valla benim çok şükür sütüm var ama kimsenin yanında söylemiyorum herkes iyi gözle bakmıyo
ben dolaba baya bi attım ama bu sütler dolapta 6 ay saklanıyormuş peki benim sütüm 6.aydan ssonra gelmeye devam ederse ben o sütlerimi içircem yoksa emzircem mi ozaman ek gıdayada başlamış olacağız nasıl olacak fikri olan varmı

bence buzluktaki sütlerden verip biyandan kendin sağıp stok yapmaya devam edersin böylece zamanla memenden de ayrılmış olur ayırmaya zorlanmamış olursun..

ama bana kalırsa sakladığın sütleri biyere falan giderken içir erit elindeki stoğu :)) 6 ay saklamak pek mantıklı gelmio bana bozulur falan die korkuyorum..

bu arada sakladığımız sütlerden 4. aydan sonra günlük yoğurt mayalayalım kaydirigubbakcemile3

aralarda, geceleri mesela dolaptan verirsin esracım.

anne sütüyle yoğurt tutmazmış.. ben de düşünmüştüm bunu :)

arkadaşlar ben müsadenizi istiyim..
şu emzirme meselesine ben biraz eğilmeliyim..
off offf

öyle yapayım bari dolaptakileri eritip içirip yenisini sağıp koyarım artık dolaba tabi sütüm ozamana kadar bitmezse

aralarda, geceleri mesela dolaptan verirsin esracım.

anne sütüyle yoğurt tutmazmış.. ben de düşünmüştüm bunu :)

canımcım ozamanda gögüslerim öyle bi doluyo ki acısından uyuyamıyorum
valla yoğurtu bende düşündüm olmazmıymış tühh ya nedenki ben bikere denesem mi ki kendim yeriim artık tutarsa:roflol::roflol::roflol:

esracım denesene bize de bilgi ver, şuanda bende mayalancak kadar süt yok eymenin kusmuklarından mı mayalasam ne :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…