anam anam bende arttırır diye demir emmeyince hemen sağıyorum bide ben buzluğa attım baya bi sağıp
yalelcım anlayamadım kuzenının kullandıgını?
bu arada hayal de gazı olunca cok tepınıyo mıdesınde gaz olmasın mararıyo valla aynen
Emzirme meselesiyle ilgili belki denemişsinizdir ama eğer denemediyseniz yatarak emzirme pozisyonunu tavsiye ederim size,ben hep yatarak emziriyorum..hem benim için çok rahat oluyor sırtım,belim ağrımıyor hem de bebek tam da sizin bahsettiğiniz gibi elleri kolları serbest bir şekilde yatıyor ve sadece emiyor..ilk başlarda hep birisinin yardımıyla bu şekilde emzirebilmiştim ama şimdi kendi başıma emzirebiliyorum ve çok memnunum..eğer denemediyseniz tavsiye ederim..Bir de ben de neredeyse doğumdan beri makine ile de sağıyorum ben de herhangi bir azalma olmadı ama yine de bilemiyorum...
hosgeldin canim bzi de seni ozledik oh ne guzel mevlutleri de yapmissin hayirli olsun canim opuyorum seni de begumu de cok bahar bulsumasina hazirla begumcugu havalar isinsin bulusma ayarlayacagim insallah acik havada
canim doktorum bana 8-9 ay olmayabilrisin regli dedi benim kardesim de 9. ayda olmustu emzirenelrde biraz sure uzuyormus korunma yontemi olarak da simdilik esim korunacak 3 ay sonra spiral takabilriiz dedi ebn hap kullanamiyorum cunku ozel bir durumum var damar tikanikligindna dolayi ben de dusunuyorum spirali taktirsam mi diye
bu arada begumcuk ememk istemiyor demissin bazi gunelr burak da ayni seyi yapiyordu ben vermek isteyince katilip kaliyordu morarip kesinlikle almiyrodu memeyi kizlaar sormustum hatta ama cok acikip kendi isteyince emiyodu ama silikonla 1 haftadir cok sukru silikonu birakti simdi emzirdigimi hissediyorum emzirriken diger gogsumun damarlari aciyo silikonla boyle olmuyodu istersen cok ac birak biberonle az ver sakinlessin sonra hemen memeyi ver ben bir gece oyle denedim biberondan 30cc ictikten sonra memeyi kapti sakinlesince dene istersen
yaleeelll hoşgeldin canımmm
bazen eymen de emme pozisyonuna aldığım an basıyo feryadııı hemen ayağa kalkıyorum ayakta alıyo memeyii
ayakta emdirmeyi denesen sende??
hoşbuldum canım benim...
denemez olur muyum hiç ndk.. pozisyon kalmadı denemediğimiz..
bak şimdi bi elimde makina var,pompa yapıyorum,diğer elle yazıyorum.
çok sinir bozucu..
poseidon.. çok sağol canımcım ticker için.
hoşbuldum canım benim...
denemez olur muyum hiç ndk.. pozisyon kalmadı denemediğimiz..
bak şimdi bi elimde makina var,pompa yapıyorum,diğer elle yazıyorum.
çok sinir bozucu..
yalelcim bence senin psikolojin sağmaktan daha çok etkiliyo sütünün miktarını
az önce yuazdım ya demir emmedi diye ben nasıl ağlıyorum niye emmiyo diye eşim bi kızdı ne üzülüyorsun içtiği senin sütün niye kendini üzüyorsun belki biraz uğraşırsın ama senin sütünü içer dedi bende düşündüm doğru moralim düzelince hem sütüm normale döndü hem demir yeniden emmeye başladı sende şimdi emmiyo diye üzülüyorsun her emzirmeyi denemede stres oluyorsun begümde bunu hissediyo
yalel peki begün gün içinde kaç cc süt içiyo
olabilir.
ben de rahat olmaya çalışıyorum esra, ama beceremiyorum..
ya sabır..
bilmezmiyim canım konu çocuklar olunca ne yazıkki rahat olamıyoruz
valla benim çok şükür sütüm var ama kimsenin yanında söylemiyorum herkes iyi gözle bakmıyo
ben dolaba baya bi attım ama bu sütler dolapta 6 ay saklanıyormuş peki benim sütüm 6.aydan ssonra gelmeye devam ederse ben o sütlerimi içircem yoksa emzircem mi ozaman ek gıdayada başlamış olacağız nasıl olacak fikri olan varmı
bilmezmiyim canım konu çocuklar olunca ne yazıkki rahat olamıyoruz
valla benim çok şükür sütüm var ama kimsenin yanında söylemiyorum herkes iyi gözle bakmıyo
ben dolaba baya bi attım ama bu sütler dolapta 6 ay saklanıyormuş peki benim sütüm 6.aydan ssonra gelmeye devam ederse ben o sütlerimi içircem yoksa emzircem mi ozaman ek gıdayada başlamış olacağız nasıl olacak fikri olan varmı
bence buzluktaki sütlerden verip biyandan kendin sağıp stok yapmaya devam edersin böylece zamanla memenden de ayrılmış olur ayırmaya zorlanmamış olursun..
ama bana kalırsa sakladığın sütleri biyere falan giderken içir erit elindeki stoğu :)) 6 ay saklamak pek mantıklı gelmio bana bozulur falan die korkuyorum..
bu arada sakladığımız sütlerden 4. aydan sonra günlük yoğurt mayalayalım kaydirigubbakcemile3
bence buzluktaki sütlerden verip biyandan kendin sağıp stok yapmaya devam edersin böylece zamanla memenden de ayrılmış olur ayırmaya zorlanmamış olursun..
ama bana kalırsa sakladığın sütleri biyere falan giderken içir erit elindeki stoğu :)) 6 ay saklamak pek mantıklı gelmio bana bozulur falan die korkuyorum..
bu arada sakladığımız sütlerden 4. aydan sonra günlük yoğurt mayalayalım kaydirigubbakcemile3
aralarda, geceleri mesela dolaptan verirsin esracım.
anne sütüyle yoğurt tutmazmış.. ben de düşünmüştüm bunu :)
esracım denesene bize de bilgi ver, şuanda bende mayalancak kadar süt yok eymenin kusmuklarından mı mayalasam ne :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?