2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

delfim hayırllı olsun canım
rabbim damatlığını da gösterir insallah :Saruboceq:

selamün aleyküm annişler

nassınız bakem bugün?

biz kızımla çıktık dolaştık güneşte accık, geldik mama yedik uyuduk. ama hemen uyandık, biraz da meme sütü içtik demin.. yeniden uyuduk.. amma velakin hemen yeniden uyandık. napçaz bilemiyoruzzz

sizler nasılsınız?

selam canım. oohh ne güzel iyi yapmışsınız afiyet şeker olsun bol bol uyku olsun. Ege de öyle dışarıdan eve geldiğinde evin kokusunu mu alıyordur nedir hemen açıyor gözünü içeri girince kaydirigubbakcemile3

ohh yalel amma geziyonuz ana kız
biz henüz öyle gezmelere cıkmadık avm lerde kalabalık die gitmiyoz havalar güzelleşsede sahile gidiversek

yukarda forum yöneticileri var kadriye abla rdan editöre yolla msj kazen editör olmuş

kızımı köy bazarına götürdüm azar yidim döndüm yok neden çıkarmışım bebeyi çok küçükmüş onun içinde sıkışmış hiç rahat değilmiş anam hamileyken de gızıyolardı müşterileri bol bi de fırça çekiyolar zillileralsanaalsanasmile

sonunda 1 mile yuruyebilidmmmmmmmm .o da annemdeyim diye cocuga bakan var:))

hoya bence cocuk cokta rahat ediyor anne karnindan alişik onlar.temiz hava almiş cocuk ne guzel:))

delf oldu da bitti masallah diyorum.insallah kolaylıkla carcabuk iyileşir.darisi basımıza.ben de mayıs sonu ya da haziran basi yaptirmak istiyorum.hazirna 2.haftasi tatil dusunuyoruz.daha cabuk iyiileşir belki deniz suyu.altini da bezzlmem:))..

Son düzenleme:

hem cocuğa bakan var hemde 1 mil mi yürüdün bakem alsanaalsanasmile
ben bugün 4 mil yürüdüm zemuszemus 5 yapcaktım ama kocem yeter bayılcan şimdi dedi bıraktım

valla allah razı olsun tutkucum cok iyi geldi bu bana
kocamı masraftan kurtardın yatıp kalklıp sana dua ediyii
yürüyüş bantı alcaktık artık
ama gerek kalmadı

he valla juliii.zar zor 2 mile yapamazdim herhalde.soyle 3 kez 1 mile yapabilirsem bu hafta, 2 mile gecerim.
seni cok takdir ettim valla nasıl yapılır bes dyusunemşyourm:)))

slm kızlar fikirlerinize ihtiyacım var çok kötü idrar yolları enfeksiyonuna yakalandım sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum ilaç almak istiyorum ama emzirirken sakıncası olup olmadıını bilmiyorum aramızda bu durumda olupta kullanan var mı yada kullanabilecegim bi ilaç söyleyebilirmisiniz?

he valla juliii.zar zor 2 mile yapamazdim herhalde.soyle 3 kez 1 mile yapabilirsem bu hafta, 2 mile gecerim.
seni cok takdir ettim valla nasıl yapılır bes dyusunemşyourm:)))
napiyim be cancazım
kase cok büyüdü eritmek lazım
şimdi 1 mil yaptım geldim bu arada
bir mil uzun geldi bana 3 ve 5 daha eğlenceli

şimdi her yemekten sonrada 500 adım yapıcam
adım adımdır :roflol:

gecmiş olsun canım
hiçbir bilgim yok
maydanoz iyi gelir die duymustum ama oda sütü azaltır diyiler
sen en iyisi doktora git
antibiyotik verir,
emzirenlerin kullanabilegi ilaç mutlaka vardır

gecmiş olsun canım
hiçbir bilgim yok
maydanoz iyi gelir die duymustum ama oda sütü azaltır diyiler
sen en iyisi doktora git
antibiyotik verir,
emzirenlerin kullanabilegi ilaç mutlaka vardır[/B]

saol julicim söylediğin iyi oldu bende maydonoz suyu içmeyi düşünüyordum. zaten sütüm az onuda maydonoz ugruna kaybetmeyeyim.

canım bende bugüne kadar 5 defa aynı idrar yolları enfeksyonu oldum hatta sonuncuyu hamileyken oldum hep monurol diye bi toz ilaç var gece yatarken 1bardak suyun içine koyup içiyosun sabaha kadar tuvalete gitmiyosun o idrar torbasında durup temizliyor hepte geçirdi çok şükür ama eczaneye falan sor emzirirken içiliyormu diye 3g yazıyor şuan elimde var hatta olursam diye vermişti dr tekrar

kızlar bu yuruyusler gobuslere ıyı gelıyor mu ben kılo vermek ıstemıyorum zaten cok zayıftım kalan 10 kılodan memnunum ama gobek gıtmıyo mekık te hıc sevmem (

pamukçum saol hemen bi nöbetçi eczane bulup aldırıyorum eşime gece de süt vermem mama ile idare etsin bu gece. napıyım bu sızı dayanılır gibi değil valla..

valla geçmişe bakamadım ben yine pek..
delf, sen bişeyler yaptın sanırım oğluşa, herkes geçmiş olsun demiş..
ben de geçmiş olsun diyim, ama ne için olduğunu anlayamadım bacım.

valla masallah kızlar ya yuruyus muruyusss benim ayakkabım yok evde giyecegim ondan bahanem hazir:))

ne yürüyüşü bu kızlar? ben neler kaçırıyorum? off offf

ben bu kitabı okudum öğretmenim, ama bana pek uygulanabilecek gibi görünmedi.
sen bi dene, uygulanabiliyorsa, ben de denerim :)

ben şimdiden başladım tracynin yöntemleri işe yarıyor

alla alla, maşallah.
ben de başlıyım madem. biz daha 2 aylık olmadık ama, bi deneyelim.

valla biz ikinci kez çıktık dışarı. bi kırk uçurmaya meydan avm'ye gitmiştik. şimdi de bizim sitenin bahçesinde dolaştık. hepsi bu yani :)

ohh yalel amma geziyonuz ana kız
biz henüz öyle gezmelere cıkmadık avm lerde kalabalık die gitmiyoz havalar güzelleşsede sahile gidiversek

ay ne gezmesi kızım, bismillah 3. kez çıktı yavrum sokağa.. bir tanesi doktor içimdi zaten :)

ne yapıyorsunuz yahu?
benim hiç haberim yok.. ne bu yürüyüş meselsi allah aşkına?
kilo mu veriyonuz benden habersiz?
tam 15 kilo vermem lazım... bi yardımı olcaksa, bana da deyiverin gacılar..

ah canım be, allah yardımcın olsun... bi fikrim yok bu konu hakkında ama, eczaneye sorsan söyler eczacı mutlaka.

canım o siteye gir yağ yakımı göbek eritme falan yazıyor hangisini yapacağın

o ne yaaaa? hangi site?
ay delircem ben bacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…