selam kızlar.biz sünnetimizi olduk çok şükür Allahıma atlattık ağrısız sızısız.
kimsecikler yok bu akşam
melisayı uyuttuk
kocemle düğün cdlerini izledik hüzünlendik
hiç o zamanki halimize benzemiyoruz
kızdık kendimize 3 senede insan değişirmi yahuu
oyy ben bu aralar gecmişe takıldım kaldım
hayırdır...
valla masallah kızlar ya yuruyus muruyusss benim ayakkabım yok evde giyecegim ondan bahanem hazir:))
terlikle yapsak olma mı
yürüdüm gayfaltımı ettim kuaföre gittim geldim
ama bi arpa boyu yol almamış burasıohaoldumsmile
öğretmenim ben 4 gün cıplak ayak yaptım bugün ayakkabı ile yaptım
yani pabucsuzda oliiiisempatiksalakcinni
kızımı köy bazarına götürdüm azar yidim döndüm yok neden çıkarmışım bebeyi çok küçükmüş onun içinde sıkışmış hiç rahat değilmiş anam hamileyken de gızıyolardı müşterileri bol bi de fırça çekiyolar zillileralsanaalsanasmile
yalelcimm yavsiye ederim
örrtmenim sölemiş zaten nerden indireceğini
örtmenim uyku tekniği ne
bizim uyku düzeni oturdu cok şükür
10 saat uyuyoilk 4 saat sonra 2 ser saat arayla emziriyom devam ediyo uykuya
bu akşam erken uyudu sıpa
banyoda ettircektim
4 gün oldu yıkanmadı her akşam erkene alıyo uykuyu
Helal süt emmiş kişi
Soru: Cünüpken bebek emzirilir mi? Gece yansı uyanıp bebek ağladığında gusül abdesti almak için bebek bekletilmeli mi? Halk arasında helal süt emmiş dedikleri durum bu mudur? (Elif Toprak)
Cevap: Cünüpken namaz kılınmaz ama yemek yenilebilir, çocuğa süt emzirilir. Cünüplük sütü kirletmez. O, bir dış temizliği gerektiren şeydir. Helal süt emmiş tabiri, inançlı, iyi huylu, haramı helali gözetleyen, haram yemeyen bir annenin sütüyle beslenmiş demektir. Annesinin sütü, helal lokmadan oluşmuş ise o çocuk helal süt emmiş olur.
Bu çocuk, iyi huylu, hak gözeten salih bir insan olur. Ama kadının sütü haram rızıklardan oluşmuşsa çocuğu haramla beslenmiş olur. Ancak bu, o kadının çocuğunun da mutlaka kötü huylu olması anlamına gelmez. Allah ölüden diri de çıkarabilir. Ana babası kötü huylu nice insan vardır ki güzel ahlaklıdır, çevresine yararlıdır. Bunun için Allah, insanı kendi eylemlerinden sorumlu tutar, ana babasının yaptıklarından sorumlu tutmaz.
süleyman ateş hoca böyle diyor kızlar hani kanal 7 de çıkan gözlüklü yaşlı hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?