2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yalelcim
delfin minik oglu ege sunnet oldu

yuruyus meseleside tutku bize google da yuru ve incel yazdiginda cıkan ilk linke bak(2.linkten indirdim gerci ben).evde yuruyus yaparak zayiflayabiliyorsun.1milden 5 mile kadar yuruyus secenekleri var.keyifli yapmasi cok kolay.

valla helal 500 kusur sayfa bir o bolum bir bu bolum bitiremedim ben su kitabi:)) 4 aylikken baslamayi dusunuyorum az kaldi yani.su yatir kaldir teknbigine hemen bile baslayabilirim aslında ama devam etmezsem daha kotu olur diyebaslıyamiyorum

yalelcimm yavsiye ederim
örrtmenim sölemiş zaten nerden indireceğini

örtmenim uyku tekniği ne
bizim uyku düzeni oturdu cok şükür

10 saat uyuyo ilk 4 saat sonra 2 ser saat arayla emziriyom devam ediyo uykuya
bu akşam erken uyudu sıpa
banyoda ettircektim
4 gün oldu yıkanmadı her akşam erkene alıyo uykuyu

aman aman masallah juliii oncelikle

benimkide uyudu simdi annemdeyim eve gidince uyanacak.gece uyumaz diye korkuyorum.suya sokacaktim eve gidince ama kaldi simdi.

kitap derki ayina gore bir rutin olusturun.4 aylik bebek 4 saatte bir beslenir.yatir kalidr diye bir teknigi var saati geldiginde cocogu yatir aglarsa kaldir kucagina al sustugu an yatagina koy:))cok kolay degil ama zor cocular icin cok onemli.masallah sana gerek yok bence

örtmenim benim zilli kurulu saat gibi 2 saatte bir ağzını acıyo ıkınıyo sıkılıyo tabi gözler kapalı
meme arıyo emziriyom devam ediyo
ama artık 3 saate gecmeliyiz diye düşünüyorum doktor yönlendirir zaten

ben geldiim
ya ben daha şu yürüyüş işine başlayamadım nasıl faydasını görüyomusunuz bari?

pazartesi işe gitmeye başlıcaktım ama demirin burnu genzi sanki hafif dolu gibi geldi 1-2 gün dışarı çıkmıcaz o yüzden benim işe gitmem bi süreliğine yattı
yeni bir yer açıcaz zaten onunlada ilgilenmem lazım bu hafta napıcam bilmiyorum
heee aynı zamanda evimid eğiştiricem
annemin yan apartmanında bi daire boşaldı oraya geçmeyi düşünüyoruz
ama pazartesi evin içini görücez kısmetse inşallah iyidir i
nternetten resimlerini gördüm fena diil ama bakıcaz bu hafta onuda halletsek taşınır öle işe başlarım offf inşallah işlerim planladığım gibi gider
ben planlarımın bozulmasını pek sevmemde gerçi kimse sevmez ama
ben kafamda taşındım evi dayadım döşedim

bu arada o gün sütümü sağdım güzelce sonra duş aldım sorun yoktur heralde:)
biri haram olur demiş ama offf çok üzülüorum böle şeyler duyunca
bunlar nerde geçiyo kuran-ı kerim de mi yazıyo
nerden öğrenebiliriz acaba bu işin gerçeğini
bide aynı oda olayına gelince
eskiden köy yerinde tek odada kaç kişi yaşıyomuş
insanlar kaç çocuk yapmış bu şekilde
offf şu işleri iyi bilen biri olsada aydınlatsa bizi yafff:)

kızlar bizim uyku şeklimizde iyi gibi
mesea dün akşam
9:30 da uyudu 1 de kalktı yedi yarım saat oynadı
1:30 da uyudu sabah 6 da kalktı 1 saat benim zorumla mıkırdana mıkırdna uyudu
8 de tamamen kalkmıştık oynadık ettik yedik içtik 9:30 da gene uyudu gündüz 2-3 saat uyuyo uyanıyo 1 saat bazen daha fazla uyanık kalıyo

sizce nasıl ?

Helal süt emmiş kişi
Soru: Cünüpken bebek emzirilir mi? Gece yansı uyanıp bebek ağladığında gusül abdesti almak için bebek bekletilmeli mi? Halk arasında helal süt emmiş dedikleri durum bu mudur? (Elif Toprak)

Cevap: Cünüpken namaz kılınmaz ama yemek yenilebilir, çocuğa süt emzirilir. Cünüplük sütü kirletmez. O, bir dış temizliği gerektiren şeydir. Helal süt emmiş tabiri, inançlı, iyi huylu, haramı helali gözetleyen, haram yemeyen bir annenin sütüyle beslenmiş demektir. Annesinin sütü, helal lokmadan oluşmuş ise o çocuk helal süt emmiş olur.

Bu çocuk, iyi huylu, hak gözeten salih bir insan olur. Ama kadının sütü haram rızıklardan oluşmuşsa çocuğu haramla beslenmiş olur. Ancak bu, o kadının çocuğunun da mutlaka kötü huylu olması anlamına gelmez. Allah ölüden diri de çıkarabilir. Ana babası kötü huylu nice insan vardır ki güzel ahlaklıdır, çevresine yararlıdır. Bunun için Allah, insanı kendi eylemlerinden sorumlu tutar, ana babasının yaptıklarından sorumlu tutmaz.

süleyman ateş hoca böyle diyor kızlar hani kanal 7 de çıkan gözlüklü yaşlı hoca

anneolm. masallah diyim ben bence guzel.gece uzun sure uyuyabilmesi bence cok iyi.uykunun sık sık bolunmesi insani cok yoruyor.gunduz uyuyormusta masallah masallahhhhh

ayrica insallah ev işinde istedigi gibi olur

saol hoyacım bilgilendirdiğin için
ama bu birazda kişisel galiba
ben gusül almadan su bile içemem

selamlar selamlar yeniden..

öğretmenim, çok sağol verdiğin cevaplar için... özelden de göndermişsin, okuyamama riskime karşı, çok düşüncelisin canım benim.. sağolasın arkadaşım.

juli'cim, aynen ben de... gusül almadan, su bile içemem ben de. saat kaç olursa olsun.

merhaba kızlar nasılsınız?
bugün hiç bakamadım buraya
sabah dr'a diye evden çıktık sonra biraz gezdik akşam ancak eve girebildik
sonra da bi telefon misafir geliyormuş
hazırlık faslı misafir derken şimdi oturabildim
çooook yorulmuşum çok

selam kızlar.biz sünnetimizi olduk çok şükür Allahıma atlattık ağrısız sızısız.

ohh maşallah ege'ye
geçmiş olsun canım

ayyy bak ben de hatırladım o günleri şimcik
bi ara oturup izleyem bari
nostaljik olsun ben ağlarım ama izlerken

valla masallah kızlar ya yuruyus muruyusss benim ayakkabım yok evde giyecegim ondan bahanem hazir:))

terlikle yapsak olma mı

bahane bulmayın bakem yıkayın bi ayakkabınızı

çıplak ayakla yapma julii nasır olur
ben de 1 gün çıplak ayakla yaptım ayağım acıdı bütün gün
ya ben iki gündür yürüyemedim
yarın da yapamam büyük ihtimalle
zaten kilo aldığımı görünce hevesim de kaçtı
neyse pzt başlarım inşallah 1 hafta deneme süresi vercem kendime
hergün 3 mil ve pilates yapcam
inşallah faydası olur

pazarcılar mı söyledi bunu????? onlara neymiş alllah allah
ağzı olan konuşuyo gerçekten

maşallah melisaya
nazar değmesin

ayy hoya allah razı olsun senden
içimi çoookk rahatlattın

çok yorgunum bugün 10 kişilik bir misafir grubu ağırladım onlar gitti ütülerim vardı birikmiş onları yaptım çamaşır attım makinaya çıktı onları astım canım çıktı resmen.bebeğe babası baktı tabi bu arada ben sadece emzirmek için yanına gittim.ben çalışmaya başlarsam nasıl dönecek bu evin işleri allahım düşündükçe fena oluyorum.bizim uyku düzenimiz haala yok çocuk kafasına göre takılıyor en uzun uykusu 3 saat sürüyor keşke şöyle 6-7 saat aralıksız uyusa tabi bende çok özledim uyumayı dayanamıyorum artık.uyku düzeni için bişey yapabilirmiyim bir akıl verin ne olur.

bebeğimin yanaklarında sivilceye benzer şeyler çıkıyor birde cildi pütür pütür niye böyle acaba.çok üzülüyorum.

ofertacım ne hamaratsın haa gece gece
benimde ütülerim var tıçımı kaldırırsam yaparım...
akşam saat 7 den sonra uyutma 3-4 saat uyanık kalırsa gece tam uyur birde gece kalktığında ısık açma gece lambası kullan mutlaka
ben gece kalktığında hiç konusmuyorum emziriyorum yatırıyorum öyyle alıstık zorla
bizimde gece uykumuz hiç yoktu bunları yaptıktan sonra düzene girdi

isiliktir onlar
ya sıcaktan olmustur yada yediğin bişeyden
ben bir gün yarım kilo tatlı yemiştim anında sivilce baskı kızcemi
anladık ki yumurta alerji yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…