herkese iyi geceler
500 adım yapıp yatim ben
valla maşallah nasıl yapıyorsunuz bu yürüyüşleri ben 1 kere 1 mil yürüyebildim o kadar şimdide çok yapıyor gibi 3 mili indirdim :))) benim oğlan hiç bırakmıyorkiii
oferta yani sanki benim ağzımdan yazıyorsun bu kadar olur 2 gündür misafir ağırlamaktan helak oldum ev temizle hazırlık yap makinaya çamaşır at çıkart as sonra bi posta daha at of offf ....benim ütüler bana bakıyor az önce bilgisayarmı ütümü deyip kendimi ödüllendirdim ve bilgisayarı seçtim ... benim oğlumunda cildi ay nı anlattığın gibi dr.muz numune bir krem verdi onu deniyorum iyi gelirse alıcam ondan
hadi ya ben senin oğlanı gördüm maşallah cildi ışıl ışıldı.
valla hoyacım cevabın için sağol ama oradaki editörlerin içinde kazen yok...diğerlerine yazdım cevap da gelmedi...yukarda forum yöneticileri var kadriye abla rdan editöre yolla msj kazen editör olmuş
bence dr a gitmeden ilaç kullanma...vardır mutlaka emzirirken kullanabileceğin ilaç.antibiyotiklerden zinnat kullanılabiliyo...dr bana vermişti.250 mg lik.geçmiş olsun...slm kızlar fikirlerinize ihtiyacım var çok kötü idrar yolları enfeksiyonuna yakalandım sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum ilaç almak istiyorum ama emzirirken sakıncası olup olmadıını bilmiyorum aramızda bu durumda olupta kullanan var mı yada kullanabilecegim bi ilaç söyleyebilirmisiniz?
Al benden de o kadar..şu misafirlerin de ardı arkası bi kesilse de rahat etsek ben geceleri 2-3 saatte bir emziriyorum..uyusa bile uyandırıp veriyorum sütümü...çok yorgunum bugün 10 kişilik bir misafir grubu ağırladım onlar gitti ütülerim vardı birikmiş onları yaptım çamaşır attım makinaya çıktı onları astım canım çıktı resmen.bebeğe babası baktı tabi bu arada ben sadece emzirmek için yanına gittim.ben çalışmaya başlarsam nasıl dönecek bu evin işleri allahım düşündükçe fena oluyorum.bizim uyku düzenimiz haala yok çocuk kafasına göre takılıyor en uzun uykusu 3 saat sürüyor keşke şöyle 6-7 saat aralıksız uyusa tabi bende çok özledim uyumayı dayanamıyorum artık.uyku düzeni için bişey yapabilirmiyim bir akıl verin ne olur.
bence hiç bişey sürm kendi kendine geçiyo onlar benim kızımdakiler geçti şükür...bebeğimin yanaklarında sivilceye benzer şeyler çıkıyor birde cildi pütür pütür niye böyle acaba.çok üzülüyorum.
baska carem yokbu saatte ne 500 adımı juli
maşallah azmine ve iradene hayran kaldım
darısı başıma inşallah
bende çamaşır astım yatıcam şimdi
herkese iyi geceler
kırmızı ısık iyidir canımjüli mecbur kakdırdık totoyu ne yapalım yarınıda beklesem ben yapacağım bu işleri.benim küçük adamı uykusu gelince ayıltamıyoruz ne yaparsak yapalım uyuyor o yada çok ağlıyor.o yüzden bir düzen oluşturamadık kafasına göre takılıyor bizide uykusuzluktan mahvediyor ama.şimdi idare ediyorumda çalışırsam ne olacak bakalım.biz gecelambası açık yatıyoruz kırmızı ışık var ama acaba tamamen karanlıkmı yapmalıyım.
ilahi kriz..selamlar kızlar
size bakıyorum da 500 adımlar, 3 miller, ütüler, misafirler...ben ev işlerini zaten yapmıyorum,misafiri annem gelince kabul edecem, bir gün on beş dakika cindynin dvd sini yaptım ertesi gün yürüyemedim habire yiyorum davul gibi olmaya devam ve bunlara rağmen resmen yarım akıllıyım ben ya...Türkçe falan kalmadı mesela...arabada müziğin sesini açar mısın diyeeğime eşime saçlarını açar mısın diyorum mesela, çocuğun ağzına emziği verdin mi diyeceğime anahtarı soktun mu falan, başladığım cümlenin sonunu getiremiyorum...ve buna benzer nice saçmalıklar....ne yapacam ben yaa...baya bi dayanıksız tipi ben anladım...
cıkartıyor hatta cıkarmakla kalmıyor yüzünü çiziyor saclarını cekiyoriyi geceler kızlar...
sizin bebıslerınız de uyurken ık mık hım hum gibi sesler cıkarıyor mu? delıksız 3-4 saat uyurken bıle böle sesle cıkarıyor huzursuz mu bır yerımı agrıyor yoksa normal bırsey mı hep merak edıyorum...:S
sonunda 1 mile yuruyebilidmmmmmmmm .o da annemdeyim diye cocuga bakan var:))
hoya bence cocuk cokta rahat ediyor anne karnindan alişik onlar.temiz hava almiş cocuk ne guzel:))
delf oldu da bitti masallah diyorum.insallah kolaylıkla carcabuk iyileşir.darisi basımıza.ben de mayıs sonu ya da haziran basi yaptirmak istiyorum.hazirna 2.haftasi tatil dusunuyoruz.daha cabuk iyiileşir belki deniz suyu.altini da bezzlmem:))..
valla geçmişe bakamadım ben yine pek..
delf, sen bişeyler yaptın sanırım oğluşa, herkes geçmiş olsun demiş..
ben de geçmiş olsun diyim, ama ne için olduğunu anlayamadım bacım.
sağol canımcımohh maşallah ege'ye
geçmiş olsun canım
günaydın kızlar a.s.
günaydın kızlar
bugün çok işim var
sabah kızımın eşyalarını ütüledim, biraz önce evin yarısını süpürdüm diğer yarısını yapamıyorum küçük hanım uyumuş uyanınca artık..
süpürdüğüm bölümün tozunu alayım yerlerini sileyim, akşama yemek yapayım
bir de misafir gelecek onlar için bişeyler hazırlamam lazım
eğer işlerimi erken biitirirsem yeni bi bebek mağazası açılmış oaraya gitmek istiyorum.
dün kızıma kıyafet almak için dolaştım biraz benim bücür kızıma göre bişey bulamadım
belki orda vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?