2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

jüli mecbur kakdırdık totoyu ne yapalım yarınıda beklesem ben yapacağım bu işleri.benim küçük adamı uykusu gelince ayıltamıyoruz ne yaparsak yapalım uyuyor o yada çok ağlıyor.o yüzden bir düzen oluşturamadık kafasına göre takılıyor bizide uykusuzluktan mahvediyor ama.şimdi idare ediyorumda çalışırsam ne olacak bakalım.biz gecelambası açık yatıyoruz kırmızı ışık var ama acaba tamamen karanlıkmı yapmalıyım.

bu saatte ne 500 adımı juli
maşallah azmine ve iradene hayran kaldım
darısı başıma inşallah
bende çamaşır astım yatıcam şimdi
herkese iyi geceler

valla maşallah nasıl yapıyorsunuz bu yürüyüşleri ben 1 kere 1 mil yürüyebildim o kadar şimdide çok yapıyor gibi 3 mili indirdim :))) benim oğlan hiç bırakmıyorkiii

oferta yani sanki benim ağzımdan yazıyorsun bu kadar olur 2 gündür misafir ağırlamaktan helak oldum ev temizle hazırlık yap makinaya çamaşır at çıkart as sonra bi posta daha at of offf ....benim ütüler bana bakıyor az önce bilgisayarmı ütümü deyip kendimi ödüllendirdim ve bilgisayarı seçtim ... benim oğlumunda cildi ay nı anlattığın gibi dr.muz numune bir krem verdi onu deniyorum iyi gelirse alıcam ondan

selamlar kızlar
size bakıyorum da 500 adımlar, 3 miller, ütüler, misafirler...ben ev işlerini zaten yapmıyorum,misafiri annem gelince kabul edecem, bir gün on beş dakika cindynin dvd sini yaptım ertesi gün yürüyemedim habire yiyorum davul gibi olmaya devam ve bunlara rağmen resmen yarım akıllıyım ben ya...Türkçe falan kalmadı mesela...arabada müziğin sesini açar mısın diyeeğime eşime saçlarını açar mısın diyorum mesela, çocuğun ağzına emziği verdin mi diyeceğime anahtarı soktun mu falan, başladığım cümlenin sonunu getiremiyorum...ve buna benzer nice saçmalıklar....ne yapacam ben yaa...baya bi dayanıksız tipi ben anladım...

bak aynı şeyi yazmışız rapunzel ama sen de iyisin sen de, misafir ev işi...benim evi resmen mok götürüyor, çocuk hastalanacak, yarın bari ben de alışveriş merkezi mi ev temizliği mi seçeneklerinden ev temizliğini seçeyim,ya da kendimi mi ödüllendiriyim acaba sempatiksalakcinni

hadi ya ben senin oğlanı gördüm maşallah cildi ışıl ışıldı.

canım bence ödüllendirilmeyi hakediyoruz bari kendi kendimize verelim ödülü :)))
yanaklarında sivilceler vardı alnında birde birol bey de ben bişey demeden daha kuru cildi deyip bir krem verdi sivilcelerimiz bir ara ne güzel geçmişti sonra ben antibiyotik kullanmak zorunda kaldım çocuk yine sivilcelendi
bu arada face den cevap yazdım sana ancak gördüm kusura bakma

iyi geceler kızlar...
sizin bebıslerınız de uyurken ık mık hım hum gibi sesler cıkarıyor mu? delıksız 3-4 saat uyurken bıle böle sesle cıkarıyor huzursuz mu bır yerımı agrıyor yoksa normal bırsey mı hep merak edıyorum...:S

uyurken gaz sancisi giriyordur belki, benimkide uyurken bazen hareketleniyor ikiniyor.

yukarda forum yöneticileri var kadriye abla rdan editöre yolla msj kazen editör olmuş
valla hoyacım cevabın için sağol ama oradaki editörlerin içinde kazen yok...diğerlerine yazdım cevap da gelmedi...
bence dr a gitmeden ilaç kullanma...vardır mutlaka emzirirken kullanabileceğin ilaç.antibiyotiklerden zinnat kullanılabiliyo...dr bana vermişti.250 mg lik.geçmiş olsun...
Al benden de o kadar..şu misafirlerin de ardı arkası bi kesilse de rahat etsek ben geceleri 2-3 saatte bir emziriyorum..uyusa bile uyandırıp veriyorum sütümü...
bebeğimin yanaklarında sivilceye benzer şeyler çıkıyor birde cildi pütür pütür niye böyle acaba.çok üzülüyorum.
bence hiç bişey sürm kendi kendine geçiyo onlar benim kızımdakiler geçti şükür...

bu saatte ne 500 adımı juli
maşallah azmine ve iradene hayran kaldım
darısı başıma inşallah
bende çamaşır astım yatıcam şimdi
herkese iyi geceler
baska carem yok
bi an evvel eski halime dönmeliyim
benim yol uzun 20 kg vermem lazım
kırmızı ısık iyidir canım
doktor bana karanlıkta yatırma dedi

ilahi kriz..
aras aklını basından almıs :roflol:

cıkartıyor hatta cıkarmakla kalmıyor yüzünü çiziyor saclarını cekiyor
psikopatmı olcak ne basına :uhm:

Günaydin Julliet,
ben bebegi aldim salonda salliyorum esim uyumak istiyormus sanki gece o bakti bebege :1closedeyes:

sağol öğretmenim.darısı başınıza inş. bir an önce yaptıtın canım.

valla geçmişe bakamadım ben yine pek..
delf, sen bişeyler yaptın sanırım oğluşa, herkes geçmiş olsun demiş..
ben de geçmiş olsun diyim, ama ne için olduğunu anlayamadım bacım.

canım ege sünnet oldu . sağol
ohh maşallah ege'ye
geçmiş olsun canım
sağol canımcım

günaydın kızlar a.s.

sana da gunaydın julicim

günaydın kızlar
bugün çok işim var
sabah kızımın eşyalarını ütüledim, biraz önce evin yarısını süpürdüm diğer yarısını yapamıyorum küçük hanım uyumuş uyanınca artık..
süpürdüğüm bölümün tozunu alayım yerlerini sileyim, akşama yemek yapayım
bir de misafir gelecek onlar için bişeyler hazırlamam lazım
eğer işlerimi erken biitirirsem yeni bi bebek mağazası açılmış oaraya gitmek istiyorum.
dün kızıma kıyafet almak için dolaştım biraz benim bücür kızıma göre bişey bulamadım
belki orda vardır

maşallah cnm bu ne hız biz daha kahvaltı etmedik kız sabah veri uyur uyanık şimdi ayağıma aldım dalarsa kalkıcam inşallah

kadriye abla kazenin adı değişmiş yeni adı editör kazen adı yok artık cevap gelir merak etme

slm kızlar nasılsınız biz perşembe günü sünnetimizi yaptırdık.sondalı röntgenimizi de çektirdik çok zor oldu ama bitti çok şükür.siz neler yaptınız bakemm ayrı kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…