2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız biz perşembe günü sünnetimizi yaptırdık.sondalı röntgenimizi de çektirdik çok zor oldu ama bitti çok şükür.siz neler yaptınız bakemm ayrı kaldık

canım geçmiş olsun. biz de cuma gunu sünnet olduk kaydirigubbakcemile2

slm kızlar nasılsınız biz perşembe günü sünnetimizi yaptırdık.sondalı röntgenimizi de çektirdik çok zor oldu ama bitti çok şükür.siz neler yaptınız bakemm ayrı kaldık

Oooo bir sünnet daha Maşallah valla .... çok geçmiş olsun, hayırlı uğurlu olsun sanada damatlığını görmeknasip olsun inş.şekerim...

canım geçmiş olsun. biz de cuma gunu sünnet olduk kaydirigubbakcemile2

sagol delfcim .sizede geçmiş olsun.iyi oldu ya küçükken yaptırmamız bişey anlamadı. benimki aglamamış bile sünnet olurken.sonrada bi sıkıntısı olmadı.sizin oldu mu?bizi sonda maffetti çıkartınca geçti ama çıkartana kadar çok agladı

denizeliklim facede grupta linkler var sced yüklemişti
sünnetiniz hayırlı olsun demet

selammm hatunlarımmmmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
ben geldimm
çook özledim sizleri ne var ne yok büyüttünüzmü bebecikleri

denizeliklim facede grupta linkler var sced yüklemişti
sünnetiniz hayırlı olsun demet
sagol hoyaa
selammm hatunlarımmmmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
ben geldimm
çook özledim sizleri ne var ne yok büyüttünüzmü bebecikleri

slm smhsmh hoşgeldin sende özlettin kendini.büyüttük ya bebecikleri sünnet bilem yaptırdık biz.sen naptın bebişin nasıl uslandı mı artıkın?

ben şimdi çıkıyorum birazdan gene gelirim

demet canım maşallah sünnette oldunuz demek
bizimki hep mızmız şekerim yaa
görüşürz artık bol bol

kızlar bizim oğlanın şu sıralar burnu tıkalı geceleri baya sorun oluyo nasıl açıyosunuz sizdede oluyomu acaba

kanka hosgeldin
ben sinomarin kullanıyoum her sabah 2ser damla ıkıyorum sonra oti bebe ile cekiyorum bütün gü rahat oluyo

tebrik ederiz canım
rabbim damatlığınıda gösterir insallah

hoşbulduk kanka sinomarin ne
deniz tuzumu
biz serum fizyolojik aldık ama oti bebeden yok çekmesi kolaymı ondan alalım

hoşbulduk kanka sinomarin ne
deniz tuzumu
biz serum fizyolojik aldık ama oti bebeden yok çekmesi kolaymı ondan alalım

deniz çözetsi yazyo üstünde kutunun içine 20 tane var
birini actıında 48 içinde kullanmak gerekiyor

otri bebe en güzeli kanka eczanelerde var

sen bi ara orti bebenin resmini koymuştun ben nette bulamıyorum nerdeydi o canım yaa

bulamıyodum meğerse otri diye değil orti diye bakıyomuşum
sizinkiler elini emiyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…