2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

delf
Gecmis olsun cok iyi yapmisiniz kücükken yaptirmakla.Bende kücükken istedim ama babasi büyük oglan 6 yasi gect hala hazir diil diyor ne zaman hazir olacak balta ile kesilecek kadar oluncami alla alla ne bilim.Bide cocuk doktorumuz önce pedagoga gitmeniz lazim dedi bu yasa geldigi icin bakalim yaza isimiz cok zor.

iyi pazarlar....
canım geçmiş olsun, hayırlı uğurlu olsun Allah damatlığınıda göstersin inşallah....

amin canım çok sağol

canım iyi oldu evt. biz zaten yanındaydık olurken lokal anestezi ile oldu sünnet olurken tepesindeki oyuncaklarla konuştu.
sonrasında ağrımızda olmadı şükür fitl bile atmadık.

evt canım ya sağol. kafamızdan çıktı bu sünnet işi. inş sizde güzelce halledersiniz

demet
Sizdemi sünnetten kurtuldunuz cok gecmis olsun.

smhsmh
El emme derdi bendede basladi buhafta hic sorma dün gece nedeni cözdüm gegirme geldiginde zorlaniyor ondan sinir yapiyor o an elini sokuyor agzina benimki normalde öyle elma sekeri gibi sap sup emdigi yok.Gecende bi ara emerken yapiyordu burdakilerde sütün yetmiyor cocuk elini yicek dediler beni bir fitillediler hic sorma ben sütüm gitti diye panikledim sonra baktimki gegirme sorunu var cocugun Zaten her dertlerinin temeli bu gaz derdi.Asagidan cikarken sorun yokta nasil beceriyorsa hava yutuyor benimki

merhaba kizlar, biz bugün bebegi sallamamayi denedik cok agladi mecbur sallanan besigine yatirdim yine salliyorum :sinifsinif: napicam ben gün boyunca salliyorum

hava yutma işi çok normalmiş meltemcim, doktorumuz söyledi.
göğüsten emerken de biberondan emerken de normalmiş.. göğüste hava boşlukları varmış çünkü doğal olarak sütün içinde..

delf'çim, sünnet olmuş paşa, allah damatlığını göstersin arkadaşım.
çok geçmiş olsun, nasıl şimdi? keyifler yerinde mi?

delf'çim, sünnet olmuş paşa, allah damatlığını göstersin arkadaşım.
çok geçmiş olsun, nasıl şimdi? keyifler yerinde mi?

canım çok sağol. amin. gayet iyi keyfimiz yerinde atlattık çok şükür ufak bakımımız var. 5 gün banyo yapamıyoruz zaten 2 günü geçti kaldı 3 gün çarşamba kontrolumuz var. geçti bitti bile şükür

hoşgeldin smhsmh

meltemabla yazın tr de kestirirsiniz olur biter boşver pedogogu oğlanı tavla erkek olcan şöyle böyle de kestirin hi hi hi

yalel bişey sorcam parfüm kullanıyor musun malum süslü hatunsun belki begüm kokunu alamadığından emmek istemiyordur he

bugün nurun park yatağının basit dönencesini açtım sadece oyuncakları döndü kızım da büyülenmiş gibi seyretti onları çok sevdi heral

kalk hoy kalk çamaşırları dür gız uyurkene herif işten gelir şimcikalsanaalsanasmile

anneolmak esra o demirin ışıklı oyuncağı var ya fotolarda nerden aldın ben de alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…