iyi pazarlar....
canım geçmiş olsun, hayırlı uğurlu olsun Allah damatlığınıda göstersin inşallah....
sagol delfcim .sizede geçmiş olsun.iyi oldu ya küçükken yaptırmamız bişey anlamadı. benimki aglamamış bile sünnet olurken.sonrada bi sıkıntısı olmadı.sizin oldu mu?bizi sonda maffetti çıkartınca geçti ama çıkartana kadar çok agladı
delf
Gecmis olsun cok iyi yapmisiniz kücükken yaptirmakla.Bende kücükken istedim ama babasi büyük oglan 6 yasi gect hala hazir diil diyor ne zaman hazir olacak balta ile kesilecek kadar oluncami alla alla ne bilim.Bide cocuk doktorumuz önce pedagoga gitmeniz lazim dedi bu yasa geldigi icin bakalim yaza isimiz cok zor.
demet
Sizdemi sünnetten kurtuldunuz cok gecmis olsun.
smhsmh
El emme derdi bendede basladi buhafta hic sorma dün gece nedeni cözdüm gegirme geldiginde zorlaniyor ondan sinir yapiyor o an elini sokuyor agzina benimki normalde öyle elma sekeri gibi sap sup emdigi yok.Gecende bi ara emerken yapiyordu burdakilerde sütün yetmiyor cocuk elini yicek dediler beni bir fitillediler hic sorma ben sütüm gitti diye panikledim sonra baktimki gegirme sorunu var cocugun Zaten her dertlerinin temeli bu gaz derdi.Asagidan cikarken sorun yokta nasil beceriyorsa hava yutuyor benimki
delf'çim, sünnet olmuş paşa, allah damatlığını göstersin arkadaşım.
çok geçmiş olsun, nasıl şimdi? keyifler yerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?