2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayalet hoya burdaymış
ne haber hoya?

demirin nasıl oyuncağı var hoya
nerde bakayım ben neden görmedim ki

kızlar selamm
demirim hasta oldu ya
üşüttü burnu tıkalı sanki boğazında balgam varmış gibi hırıltılı
canım çok sıkılıyo yarın doktora gidicez
ateşi yok çok şükür ama keyifsiz oğlum çok
inşallah bir an evvel iyi olur ya

hayalet hoya burdaymış
ne haber hoya?

demirin nasıl oyuncağı var hoya
nerde bakayım ben neden görmedim ki

iyidir dolaşıyom nur da kucağımda kaka yazpiyi kokutuu pis

geçmiş olsun canım burnunu otri ilen temizle rahatlar tosunum

anam çok pahalı herife hayatta aldıraman ben gece lambası niyetine kullancaktımdelikafadulden

geçer inş. canım kaloriferin üstüne sıcak su koy bi kapla doktor demişti bizim nura

demet ve delf...Allah hayırlı etsin...a.s.a.s.

sağol canım
canım geçmiş olsun. inş önemli bişii yoktur

anam çok pahalı herife hayatta aldıraman ben gece lambası niyetine kullancaktımdelikafadulden

canım gece lambası olarak fazla ışık vermiyo
demirin çok hoşuna gidio dinliyo dikkatli dikkatlide bakıyo muhabbet ediyo geveze bu bn oğlum ya

geçer inş. canım kaloriferin üstüne sıcak su koy bi kapla doktor demişti bizim nura

bende nem makinesi var zaten çalışıyo oda şu anda oda 24 derece %47 de nem
gayet ii durumda ama sanırım doktor ufak bişiler yazar
önemli olan ciğerlere inmemesi
bunları hep yaşıcaz bşka şekilde büyümicekler valla
nur nasıl oldu canım?

sağol canım

canım geçmiş olsun. inş önemli bişii yoktur
yoktur sanırım ufak bi üst solunum yolu durumumuz var
sürekli sırtını ve göğsünü dinliorum hırıltı yok tabi yarın hemen doktra görünücez
uzatmadna önlemini alırsak sorun olmaz sanırım inşallah

Kizlar
Bebekler üsümesin derken cok sicak ve kuru yapmayin evin havasini 2 gündür bizimde havalarimiz isindi yani 5 derece oldu ya hemen evkurudu artik gece kaloriferi kapatiyoruz rahat nefes alip uyuyouruz.

Yalel
Ilk kez duydum canim bende o zaman süt yerine bol hava var demekki gögüslerde Cocuk gegirmek icin canini disine takiyor ya diside yok ya.

Hoya
Bu sene Tr ye gitme isi pek kesin diil canim ya bilmiyorumki gitmekte istemiyorum cok para harcaniyor gereksiz yere.Bu sene sinifinfa bi türk arkadasi vardi o sünnet oldu sömestir tatilinde ona sormus oda acidi ama gecti simdi iyi demis daha cok korkmus benimki.Bayiltmadan mümkün degil zaten ama bizim pedagog isimiz ayildiktan sonrasi icin zaten .

facedeki resminizi gordum profil resminizi dogum fotocusunun cektigi
cok hos gorunuyorsunzu
benzer bir poz bizim de var

Kızlar bir zamanlar ben de ocak annesi olacaktım ama bebeğm karnımda ölmüştü burada da yazdım ama sonra uzun zaman giremedim nete bana geçmiş olsun ve dileklerini ileten arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum çok sağolun tekrar hamileym ve Allah izin verrse ağustos oğlan annesi olacağım inşallah bu bebişime de birşey olmaz sizlere ve bebeklerinize mutlu,sağlıklı yi günler diliyorum...

nur iyi oldu esra çok şükür atlattık
son ay 500 gr. almış dr. idrar tahlil yaptırdı bi şey çıkmadı hastalıktan zayıflamış dedi 15 gün sonra kilo kontrolüne gideceğiz şimdi eskisi gibi emiyor alır kilo hastayken 5 dk. emiyordu 1 hafta boyunca o yüzden alamamış kilo bakalım

hoya sizin dr 500 gr için ne dedi? nur hasta olmayıp 500 gr almış olsaydı mamaya mı başlayacaktı?
ece de bu ay 500 gr almış benim çok canım sıkıldı ama dr her zaman 1 kilo almaz çocuk normal gelişiyor mama yok dedi
bi de ece fazla emmiyor onu söyledim dr bana rahat bırak şu çocuğu ne kadar isterse ne kadara ihtiyacı varsa o kadar emer dedi. bir de önümüzdeki ay yavaştan meyve sularına başlayacakmışız

kızlar naber ben bitik bi durumdayım dü gece sabaha kadar acildedik oğlum gecenefes alamadı öksürmekten gece1.5ta acile gittik gündüz 12ye kadar acildedik havaverdiler iğne yaptılar uzman doktor görmeden nöbetçi doktor salmadı ciğer filmi çekildi bronşit başlangıcı olmuş bebeğimmafoldumben bütün geceağladı çok çaresizdim tek yapabildiğim ağlamak oldu oğlumu kucağıma alıp ağlamak oldu şimdi tekrar iğneye gidicez şimdi biraz uyuyo ama hala hırıl hırıl hırıltısı var öksürüğü çok fena ne olur dualarınızı eksik etmeyim bebem çabucak iyileşsin ağlamaktan ses kalmadı yavrumda

geçmiş olsun cadaloz allah yardımcınız olsun inşallah bebeğin en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

canım çok geçmiş olsunn. çabucak iyileşsin inş. kıyamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…