kızlar naber ben bitik bi durumdayım dü gece sabaha kadar acildedik oğlum gecenefes alamadı öksürmekten gece1.5ta acile gittik gündüz 12ye kadar acildedik havaverdiler iğne yaptılar uzman doktor görmeden nöbetçi doktor salmadı ciğer filmi çekildi bronşit başlangıcı olmuş bebeğimmafoldumben bütün geceağladı çok çaresizdim tek yapabildiğim ağlamak oldu oğlumu kucağıma alıp ağlamak oldu şimdi tekrar iğneye gidicez şimdi biraz uyuyo ama hala hırıl hırıl hırıltısı var öksürüğü çok fena ne olur dualarınızı eksik etmeyim bebem çabucak iyileşsin ağlamaktan ses kalmadı yavrumda
kızlar selamm
demirim hasta oldu ya
üşüttü burnu tıkalı sanki boğazında balgam varmış gibi hırıltılı
canım çok sıkılıyo yarın doktora gidicez
ateşi yok çok şükür ama keyifsiz oğlum çok
inşallah bir an evvel iyi olur ya
Kizlar
Bebekler üsümesin derken cok sicak ve kuru yapmayin evin havasini 2 gündür bizimde havalarimiz isindi yani 5 derece oldu ya hemen evkurudu artik gece kaloriferi kapatiyoruz rahat nefes alip uyuyouruz.
Yalel
Ilk kez duydum canim bende o zaman süt yerine bol hava var demekki gögüslerdeCocuk gegirmek icin canini disine takiyor ya diside yok ya.
Kızlar bir zamanlar ben de ocak annesi olacaktım ama bebeğm karnımda ölmüştü burada da yazdım ama sonra uzun zaman giremedim nete bana geçmiş olsun ve dileklerini ileten arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum çok sağolun tekrar hamileym ve Allah izin verrse ağustos oğlan annesi olacağım inşallah bu bebişime de birşey olmaz sizlere ve bebeklerinize mutlu,sağlıklı yi günler diliyorum...
kızlar naber ben bitik bi durumdayım dü gece sabaha kadar acildedik oğlum gecenefes alamadı öksürmekten gece1.5ta acile gittik gündüz 12ye kadar acildedik havaverdiler iğne yaptılar uzman doktor görmeden nöbetçi doktor salmadı ciğer filmi çekildi bronşit başlangıcı olmuş bebeğimmafoldumben bütün geceağladı çok çaresizdim tek yapabildiğim ağlamak oldu oğlumu kucağıma alıp ağlamak oldu şimdi tekrar iğneye gidicez şimdi biraz uyuyo ama hala hırıl hırıl hırıltısı var öksürüğü çok fena ne olur dualarınızı eksik etmeyim bebem çabucak iyileşsin ağlamaktan ses kalmadı yavrumda
Kızlar bir zamanlar ben de ocak annesi olacaktım ama bebeğm karnımda ölmüştü burada da yazdım ama sonra uzun zaman giremedim nete bana geçmiş olsun ve dileklerini ileten arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum çok sağolun tekrar hamileym ve Allah izin verrse ağustos oğlan annesi olacağım inşallah bu bebişime de birşey olmaz sizlere ve bebeklerinize mutlu,sağlıklı yi günler diliyorum...
tmm hoyacım sağol..kadriye abla kazenin adı değişmiş yeni adı editör kazen adı yok artık cevap gelir merak etme
maşallah paşaya damat olur inşallh.film sonuçlarınızı ne zaman alacaksınız?,,,inş.bi şeyi yoktur paşanın...slm kızlar nasılsınız biz perşembe günü sünnetimizi yaptırdık.sondalı röntgenimizi de çektirdik çok zor oldu ama bitti çok şükür.siz neler yaptınız bakemm ayrı kaldık
darısı damatlığına inşallah...canım geçmiş olsun. biz de cuma gunu sünnet olduk kaydirigubbakcemile2
arada emiyor...ben hemen emzik veriyorum görünce...bulamıyodum meğerse otri diye değil orti diye bakıyomuşum
sizinkiler elini emiyomu
ben geçenlerde gidip dönence aldım hoyacım taktım yatağımıza benim kız o kadar korktu ki anlatamam...hemen çıkarttık biz de..halbuki ne heveslenmiştim alırken...bugün nurun park yatağının basit dönencesini açtım sadece oyuncakları döndü kızım da büyülenmiş gibi seyretti onları çok sevdi heral
canım geçmiş olsun ..inş biran önce iyileşir...kızlar selamm
demirim hasta oldu ya
çok sevindim canım senin adına..inş.hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına...Kızlar bir zamanlar ben de ocak annesi olacaktım ama bebeğm karnımda ölmüştü burada da yazdım ama sonra uzun zaman giremedim nete bana geçmiş olsun ve dileklerini ileten arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum çok sağolun tekrar hamileym ve Allah izin verrse ağustos oğlan annesi olacağım inşallah bu bebişime de birşey olmaz sizlere ve bebeklerinize mutlu,sağlıklı yi günler diliyorum...
canım iyileşir merak etme geçmiş olsun...terleyince hemen sıcak ortamda atletini değiştir...kızlar naber ben bitik bi durumdayım dü gece sabaha kadar acildedik oğlum gecenefes alamadı öksürmekten gece1.5ta acile gittik gündüz 12ye kadar acildedik havaverdiler iğne yaptılar uzman doktor görmeden nöbetçi doktor salmadı ciğer filmi çekildi bronşit başlangıcı olmuş bebeğimmafoldumben bütün geceağladı çok çaresizdim tek yapabildiğim ağlamak oldu oğlumu kucağıma alıp ağlamak oldu şimdi tekrar iğneye gidicez şimdi biraz uyuyo ama hala hırıl hırıl hırıltısı var öksürüğü çok fena ne olur dualarınızı eksik etmeyim bebem çabucak iyileşsin ağlamaktan ses kalmadı yavrumda
sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim iğnemizi olduk geldik ağladı iğne yapılırken ama bu sefer metanetliydim ben ağlamadım çünki biraz uyudu ve uyumaya devam ediyo demekki fayda edicek rahatlıcak bebeğim diye kendimi teskin ettim saolsun eşimde çok destek oluyo bebeğim konusunda allah tarafında dün kaynanamlar gelmişlerdi işleri varmış bugün için samsunda enazından büyükoğlumu düşünmedim hastanedeyken eğer ateşi çıkarsa yarın gidicez doktora çıkmazsa çarşamba kontrole gidicez iinşallah iğnler fayda ederde atlatır bebeğim:Saruboceq:
sağolun kızlar tek yapabildiğim bebebğime bakmak vedua etmek inşallah hemen iyileşir ömrümden ömür gidiyo o ksıık sesiyle ağladıkça
kızlar selamm
demirim hasta oldu ya
ohh atlattınız bıle gecmıs olsun canım..canım geçmiş olsun. biz de cuma gunu sünnet olduk kaydirigubbakcemile2
gecmıs olsun canım ne guzel atlattınız..slm kızlar nasılsınız biz perşembe günü sünnetimizi yaptırdık.sondalı röntgenimizi de çektirdik çok zor oldu ama bitti çok şükür.siz neler yaptınız bakemm ayrı kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?