2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar tek yapabildiğim bebebğime bakmak vedua etmek inşallah hemen iyileşir ömrümden ömür gidiyo o ksıık sesiyle ağladıkça

canım çok geçmiş olsun....evlat çok başkaymış sen anlatırken bile çok kötü oldum, ben o kadar duygusal bi tip olmamama rağmen ağlak duygusal bişi oldum...seninki çok zormuş, insan ne kadar çaresiz hissediyor değil mi...umarım bir an önce iyileşir bebişin...
anneolmak sana da çok geçmiş olsun canım (bu arada bir ara nickini değiştir artık be güzelim)

geçmişler olsun anneolmak, allah yardımcısı olsun Demir paşamın.

ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım. :)

çok geçmiş olsun toxic, allah bir daha yaşatmasın inşallah.
ben 2 kez düşük yaptım, son bebişim tutundu çok şükür annesine.. şimdi de kucağımızda
allahım sana da yaşatsın bu güzelliği inşallah.

anam anam.. cadoloz, çok geçmiş olsun arkadaşım.
ah o çaresizlik çok fena bişey.
biçare bebeye, çaresizce bakmak... bak ben bile şimdi fena oldum, içime oturdu yavruşunun sıkıntısı.
Allahım tüm meleklerini acilen size sevketsin, yardımcı olsunlar inşallah.

seni anlıyorum cnm bende 1 kez düşük yaptım ama şimdi bitane dünya tatlısı oğlum var :ecrin_bebek:Allah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.isteyen herkeslere versin aminnn:Saruboceq:

kadriye abla kazenin adı değişmiş yeni adı editör kazen adı yok artık cevap gelir merak etme
tmm hoyacım sağol..
slm kızlar nasılsınız biz perşembe günü sünnetimizi yaptırdık.sondalı röntgenimizi de çektirdik çok zor oldu ama bitti çok şükür.siz neler yaptınız bakemm ayrı kaldık
maşallah paşaya damat olur inşallh.film sonuçlarınızı ne zaman alacaksınız?,,,inş.bi şeyi yoktur paşanın...
canım geçmiş olsun. biz de cuma gunu sünnet olduk kaydirigubbakcemile2
darısı damatlığına inşallah...
bulamıyodum meğerse otri diye değil orti diye bakıyomuşum
sizinkiler elini emiyomu
arada emiyor...ben hemen emzik veriyorum görünce...

bugün nurun park yatağının basit dönencesini açtım sadece oyuncakları döndü kızım da büyülenmiş gibi seyretti onları çok sevdi heral
ben geçenlerde gidip dönence aldım hoyacım taktım yatağımıza benim kız o kadar korktu ki anlatamam...hemen çıkarttık biz de..halbuki ne heveslenmiştim alırken...
canım geçmiş olsun ..inş biran önce iyileşir...
[

çok sevindim canım senin adına..inş.hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına...
canım iyileşir merak etme geçmiş olsun...terleyince hemen sıcak ortamda atletini değiştir...

toxicdaisy
Ben seni ilk kez görüyorum ama senin adina cok sevindim insallah bebisini saglikla kucagina alirsin.

scedcedu
Canim burda kiloya degil boya bakiyor doktorlar gelisim icin ben kilolu bebek seviyorum ama doktorlar anneye babaya yada ailede birine benzer diyor.Eger sizede doktor normal dediyse cok takma kiloya.Zaten artik alismakta lazim dönem dönem tamamen istahlari gidiyor benim büyük oglanda gecen ay istah cok iyiydi 2 gündür dikkat ediyorum gene azalmaya basladi.Canim sIkIlIyor ama yapacak bisi yok benim ailemdede babasinin ailesindede herkes somalililer gibi oldugu icin kilo almamalarina üzülsemde normal diyip geciyorum.4. aydami meyvasuyuna basliyorsunuz.Büyükte ben 6. ay dolana kadar emzirmistim sonra öglenleri sebze corbasiyla baslamistik.Bakalim bunda nasil olacak doktor ne dicek.

Cadaloz
Cok gecmis olsun cok kalmisniz hastanede sinirlerinin bozulmasi normal insallah hemen iyilesir oglan acil sifalar diliyoruz.Bronsit icin daha cok kücük diilmi üzüldüm (

sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim iğnemizi olduk geldik ağladı iğne yapılırken ama bu sefer metanetliydim ben ağlamadım çünki biraz uyudu ve uyumaya devam ediyo demekki fayda edicek rahatlıcak bebeğim diye kendimi teskin ettim saolsun eşimde çok destek oluyo bebeğim konusunda allah tarafında dün kaynanamlar gelmişlerdi işleri varmış bugün için samsunda enazından büyükoğlumu düşünmedim hastanedeyken eğer ateşi çıkarsa yarın gidicez doktora çıkmazsa çarşamba kontrole gidicez iinşallah iğnler fayda ederde atlatır bebeğim:Saruboceq:

evet meltem abla çok küçük ama bizde anlamadık evin içinde bronşit ettik bebeyi çokmu sıcak yapıyom anlamadım gitti bide benimki çok gazlıya sürekli husursuz uyku yok bide emerken çok terliyo aman aman doktorun demesi ciğerlerinden korktum ama önemli bişiy yok dedi bronşit başlangıcı dedi önlem alınması lazım dedi yoksa geçmez dedi çok ufak ufak olmasa hastaneye alcaktım dedi saolsun doktorda suratsız bişiydi ama güzel ilgilendi

anam gene aşağıda kimin olduğu yazmıyo yoksa kimse yokmu yoksa bende gideimde yatam zaten uykusuzluktan öliiim ama uyuyamıyomda orasıda ayrı manyek bişiy oldum çıktım

nedenini bilmiyorum ama arada oluyo böyle aşağıda kimin olduğu gözükmüyo neyse bende çıkıyım yatıyım biraz o uyurken bende

inşallah canım benim, sen sakin ol...

cadaloz geçmiiş olsun canım

sced canım doktor nur kilo almayınca idrar tahlili yaptırdı ve bana beslenmem hakkında bilgi verdi 1 haft hasta oldu 5 dk emdi dedim o zaman normal 15 gün sonra bakalım dedi
zaten doktorum mama yanlısı değil

:)) Ben ya scedcedu nun yada Hoya nin kizina talip olucam anlasilan bizdede kilo yok cöp adam olarak ancak uygun olur .

sağolun kızlar tek yapabildiğim bebebğime bakmak vedua etmek inşallah hemen iyileşir ömrümden ömür gidiyo o ksıık sesiyle ağladıkça

cok gecmıs olsun canım yaaa ınsalah en kısa zamanda duzelır ıcım gıttı okuyunca..

ayy canım cok sveındım Allah nazarlardan saklasın sızı maşallah oglusunla sana..
kucagına saglıcakla al ınsallah..

kıyamadım kucuk adama cok gecmıs olsun canım..

canım geçmiş olsun. biz de cuma gunu sünnet olduk kaydirigubbakcemile2
ohh atlattınız bıle gecmıs olsun canım..

slm kızlar nasılsınız biz perşembe günü sünnetimizi yaptırdık.sondalı röntgenimizi de çektirdik çok zor oldu ama bitti çok şükür.siz neler yaptınız bakemm ayrı kaldık
gecmıs olsun canım ne guzel atlattınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…