posi bence sallamayı azaltarak dene
önce tempoyu düşür
sonra da ara ara salla
3-5 dk salla-2-3 dk sallama gibi
sonra sallamama sürelerini yavaştan uzat
bir de emzik alıyorsa uyutacağın zaman emziği ver çok faydası oluyor
benim aklıma başka bi yöntem gelmiyor
ben 15 dk ağlatma olayına çok karşıyım
bizim bebeklerimiz çok küçük
belki gazı vardır sallanmak iyi geliyordur bu da olabilir
canım meyva suyu için bencede erken biraz araştır istersen bu durunmu hemen başlama..kilo alımı için değilmiş
önümüzdeki ay konuşacakmışız
bebek alışsın diyeymiş ben de anlamadım
bu dr'a giden çok arkadaşım var onlara da soracağım
ne zaman başlatmış diye çok erken geldi bana da
bu arada bize ferro sanol diye bi damla verdi
bu damlayı kullanan var mı
hem cocuğa bakan var hemde 1 mil mi yürüdün bakem alsanaalsanasmile
ben bugün 4 mil yürüdüm zemuszemus 5 yapcaktım ama kocem yeter bayılcan şimdi dedi bıraktım
valla allah razı olsun tutkucum cok iyi geldi bu bana
kocamı masraftan kurtardın yatıp kalklıp sana dua ediyii
yürüyüş bantı alcaktık artık
ama gerek kalmadı
iyi geceler kızlar...
sizin bebıslerınız de uyurken ık mık hım hum gibi sesler cıkarıyor mu? delıksız 3-4 saat uyurken bıle böle sesle cıkarıyor huzursuz mu bır yerımı agrıyor yoksa normal bırsey mı hep merak edıyorum...:S
slm kızlar nasılsınız biz perşembe günü sünnetimizi yaptırdık.sondalı röntgenimizi de çektirdik çok zor oldu ama bitti çok şükür.siz neler yaptınız bakemm ayrı kaldık
kızlar selamm
demirim hasta oldu ya
üşüttü burnu tıkalı sanki boğazında balgam varmış gibi hırıltılı
canım çok sıkılıyo yarın doktora gidicez
ateşi yok çok şükür ama keyifsiz oğlum çok
inşallah bir an evvel iyi olur ya
kızlar naber ben bitik bi durumdayım dü gece sabaha kadar acildedik oğlum gecenefes alamadı öksürmekten gece1.5ta acile gittik gündüz 12ye kadar acildedik havaverdiler iğne yaptılar uzman doktor görmeden nöbetçi doktor salmadı ciğer filmi çekildi bronşit başlangıcı olmuş bebeğimmafoldumben bütün geceağladı çok çaresizdim tek yapabildiğim ağlamak oldu oğlumu kucağıma alıp ağlamak oldu şimdi tekrar iğneye gidicez şimdi biraz uyuyo ama hala hırıl hırıl hırıltısı var öksürüğü çok fena ne olur dualarınızı eksik etmeyim bebem çabucak iyileşsin ağlamaktan ses kalmadı yavrumda
evet meltem abla çok küçük ama bizde anlamadık evin içinde bronşit ettik bebeyi çokmu sıcak yapıyom anlamadım gitti bide benimki çok gazlıya sürekli husursuz uyku yok bide emerken çok terliyo aman aman doktorun demesi ciğerlerinden korktum ama önemli bişiy yok dedi bronşit başlangıcı dedi önlem alınması lazım dedi yoksa geçmez dedi çok ufak ufak olmasa hastaneye alcaktım dedi saolsun doktorda suratsız bişiydi ama güzel ilgilendi
kilo alımı için değilmiş
önümüzdeki ay konuşacakmışız
bebek alışsın diyeymiş ben de anlamadım
bu dr'a giden çok arkadaşım var onlara da soracağım
ne zaman başlatmış diye çok erken geldi bana da
bu arada bize ferro sanol diye bi damla verdi
bu damlayı kullanan var mı
iğneler iyi gelir canım merak etme...sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim iğnemizi olduk geldik ağladı iğne yapılırken ama bu sefer metanetliydim ben ağlamadım çünki biraz uyudu ve uyumaya devam ediyo demekki fayda edicek rahatlıcak bebeğim diye kendimi teskin ettim saolsun eşimde çok destek oluyo bebeğim konusunda allah tarafında dün kaynanamlar gelmişlerdi işleri varmış bugün için samsunda enazından büyükoğlumu düşünmedim hastanedeyken eğer ateşi çıkarsa yarın gidicez doktora çıkmazsa çarşamba kontrole gidicez iinşallah iğnler fayda ederde atlatır bebeğim:Saruboceq:
6 aydan önce başlanması gerekiyomuş aslında ek besinlere..yoksa bebek zor alışıyormuş...ek besinlere başlayınca dr un verdiği beslenme listelerini paylaşabiliriz aslında burada...ben geldim ama kimseler kalmamış
cadaloz çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir çok zor çaresizce onun acı çekmesini izlemek Allah sana kolaylık versin canım
meltem ben de çok şaşırdım dr önümüzdeki ay meyve suyuna yavaştan başlayacağız deyince ilk 6 ay sadece anne sütü diye biliyordum dr'uma güvenmesem başka bi dr'a daha giderdim .
önemli olan tabi ki sağlıklı olması ama nedense kiloya çok takılmaya başladım. oysa eskiden çok saçma gelirdi annelerin çocuklarına kilo aldırma çabaları şimdi ben aynı durumdayım dr'umuz rahat bırak çocuğu dedi bana. benimki genellikle 2-3 saatten önce emmek istemiyor emdiği zaman da en fazla 10 dk emiyor (tek taraftan emiyor ve bırakıyor)
Günaydin,
gece muhabbet etmissiniz sabahlari kimsecikler kalmiyor burda, benimki sabah namazindan sonra uytmuyor beni onu salliyorum simdi.
bir de bebek sallanmadan uyuyamiyor ama ben de sallamak istemiyorum ne yapmaliyim bilmiyorum bir akil verin
valla ben ayağımda sallıyorum..bu drların bi dediği bi dediğini tutmuyo..kimi sallamak iyidir 5 duyu organın ın daha iyi çalışmasını sağlar diyor kimi de zararlı diyor kime inanalım şimdi?ben öyle fazla hızlı sallamıyorum zaten...bebegi besiginde sallamadigimda agliyor ben de tüm gün sallanmasin diye dün sallamadim kucagimda gezdirdim hep agladi uykusu vardi ama uyumadi. sonra aglasin bir bakalim nette yazilanlar dogrumu deneyelim dedik...
bebegi odaya koyduk ve biz disari ciktik 15 dakika bekledik ve 15 dakka boyunca agladi susmadi siz sakin denemeyin sonra cok pisman oldum üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?