canım benim çok sevindim.. maşallah ayaza...geçmişi okudum sonunda.
sıra bizden haberlerde..
cumartesi kontrolümüz vardı.
Ayaz efendi 3 haftada 820 gr almış. 52,5 cm ve 3800 gr olmuş. baş çevresi de 37,3 cm.
doktor kilo alımını iyi buldu, refleksler kuvvetliymiş. artık yenidoğanı aştı dedi.
ara sıra olan öksürük normalmiş. ben kusunca yedirmeye devam ediyordum onu sordum. o kussun sen yedir birşey olmaz dedi.
sünnet işini sordum bende. ben eğer erken doğmasaydı doğar doğmaz yaptıracaktım. ama prematüre olunca izin vermediler.
doktor artık yaptırabilirsin dedi. pipi kesilecek boyuta geldi sanırım :roflol:
hatta hiç bekletme, bir an önce yaptır aklı ermesin dedi.
bu ayki sağlık gideri sıralamamızda kalça usg'si ve işitme testi var. evet hala yaptırmadım çok ayıp bana. bilmiyorumkismile
onları yaptırayım herhalde nisan maaşından da sünneti hallederiz.
delf, demet..
bacılar özelde mi kestirdiniz pipileri.
ne kadara doğradılar sizin ebbeişleri?
canım benim çok sevindim.. maşallah ayaza...
scedcedu
Ferro sanol demir icinmi kan yapsin diyemi cok kücük degil mi daha alla alla ama doktor daha iyi bilir ya
hante
Merak etme normal canim uyurken o sesler benimkide mikirdayinca ben uykudan uyaniyoum o uyanmasada benim gecem bölük pörcük geciyor o sesler yüzünden cünki normal derken baska bisi olursa diye korkum var ne oldu diye bakiyorum her mik gik da.
Esmeralda
Masallah Ayaz a kocaman olmus valla kolay degil yasadiklariniz.
günaydın kızlar.
ya bişey soracağım size ben buhar makinası almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz
ama oglunu saglikli görünce herseye degiyor.
juli
Bence izin verme canim tadi alamiyorlar daha bence bagirsaklarida hazir degildir daha diger yiyeceklere yoksa bosunami 6 ay sade anne sütü derlerdi ya.Allah yardimcin olsun cok bilmislerden korusun.
Kizlar
Ecrinden haberiniz var mi ameliyat olmusmu?
Bide yavrucaklarimi hic göremiyorum artik ?
doğru diyorsun Melltem, çok şükür zaten.
şu an sağlıklı ve yanımdaya gerisi umrumda değil. :Saruboceq:
bu hafta doktorumuzun karısı ve kızı da ordaydı. karısı anlattı onun arkadaşı 28 sene önce Fransa'da 620 gr doğmuş. düşün 28 sene önceki teknolojiyle yaşatmışlar ve şu an hiçbir sağlık sorunu yokmuş.
onları duyunca işte bizimkide bişey mi diyorum ama herkese de kendi yaşadığı zor gelirmiş ya; öyle işte. :kedi:
canım biz weewel marka aldık memnunuz
işte bunu wewell
canim dün bir yazi okustum hatta linkini veriyim:
Bebeinizi sallayarak uyutmayn - [ www.anneyiz.biz ]
sallamanin zararli oldugunu söylüyor sen de oku istersen bunu okuyunca korktum sallamiyim bakalim dedim ama olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?