KIZLAR SİZİN SÜTÜNÜZDA ŞEFFAF renktemi
ben göğsümü sıkınca şeffaf akıyor
acaba sütüm kalitesizmi ne
şimdide bu takıldı kafama
inek sütü gibi beyaz akması gerekmiyormu
acaba günde bir iki öğün mamamı versem diye düşünüyorum
esmeralda maşallah ayaza canım
Canım Maşallah Ayaz' a onun iyi haberleriniş almak hepimizi çok mutlu ediyor valla....
bu arada ben otri bebe burun aspiratörünü aldım kullanmayada başladım ancak 2. ay kontrolümüzde doktorumuz onu kullanmamamı söyledi sorun yaşıyoruz bişey şişmesi oluyo dedi tam anlamadım...gözümün önünde havlu kağıttan bir parça koparttı eliyle sivriltip uzunca bişey yapıp burun deliklerine soktu baya bir ittirdi ileri doğru ucu ıslandı ardından hapşırttı onu...serum fizyolojiği soğuk yerde tut onu damlat sonra bunu yap dedi...
GÜNAYDIN kızlara.s.
geçmişi okumaktan ancak fırsat bulabildim yazmaya
esmercim maşallah ayaza..kocaman olmuş maşallah[/COLOR]
delfcim sevindim egeye bir sorun yokmuş maşşalh..
valla bende eceyi sallıyorum ayağımda uyku problemimizde yok çok şükür..gece uyandığında bende ışık açmadan emzirip uyutuyorum
cadoloz cnm geçmiş olsun ya bir an önce iyileşir inşallah..allah beterinden esirgesin
ecrini bende merak ediyorum ya nasıl oldu acaba?
esmeralda...maşallah oğluşuna...:ecrin_bebek:
esmer maşallah ayaz'a
göbüşleri indirme topiğine tablo yapmayı deneyeceğim
hangi başlıklar olsun
acil cevap bekliyorum kızlar
günaydınnn..
2 günlük geçmişi okuyamadım. iyi dimi buütün herkes.
delf'in bebiş nasıl oldu? sünnette sorun yok değil mi, haftasonu onu merak ettim de bakamadım hiç.
sağol tutkucumdelf demet sünnetiniz hayırlı olsun..anne olmak cadoloz sizede geçmiş olsun..biranönce iyileşir bebişler inşallah
bu haftasonu bende korktum hasta edicem çocuğu diye,havalar bi düzelemediki..yarın yine soğuyacakmış:umursamaz:
geçmişi okudum sonunda.
sıra bizden haberlerde..
cumartesi kontrolümüz vardı.
Ayaz efendi 3 haftada 820 gr almış. 52,5 cm ve 3800 gr olmuş. baş çevresi de 37,3 cm.
doktor kilo alımını iyi buldu, refleksler kuvvetliymiş. artık yenidoğanı aştı dedi.
ara sıra olan öksürük normalmiş. ben kusunca yedirmeye devam ediyordum onu sordum. o kussun sen yedir birşey olmaz dedi.
sünnet işini sordum bende. ben eğer erken doğmasaydı doğar doğmaz yaptıracaktım. ama prematüre olunca izin vermediler.
doktor artık yaptırabilirsin dedi. pipi kesilecek boyuta geldi sanırım :roflol:
hatta hiç bekletme, bir an önce yaptır aklı ermesin dedi.
bu ayki sağlık gideri sıralamamızda kalça usg'si ve işitme testi var. evet hala yaptırmadım çok ayıp bana. bilmiyorumkismile
onları yaptırayım herhalde nisan maaşından da sünneti hallederiz.
delf, demet..
bacılar özelde mi kestirdiniz pipileri.
ne kadara doğradılar sizin ebbeişleri?
uff yaa uzun süredir olmayınca takip etmektede zorlanıyorum şimdi
delf de sünnet ettirmiş hayırlı olsun bakallım bende istiyorum ama cesaret edemiyorum daha ne zamana yaptırsak acaba
canım sağol. bence bir an önce yaptırın. yaza kalmayın hem sıcak olur hemde yazın denize filan sokarsınız o zamana jkadar geçmiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?