2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

smhsmh
Canim zamanla dahada az emmeye basliyacaklar memelerde eskisi ibi olmuyor ama ben gecen hafta biraz panikledim tahin helvasini yemeyi arttirdim bu günde bira mayasindan yapilan alkolsüz bi icecek var ordada varmis vitamalt diye ondan alip deneyecegim helva iyi geldi birde ben maydonoz nane cok yerdim sütü azaltiyormus biraktim

Kizlar
Eskiden salincak kurarlardi annenin yatagi üstüne yani kurarlarmis benim yasim bile yetmiyo :)) ama yataklarin üstünde tavanda cengeller görürdüm .Büyük dayimin ilk eside bebegi sallarken uyku sersemi bebegin akfasi duvara vuruyormus agliyormus garibanim kadin uykuda bebek normal aliyor diye sallayip durmus sabah cenazeyi bulmuslar.Yasasa simdi 55 yasinda filan olacakti anneannem hep üzülürdü kimseyede izin vermezdi salincak yapsin diye.Sanirim sallama sakincali derken böyle eksterm olaylarda dikkate aliniyor.Birde uyku düzeni simdi kurulsa bile bunun dis cikartmasi var hasta olmasi var yani düzen filan kalmiyor kizlar.Ancak okula baslayinca düzene girdik biz.Tatiliz simdi gene karmancorman oldu büyük oglanin uykusu .Bide bebek anneyle yatip anne nefesi duyup anneyle uyanmak istiyor karnindan gelen aliskanlik herhalde.

meltem süt yetmiycek diye çok korkuyorum dün akşam mama verelim dedik suratını buruşturdu
helva falan yiyorum süt artırıcı çay falan içiyorum ama
annem midesi büyüyo ee tabi olacak dedi ama

ceyce tatlım annemlerde kalıyodum oğlanım çok mızmız olunca takviye kuvvetlere sığınmıştım

smhsmh
Sanki yetmiyo diye düsününce azaliyor süt ya takma kafani ben bi hafta sacma sapan bi sürü sey düsündüm yoruldum valla bos yere.

Kizlar size iyisohbetler benim bücür uyudu büyükle kahvalti yapayim biraz is yapayim uyandimida ikisini alip söyle bi disari cikayim sormayin burasi bi sicak bi sicak 5 derece :))))))

Kizlar benim sütüm var ama
Sag gögsümde cok süt oluyor ama sol gögsümde süt birikmiyor bu gidiyle sol gögsümdeki süt iyice biticek diy ekorkuyorum

benim gibi bir gögüsle sadece günde 1, 2 defa geri kalanlari tek gögüsle devam eden var mi?

GÜNAYDIN kızlara.s.
geçmişi okumaktan ancak fırsat bulabildim yazmaya
esmercim maşallah ayaza..kocaman olmuş maşallah[/COLOR]
delfcim sevindim egeye bir sorun yokmuş maşşalh..
valla bende eceyi sallıyorum ayağımda uyku problemimizde yok çok şükür..gece uyandığında bende ışık açmadan emzirip uyutuyorum
cadoloz cnm geçmiş olsun ya bir an önce iyileşir inşallah..allah beterinden esirgesin
ecrini bende merak ediyorum ya nasıl oldu acaba?

anne olmak,cadaloz...geçmiş olsun bebişlerinize....çabuk atlatırlar inşallahposi..benim de ilk zaman lar sol göğsümü almıyordu..ama azıcık da olsa sürekli sol göğsünü ver...çektikçe gelecektir..benim öyle oldu...

Son düzenleme:
KIZLAR SıZıN SÜTÜNÜZDA ŞEFFAF renktemi
ben göğsümü sıkınca şeffaf akıyor
acaba sütüm kalitesizmi ne
şimdide bu takıldı kafama
inek sütü gibi beyaz akması gerekmiyormu
acaba günde bir iki öğün mamamı versem diye düşünüyorum

emmeye başlayınca gelen süt şeffaf olur zaten..su ağırlıklıdır..emdikçe sonradan gelen süt beya olur ki bu da kıvamlı olan süttür..yağlı ve doyurucu olan süt en sonda gelen beyaz süttür..ama ilk başta süt beyaz gelmez zatii.su gibi gelir...

esmer maşallah ayaz'a

meltem kızı verdim gitti ama beyaz Q7 isterim ona göre
ferrasanol'ü küçük doğduğu için veriyormuş günde 5 damla verecekmişim demir ilacıymış.

julli valla aynı kocakarılar gibi
ece'nin kafasında konak oldu ben mustelanın konak kremini sürüyordum
cmt dr konak olmuş zeytinyağı sür kazı dedi
ben de konak kremi sürüyorum deyince ne gerek var
en güzeli zeytinyağ dedi... en başta zaten tüm anane babanne yöntemlerini kullanabilirsin demişti bana...
ilginç bi amca doktorumuz ama ben seviyorum

posi aynısı bende de oluyor sağ göğsümde süt hep daha fazla oluyor sol taraf boş gibi ama ben yine de sırayla veriyorum bebek çektikçe süt geliyor en azından 3-5 dk emsin fazla süt gelmese bile göğsün uyarılmış olur.

göbüşleri indirme topiğine tablo yapmayı deneyeceğim
hangi başlıklar olsun
acil cevap bekliyorum kızlar

esmeralda maşallah ayaza canım

sağol canımm

sağol rapunzelcim.
ben otri bebe kullanıyorum, doktor da en iyisi o dedi.
valla anacım bi doktorun dediği öbürünü tutmaz hiç
sen kendi doktorunun dediğini yap ama gene de.

sağol ayçacım büyüdü valla yaa..

esmeralda...maşallah oğluşuna...:ecrin_bebek:

teşekkür ederim canım

esmer maşallah ayaz'a

göbüşleri indirme topiğine tablo yapmayı deneyeceğim
hangi başlıklar olsun
acil cevap bekliyorum kızlar

bütün bebişlere maşallah.
nan sen takmışın gene Q7'ye.
benimkini verem dedim rengi tutmadı istemem dedin.
nankör bacı nolcek :dilcikar:

bence tabloda;
doğum öncesi kilosu
doğuma gideren kilo
doğum sonrası kilo
ve ay ay şimdiki kilo olsun

sağolun kızlar biz şimdi iğneden geldik emdik uyuduk inşallah bugünü sakin atlatırız bugün ateşlenmezse hırıltısında azalma olursa korkma dedi sağlıkçık bi arkidiş inşallah geçer:Saruboceq: sizler nasılsınız bebişler nasıl ben gidemde bişiler yiyem ama ruhum sizlerle:lepi:

günaydınnn..
2 günlük geçmişi okuyamadım. iyi dimi buütün herkes.
delf'in bebiş nasıl oldu? sünnette sorun yok değil mi, haftasonu onu merak ettim de bakamadım hiç.

canımmm sağolasın. çok şükür yok bir problem. rahat bir şekilde atlattık. darısı başınıza inş.

sağol tutkucum

canım maşallah Ayaza çok ama çok sevindim. canım valla biz bir çocuk cerrahının özel muayenehanesinde kestirdik hastaneye gitmedik. hee 600 tl ye doğradı canım.

giriyorum ama pek yazamiuyorumm

oncelikle biraz okuyabildiklerim ve alintlardan anladıgım kadari ile
cadoloz cok gecmiş olsun.acil sifalar...

smhsmh seni gormek cok gzuellllllll:))goguslerin yumusaması sut olmadigi anlamina gelmezmiş.emdikce bile sut uretirmişiz

ve kesinlikle her doktor farkli.bir dokotr bana demir verdi digeri evrme dedi.

ve ben de sallamiyourm bebegi ama kendim icin hafif sallamanın zararli oldugunu sanmiyorum ama cevremdekiler hep cok zorlandi.gerci buyuk konusmamak lazim suan sallamiyorum insallah gerekte duymam.yatir kaldir yontemini deniyorum su tracy hogg un.daha once bahsettigim kitapta geciyor

ve birazdan misafilerim geliyorrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…