canımmm sağolasın. çok şükür yok bir problem. rahat bir şekilde atlattık. darısı başınıza inş.
canım maşallah Ayaza çok ama çok sevindim. canım valla biz bir çocuk cerrahının özel muayenehanesinde kestirdik hastaneye gitmedik. hee 600 tl ye doğradı canım.
sonrasına bak birde canımKIZLAR SİZİN SÜTÜNÜZDA ŞEFFAF renktemi
ben göğsümü sıkınca şeffaf akıyor
acaba sütüm kalitesizmi ne
şimdide bu takıldı kafama
inek sütü gibi beyaz akması gerekmiyormu
acaba günde bir iki öğün mamamı versem diye düşünüyorum
sağol canım.
bizim doktorumuz bir arkadaşını aradı ben yaparım dedi.
özel hastanede yapacak, kurum anlaşması varmış.
şimdi bakıyorum yaklaşık bir fiyat öğrenmeye çalışıyorum.
bakalım bi lokmacık şeyi ne kadara kesecek kaydirigubbakcemile3
sonrasına bak birde canım
önce seffaf geliyor sonra koyulasıyor
bence doktora sormadan mamaya baslama denizcim
hacı bizim mahallede sünetci ali var
ucuza keser bak tavsiye ederem
kasap neyine yetmiyo hıyarın.
zaten bi ton masraf açtı başımıza doğduğundan beri. :dilcikar:
pilavdan yollarım sana bacım kaydirigubbakcemile3
aklıma ne geldi
ben küçükken sünet düğündeki pilavdan yemezden
üstündeki eti pipi eti sanardım :roflol:
normaldir canım benim de arada baya bi sertleşirdi şimdi pek sertleşmiyo ama bebek emerken yutkunuyorsa süt var demektir zaten yetmese bebek ağlar durur veya kilo almasından anlarsın yetip yetmediğini.....yaa kızlar sizin göğüsler nasıl
benim arada sütten baya sertleşiyodu şimdi sertleşmiyo bizimki emiyo ama azmı geliyo ne
Allahım bi 6 ay yetseydi yaaa
okurken tüylerim diken di,ken oldu valla ...yazık bebeğe ya...Kizlar
Eskiden salincak kurarlardi annenin yatagi üstüne yani kurarlarmis benim yasim bile yetmiyo :)) ama yataklarin üstünde tavanda cengeller görürdüm .Büyük dayimin ilk eside bebegi sallarken uyku sersemi bebegin akfasi duvara vuruyormus agliyormus garibanim kadin uykuda bebek normal aliyor diye sallayip durmus sabah cenazeyi bulmuslar.Yasasa simdi 55 yasinda filan olacakti anneannem hep üzülürdü kimseyede izin vermezdi salincak yapsin diye.Sanirim sallama sakincali derken böyle eksterm olaylarda dikkate aliniyor.Birde uyku düzeni simdi kurulsa bile bunun dis cikartmasi var hasta olmasi var yani düzen filan kalmiyor kizlar.Ancak okula baslayinca düzene girdik biz.Tatiliz simdi gene karmancorman oldu büyük oglanin uykusu .Bide bebek anneyle yatip anne nefesi duyup anneyle uyanmak istiyor karnindan gelen aliskanlik herhalde.
gene de vermeye devamm et benimde sol pek verimli değil ama veriyorum gene de ...ardından sağ tarafa geçiyorum mecburen...Kizlar benim sütüm var ama
Sag gögsümde cok süt oluyor ama sol gögsümde süt birikmiyor bu gidiyle sol gögsümdeki süt iyice biticek diy ekorkuyorum
yediğin içtiğindendir canım bazen kıvamlı bazen kıvammsız olur bi de ilk gelen süt su gibi olur emme sonuna doğru koyulaşır...KIZLAR SİZİN SÜTÜNÜZDA ŞEFFAF renktemi
ben göğsümü sıkınca şeffaf akıyor
acaba sütüm kalitesizmi ne
şimdide bu takıldı kafama
inek sütü gibi beyaz akması gerekmiyormu
acaba günde bir iki öğün mamamı versem diye düşünüyorum
nasıl bi şey bu yatır kaldır yöntemi?giriyorum ama pek yazamiuyorumm
oncelikle biraz okuyabildiklerim ve alintlardan anladıgım kadari ile
cadoloz cok gecmiş olsun.acil sifalar...
smhsmh seni gormek cok gzuellllllll:))goguslerin yumusaması sut olmadigi anlamina gelmezmiş.emdikce bile sut uretirmişiz
ve kesinlikle her doktor farkli.bir dokotr bana demir verdi digeri evrme dedi.
ve ben de sallamiyourm bebegi ama kendim icin hafif sallamanın zararli oldugunu sanmiyorum ama cevremdekiler hep cok zorlandi.gerci buyuk konusmamak lazim suan sallamiyorum insallah gerekte duymam.yatir kaldir yontemini deniyorum su tracy hogg un.daha once bahsettigim kitapta geciyor
ve birazdan misafilerim geliyorrrrrrrrrrr
aklıma ne geldi
ben küçükken sünet düğündeki pilavdan yemezden
üstündeki eti pipi eti sanardım :roflol:
tabloyu düzelttim bakın olmuş mu?
bi de bilgilerinizi söyleyin tabloya ekleyeyim
tabloyu düzelttim bakın olmuş mu?
bi de bilgilerinizi söyleyin tabloya ekleyeyim
hosgedin ryali se nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?