Poseidon
Benimde sol gögüsümü istemiyor ikiside büyükte istemedi sanirim güzel tutamiyorum ama zorladim ikisindede bide sol gögüümün ucu daha da kücülüyor sanki agzinda zor tutuyor belki ondan istemiyorlar ama zorladikca ictiler ikiside ayni sende zorla .
Konak icin bebeyagini saca sürmeyeceksin hatta saca hic bisi sürülmez banyo yaptirdigin suyun icine bir iki damla damlaticaksin canim bi kac yikama sonra gidiyor.
Poseidon
Benimde sol gögüsümü istemiyor ikiside büyükte istemedi sanirim güzel tutamiyorum ama zorladim ikisindede bide sol gögüümün ucu daha da kücülüyor sanki agzinda zor tutuyor belki ondan istemiyorlar ama zorladikca ictiler ikiside ayni sende zorla .
Konak icin bebeyagini saca sürmeyeceksin hatta saca hic bisi sürülmez banyo yaptirdigin suyun icine bir iki damla damlaticaksin canim bi kac yikama sonra gidiyor.
yokk baştan beri kusmuyooo 2. ay bittiğinden beri kusuyoo 15-16 gün oldu kusmaları başlayalı 2. ayda aşıua gittiğimizde kilo alımı iyiydi şimdi ne oldu bilmiyorum bilmiyorumkismilendk hoş geldin canım
baştan beridirmi kusuyo hep kilo alımı normalse
bilmiyorumki götür istersen
cildine krem sürmeye devam et
aynennnn sanki yayılıyo ben sürdükçe pütür pütürlerr yüzünee akannehirKonak olanlara bebeyagi sürün yaziyordu nette ben de sürdüm sdaha köötü konak oldu var olan daha da yayildio yüzden bebegime birsey sürmekten korkuyorum.
ndk; kilo alımı normalse kussun bişey olmaz.
benimkide kusuyor, ben devam ediyorum yedirmeye.
cildi için bende bebeyağı süsüyorum..
ndk test yaptın mı bacım
benim hala elim varmıyiii
ndk test yaptın mı bacım
benim hala elim varmıyiii
kanka ne testi kız
haa
bu arada regli olmaya başlayan varmı
delfcim göbüşleri indirelim topiği mi
2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim... - Sayfa 11 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
o burda.
olm ne testi cozuttunuz hee. alın yeni bebeyi kucağınıza da göriim sizi :roflol:
kızlar ne testiii yoksammmmeyvahedigeldismile
ayrı geçirdikleri günlerin acısını çıkarmaya kalkmış da bu gacılar.
fazla kaptırmışlar kendilerini :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?