beem sucum yok
sağlık ocağının verdiği şapkalar pek bi adimiş
cırtt ayse teyze :roflol:
canım banyo suyuna şampuan neden döküyosun ?sonra nasıl duruluyosun suyunu mu değiştiriyosun durularken?zeytinyağı veya bebeyağını banyodan 30 dk önce sür sonra yıka bebeği..ama fazla umutlanma benim oğlum 3 yaşına kadar konak oldu sonra dr tıbbi bi şampuan verdi(göze kaçırılmaması gereken bi şampuan)öyle geçti..yani uzun süre de sürabiliyo canım geçmesi...inş.sizinki sürmez..sacinda konak yok zaten kasinda ve kulak arkasinda var oralara sürdüm
banyo suyuna banyo sampuani döküyorum bir de bebeyagi mi dökiyim ikisi birden olur mu?
gazını almadan yatırırsan gene kusar ve bu sefer de reflüyü tetikler...emdikten sonra az çok bütün bebekler kusar canım üzülme...kilo alıyosa sorun yok...üzülme..yokk baştan beri kusmuyooo 2. ay bittiğinden beri kusuyoo 15-16 gün oldu kusmaları başlayalı 2. ayda aşıua gittiğimizde kilo alımı iyiydi şimdi ne oldu bilmiyorum bilmiyorumkismile
aynennnn sanki yayılıyo ben sürdükçe pütür pütürlerr yüzünee akannehir
valla bilmiom herkes öle dio normal dio ama çocuk kuscak die gazını bile almaya korkuyorumm hırpalayamıyorumm ölece yatırıyorum başına dikilip konuşuyorum uyanıkken alıp elime oynayamıyorum ne zamandır korkudan mafoldumben
bizdede konak var ama ben saçına iki üç kere banyodan önce zeytinyağı sürdüm geçti
ndk test yaptın mı bacım
benim hala elim varmıyiii
beem sucum yok
sağlık ocağının verdiği şapkalar pek bi adimiş
cırtt ayse teyze :roflol:
amaan hepsını sıpıtıp attık zatiihee bi de sağlık ocağından kucak kucak balon aldım diyi havanı atiidin.
al işte dolandı bi tarafına o balonlar :roflol: :roflol:
bak bu heş aklıma gelmedi heesağlık ocağının şapkasına güvenilir mi heçç
adam en az 3 tane diyo tabi adi şapka dağıttırcak
ağzından yel alsın bacımjulii hayırdır?2. mi geliyo kız..?
delfcim geçmiş olsun canım nasıl ege
Burda hala kar yagiyor ya icim daraliyor((((Hemde lapa lapa insafsiz hava (
bizdede konak var ama ben saçına iki üç kere banyodan önce zeytinyağı sürdüm geçti
ndk test yaptın mı bacım
benim hala elim varmıyiii
kimse varmı??? çıldırmak üzereyim. hatırlayan varmı bilmem kayanam istanbula taşınmıştı. şimdi çat kapı geldiler temelli dönmüşler. dönecek evleri olmadığına göre bana yerleşmeye gelmişler ve benim haberim yok şimdi öğreniyorum. kızlar akıl verin ben ne yapçam((((((((((((((
canım hoşgeldin özlettin kendinikanka ne testi kız
haa
bu arada regli olmaya başlayan varmı
kimse varmı??? çıldırmak üzereyim. hatırlayan varmı bilmem kayanam istanbula taşınmıştı. şimdi çat kapı geldiler temelli dönmüşler. dönecek evleri olmadığına göre bana yerleşmeye gelmişler ve benim haberim yok şimdi öğreniyorum. kızlar akıl verin ben ne yapçam((((((((((((((
ben varim bebegi salliyorum yine
blueness kaynanayla cok kötü olur ins. sizin yaninizda kalmazlar
ayyy inanmıyorumm. akannehir
iş kocanda biter, yerimiz yok, evimiz dar, sığamayız.
bu kadar kalablık bebek için zararlı falan aklına ne gelirse söylesin annesine..
ben daha hıc regl olmadım smhsmh... amannn hıc olmayayım en guselııı buu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?