2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık ocağının şapkasına güvenilir mi heçç
adam en az 3 tane diyo tabi adi şapka dağıttırcak

sacinda konak yok zaten kasinda ve kulak arkasinda var oralara sürdüm

banyo suyuna banyo sampuani döküyorum bir de bebeyagi mi dökiyim ikisi birden olur mu?
canım banyo suyuna şampuan neden döküyosun ?sonra nasıl duruluyosun suyunu mu değiştiriyosun durularken?zeytinyağı veya bebeyağını banyodan 30 dk önce sür sonra yıka bebeği..ama fazla umutlanma benim oğlum 3 yaşına kadar konak oldu sonra dr tıbbi bi şampuan verdi(göze kaçırılmaması gereken bi şampuan)öyle geçti..yani uzun süre de sürabiliyo canım geçmesi...inş.sizinki sürmez..
gazını almadan yatırırsan gene kusar ve bu sefer de reflüyü tetikler...emdikten sonra az çok bütün bebekler kusar canım üzülme...kilo alıyosa sorun yok...üzülme..

bizdede konak var ama ben saçına iki üç kere banyodan önce zeytinyağı sürdüm geçti

ndk test yaptın mı bacım
benim hala elim varmıyiii

beem sucum yok
sağlık ocağının verdiği şapkalar pek bi adimiş
cırtt ayse teyze :roflol:

julii hayırdır?2. mi geliyo kız..?

hee bi de sağlık ocağından kucak kucak balon aldım diyi havanı atiidin.
al işte dolandı bi tarafına o balonlar :roflol: :roflol:
amaan hepsını sıpıtıp attık zatii
almam bidaa ordan
sağlık ocağının şapkasına güvenilir mi heçç
adam en az 3 tane diyo tabi adi şapka dağıttırcak
bak bu heş aklıma gelmedi hee
julii hayırdır?2. mi geliyo kız..?
ağzından yel alsın bacım
bir hatadır oldu işte
melisa için 2 sene uğrastık
2. dk da ikinci olmaz herhal

ben daha regli olmadım

kanka bende o kadar uğraştıktan sonra ikinciye korkuyom iyimi bee

vücut sampuanini banyo suyuna dökün bebegin vücuduna direk sürmeyin siyorlar. tekrar durulamiyorum bebegi

Burda hala kar yagiyor ya icim daraliyor ((((Hemde lapa lapa insafsiz hava (

ya çok yazık size... burda havalar açılmaya başladı meltemcim, al paşalarını gel :)

bizdede konak var ama ben saçına iki üç kere banyodan önce zeytinyağı sürdüm geçti

arkadaşlar... konak için tavsiyemdir... MUSTELA
konak önleyici şampuanını kullanıyoruz biz, henüz bir sıkıntımız olmadı..
pişik önleyici krem ile henüz bir sıkıntımız olmadı..
vücut masaj yağı.. süper bişey.
bir de durulama gerektirmeyen temizleme jelini kullanıyorum ben. banyo yaptırmadığım zaman, siliyorum, durulamaya gerek yok.. süper bir buluş olmuş bebeler için.

ndk test yaptın mı bacım
benim hala elim varmıyiii

ne testi leyn?
gebelik testi demeyin.... düşüp bayılmayalım :)

hehe bakalım bizim grupta, piyango kime çıkacak :) kim düşecek ''emzirmek korur'' tuzağına :)

yalel selam canım
bende mustela konak engelleyici köpük şampuan kullanmama rağmen biraz konak oluştu malesef

ayy süt neden korumuyomuş :))

kimse varmı??? çıldırmak üzereyim. hatırlayan varmı bilmem kayanam istanbula taşınmıştı. şimdi çat kapı geldiler temelli dönmüşler. dönecek evleri olmadığına göre bana yerleşmeye gelmişler ve benim haberim yok şimdi öğreniyorum. kızlar akıl verin ben ne yapçam ((((((((((((((

ayyy inanmıyorumm. akannehir
iş kocanda biter, yerimiz yok, evimiz dar, sığamayız.
bu kadar kalablık bebek için zararlı falan aklına ne gelirse söylesin annesine..

kanka ne testi kız

haa
bu arada regli olmaya başlayan varmı
canım hoşgeldin özlettin kendini

ben iki kere oldum..emzirirken geç adet olma palavraymış yani

ah canım ya..sen demiştin ama bunun böyle olcağını..offf napsanda gitseler..

ben varim bebegi salliyorum yine

blueness kaynanayla cok kötü olur ins. sizin yaninizda kalmazlar

ben varim bebegi salliyorum yine

blueness kaynanayla cok kötü olur ins. sizin yaninizda kalmazlar

merhaba canım sallamayamı alıştı benim kızda geceleri sallıyıp uyutuyorum gündüz hiç sallamıyorum ama aklı sarmaya başladı gündüz uyku sıkıştırnca kafayı sallıyor beni salla demk istyor ama ben alıştrmıycam

bu arada ben hala regl olmadım ne zamn olunuyor acaba en geç kaç ay da bazı arkadaşlar olmuş

ahhh cnm benm yaa.. benım ıcım daraldı ınan. ama yapacagın bırsey yok.. keske daha erken haberın olsydı sadece buna kırılırım.. ama allahh huzursuzluk vermesın cnm..belkı sandııgın kadar cnn sıkılmas.. sevgıler...

ben daha hıc regl olmadım smhsmh... amannn hıc olmayayım en guselııı buu )

ben daha hıc regl olmadım smhsmh... amannn hıc olmayayım en guselııı buu )

bence olalım en güzeli olmak insan ne kadr kendini bilsede en azından hamile olup olmadığını anlar ayrıca bu strestende kuruluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…