2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

blueness Allah sabır versin canım

ben de 3 defa adet oldum 2. ile 3. arasında 15 gün var

nuru ben de bazen sallıyom ama alışmadı bazen de kendi uyuyo bazen kucağımda keyfine kalmış

bugün kıza araba aldık öncesinde herife tüm evi süpürttüm araba aldıktan sonra da yallah balık restorana bi güzel garnımı doyurdum arabayı da herif sürdü ben de keyfime baktım

ohh sefan olsun canım en güzeli

kıslar harbiden test yapcam korkuyorum yaaaaamafoldumben

ilki için olsun diye ağlardım her gece şimdi de olmasın diye ağlicam nerdeyse mafoldumben

önce juliii sen yap testiii, başı çekmek istemiyorummmeyvahedigeldismile

blueness neden senin haberin olmadı canım yaa??

kesin kocişinin haberi vardırr sempatiksalakcinni hopp küstür mürsell

bence kesin kalırlar uzun süre akıllarınca sana da yardım etmiş olurlar bebekten dolayıı :gitme:

benim kaynanam öyle bişeye niyetlensin kocam ı dinlemem ben söylerim çekemiyom kadını

tayin isteyin bizim alt kata taşının dediydi de kadına demediğimi bırakmamışım sonradan anladım

hayali bile kötü Allahım korusun

bluenes kolay gelsin canım sana Allah sabır versin inş biran önce giderler, belki de evlerini tekrar taşıyacaklardır ev aramaya gelmişlerdir gibi iyimser bi yaklaşımda bulunsak hiç ihtimal yok mu?????

hoya nur sevdi mi arabasını? güle güle kullanın

çok sevdi sced kraft WIND BASTON (YAĞMURLUKLU) - 157 modelini aldık 245 liraya benim de içime sindi bababslingle götürdüm denemek için dükkanda içine yatırdım eve gelince çıkardım içinden

selam kızlar

geçen bahsetmiştim fisher price 3 in 1 salıncak aldık diye
mekanizmasından hafif gürültü çıkıyo diye değiştirmeye götürdük, adam açtı yeni bi paket baktık yine aynı ses var. öyle olunca geri geldik aldığımızla. keyfi olunca 15 dk yarım saat oyalanıyo üstünde bazen hiç durmuyo. tavsiye etsem mi bilmiyorum, bebeğe göre değişir.

babysling de geldi, babasling değil yalnız kızlar yanlış anlaşılmasın.
koydum kızımı, o ağlamadı ama bana da hiç rahatmış gibi gelmedi.

merhaba deppo bizde chıcco polly salıncak siperişi verdik bakalım gelince deniycez nasıl durcakmı akrabam kullandı tavsiye ediyor onun bebiş 1 yıl kullanmış en az1 saat oyalanıyor diyordu

canim cok gecmis olsun kiyamam ya minnacik haliyle ay allah sabirlar versin canim benim okurken icim fena oldu umarim hemen atlatir oglusun dualarim ogluusnla
ben de mustelanin urunlerinden cok memnunum hele masaj yaginin kokusu super tavsiye ederim herkese banyo sonrasi mis gibi kokuyor melegim
ay canim allah kolaylik versin burda is kocana duser bence onun konusmasi lazim annesiyle ev ev ustune olmaz hem bebk de var falan diye

cadaloz coook gecmıs olsun cnm ..tuylerım dıken dıken oldu nasıl üzülmüşsündur tahmın edebılıyourm.Allahım yardımcınız olsun . dualarım sızınle...

herkese ıyı aksamlar kızlar.. artık pek fazla gıremıyorum kk'ya muhabbetlerı mevzuları kacırıyorum hepınızı ayrı ayrı merak edıyorum. hele facebookdan fotoları gördukce daha bır cok benımsıyorum o tatlı yavruşları..gecmısıde okuyamıyorum bızım akıllı pc donuverıyor uzun sure acık kalmıyor. heemen bıseyler yazayım kendımı unutturmayayım dıyorum :)))
sevgıler...

ne gusel hoycaım agzına gelen herseyı söyleyebılmen.. ben haklı oldguum durumlarda bıle cogu zaman sessız kaldım. kendımden nefret edıyorum bu huyumdan dolayı...
bırde benım kocişte memleketıne tayın ıstemek ıstıyor nasıl vazgecırcem ben onu bılmıyorum kıslar çok üzgünüm:

Merhaba kizlar
Poseidon
Ben suya hic bisi koymuyorum 3 ay dolana kadar cildi icin en iyi sey sade su dedi doktor ne kadar kir olacakki onlarda haftada iki kez yikiyorum her günde siliniyor.Bizimde kaslarda olmustu abisininde kasinda olmustu suya bi kac damla yag damlattim yikadim gitti bende durulamiyorum ama sampuan 3 aydan sonra kullanirim.

blueness
Allah yardimcin olsun ne diyim.

Ne regli ne testi kizlar ya ben hap kullanmaya basladim beni alt üst etti sinir filan kalmadi bende kavga ciakrtmiyim diye zor zaptediyorum kendimi.Unutmusum öbür oglandada bu hapi kullanmisimda esimin kafasini yemisim adam kullanma istersen diyor o kadar korkmus ben bisi hatirlamiyorum :)

hante
Unutmayiz merak etme ya ben sneina dini face de görünce hande ataizi gelmis diye kisaltiyorum :))))

Kizlar Askitom nerelerde? Kadus lada karsilasmiyoruma rtik gecmisi okuyamiyorum belki geliyorlardir denk gelmedim.

Yalel
Valla emekliligimi bekliyorum canim ya sabir sabir o zaman haftasonlari falan atlar atlar gelirim.Ama simdilik oturuyoruz oturdugumuz yere.

deppo
Sanirim ayni salincak bizdekinden bizimkide 10 15 dak duruyoru sonra agliyoraliyorum mecburen bizdede o ses var icin rahat olsun valla ne bilim sanirim 2 aylik hic bi cocuk oturmaz ona esimde 9 kiloya kadar ne zaman oturacakki diyor.Her gün alistirma yapiyoruz sanirim 4 aylik olunca inmek istemicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…