blueness Allah sabır versin canım
ben de 3 defa adet oldum 2. ile 3. arasında 15 gün var
nuru ben de bazen sallıyom ama alışmadı bazen de kendi uyuyo bazen kucağımda keyfine kalmış
bugün kıza araba aldık öncesinde herife tüm evi süpürttüm araba aldıktan sonra da yallah balık restorana bi güzel garnımı doyurdum arabayı da herif sürdü ben de keyfime baktım
selam kızlar
geçen bahsetmiştim fisher price 3 in 1 salıncak aldık diye
mekanizmasından hafif gürültü çıkıyo diye değiştirmeye götürdük, adam açtı yeni bi paket baktık yine aynı ses var. öyle olunca geri geldik aldığımızla. keyfi olunca 15 dk yarım saat oyalanıyo üstünde bazen hiç durmuyo. tavsiye etsem mi bilmiyorum, bebeğe göre değişir.
babysling de geldi, babasling değil yalnız kızlar yanlış anlaşılmasın.
koydum kızımı, o ağlamadı ama bana da hiç rahatmış gibi gelmedi.
canim cok gecmis olsun kiyamam ya minnacik haliyle ay allah sabirlar versin canim benim okurken icim fena oldu umarim hemen atlatir oglusun dualarim ogluusnlakızlar naber ben bitik bi durumdayım dü gece sabaha kadar acildedik oğlum gecenefes alamadı öksürmekten gece1.5ta acile gittik gündüz 12ye kadar acildedik havaverdiler iğne yaptılar uzman doktor görmeden nöbetçi doktor salmadı ciğer filmi çekildi bronşit başlangıcı olmuş bebeğimmafoldumben bütün geceağladı çok çaresizdim tek yapabildiğim ağlamak oldu oğlumu kucağıma alıp ağlamak oldu şimdi tekrar iğneye gidicez şimdi biraz uyuyo ama hala hırıl hırıl hırıltısı var öksürüğü çok fena ne olur dualarınızı eksik etmeyim bebem çabucak iyileşsin ağlamaktan ses kalmadı yavrumda
ben de mustelanin urunlerinden cok memnunum hele masaj yaginin kokusu super tavsiye ederim herkese banyo sonrasi mis gibi kokuyor melegimya çok yazık size... burda havalar açılmaya başladı meltemcim, al paşalarını gel :)
arkadaşlar... konak için tavsiyemdir... MUSTELA
konak önleyici şampuanını kullanıyoruz biz, henüz bir sıkıntımız olmadı..
pişik önleyici krem ile henüz bir sıkıntımız olmadı..
vücut masaj yağı.. süper bişey.
bir de durulama gerektirmeyen temizleme jelini kullanıyorum ben. banyo yaptırmadığım zaman, siliyorum, durulamaya gerek yok.. süper bir buluş olmuş bebeler için.
ne testi leyn?
gebelik testi demeyin.... düşüp bayılmayalım :)
hehe bakalım bizim grupta, piyango kime çıkacak :) kim düşecek ''emzirmek korur'' tuzağına :)
ay canim allah kolaylik versin burda is kocana duser bence onun konusmasi lazim annesiyle ev ev ustune olmaz hem bebk de var falan diyekimse varmı??? çıldırmak üzereyim. hatırlayan varmı bilmem kayanam istanbula taşınmıştı. şimdi çat kapı geldiler temelli dönmüşler. dönecek evleri olmadığına göre bana yerleşmeye gelmişler ve benim haberim yok şimdi öğreniyorum. kızlar akıl verin ben ne yapçam((((((((((((((
benim kaynanam öyle bişeye niyetlensin kocam ı dinlemem ben söylerim çekemiyom kadını
tayin isteyin bizim alt kata taşının dediydi de kadına demediğimi bırakmamışım sonradan anladım
hayali bile kötü Allahım korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?