kıslar harbiden test yapcam korkuyorum yaaaaamafoldumben
ilki için olsun diye ağlardım her gece şimdi de olmasın diye ağlicam nerdeyse mafoldumben
önce juliii sen yap testiii, başı çekmek istemiyorummmeyvahedigeldismile
hante
Unutmayiz merak etme ya ben sneina dini face de görünce hande ataizi gelmis diye kisaltiyorum :))))
Kizlar Askitom nerelerde? Kadus lada karsilasmiyoruma rtik gecmisi okuyamiyorum belki geliyorlardir denk gelmedim.
buradan yaz ozel mesajını o okuyunca face ten ekler senı bır de pamuk bakıyor galıba yanlıs hatırlıyor olabılırımmelteme nasıl ulaşacağım özel mesaj için
melteme nasıl ulaşacağım özel mesaj için
hediye olarak verselerdi yaa:jeyyar:merhaba deppo bizde chıcco polly salıncak siperişi verdik bakalım gelince deniycez nasıl durcakmı akrabam kullandı tavsiye ediyor onun bebiş 1 yıl kullanmış en az1 saat oyalanıyor diyordu
aaa hiç unuturmuyuz bacımmherkese ıyı aksamlar kızlar.. artık pek fazla gıremıyorum kk'ya muhabbetlerı mevzuları kacırıyorumhepınızı ayrı ayrı merak edıyorum. hele facebookdan fotoları gördukce daha bır cok benımsıyorum o tatlı yavruşları..gecmısıde okuyamıyorum bızım akıllı pc donuverıyor uzun sure acık kalmıyor. heemen bıseyler yazayım kendımı unutturmayayım dıyorum :)))
sevgıler...
güle güle aydayın arabanızı insallahblueness Allah sabır versin canım
ben de 3 defa adet oldum 2. ile 3. arasında 15 gün var
nuru ben de bazen sallıyom ama alışmadı bazen de kendi uyuyo bazen kucağımda keyfine kalmış
bugün kıza araba aldık öncesinde herife tüm evi süpürttüm araba aldıktan sonra da yallah balık restorana bi güzel garnımı doyurdum arabayı da herif sürdü ben de keyfime baktım
yok önce sen yapkıslar harbiden test yapcam korkuyorum yaaaaamafoldumben
ilki için olsun diye ağlardım her gece şimdi de olmasın diye ağlicam nerdeyse mafoldumben
önce juliii sen yap testiii, başı çekmek istemiyorummmeyvahedigeldismile
insallah canıminşallah hamile değilsinizdir ndk ve culi
nası senin haberin yokken yaakimse varmı??? çıldırmak üzereyim. hatırlayan varmı bilmem kayanam istanbula taşınmıştı. şimdi çat kapı geldiler temelli dönmüşler. dönecek evleri olmadığına göre bana yerleşmeye gelmişler ve benim haberim yok şimdi öğreniyorum. kızlar akıl verin ben ne yapçam((((((((((((((
juli naptın kız sen cabuk söle kaçırdım been
ne gusel hoycaım agzına gelen herseyı söyleyebılmen.. ben haklı oldguum durumlarda bıle cogu zaman sessız kaldım. kendımden nefret edıyorum bu huyumdan dolayı...
bırde benım kocişte memleketıne tayın ıstemek ıstıyornasıl vazgecırcem ben onu bılmıyorum kıslar çok üzgünüm:
annem de şaşırdı meltem abla uzun bi süre adet olmazsın anıyordum biz olmazdık dediMerhaba kizlar
Poseidon
Ben suya hic bisi koymuyorum 3 ay dolana kadar cildi icin en iyi sey sade su dedi doktor ne kadar kir olacakki onlarda haftada iki kez yikiyorum her günde siliniyor.Bizimde kaslarda olmustu abisininde kasinda olmustu suya bi kac damla yag damlattim yikadim gitti bende durulamiyorum ama sampuan 3 aydan sonra kullanirim.
blueness
Allah yardimcin olsun ne diyim.
Ne regli ne testi kizlar ya ben hap kullanmaya basladim beni alt üst etti sinir filan kalmadi bende kavga ciakrtmiyim diye zor zaptediyorum kendimi.Unutmusum öbür oglandada bu hapi kullanmisimda esimin kafasini yemisim adam kullanma istersen diyor o kadar korkmus ben bisi hatirlamiyorum :)
hante
Unutmayiz merak etme ya ben sneina dini face de görünce hande ataizi gelmis diye kisaltiyorum :))))
Kizlar Askitom nerelerde? Kadus lada karsilasmiyoruma rtik gecmisi okuyamiyorum belki geliyorlardir denk gelmedim.
Hoya
Güle güle kullansin Nur yeni arabasini ayrica iyi yapmisin sefan olsun
evet valla çok rahatladım yaaohh sefan olsun canım en güzeli
geçmiş olsun canımkızlar esım rahatsızlandıgı ıcın hastanede 4 saat kaldık serum takıldı
derın dondurucudan sut verdı annemler tabıı gecen aydan koyduklarımdan
tadı pek bır garıp geldı gelınce tattım bozulmus olmaz dı mı?
bayaa yaglı geldı sımdıkı sutume gore hos o zaman cok yaramıstı kızıma sımdı hem azaldı hem de sulu gelıyor o zamankıne gore..
bırsey olmus mudur sızce -19 derecede 1 ay durdu
neyse sonra ben gelınce kızım yıne emmek ıstedı verdım ve saaaarrr oyle bır kustu ku ustum basım sut oldu benı ozledı dıye mı emmek ıstedı yoksa sut mü dokundu anlayamadım..
ayy kaç saattir giremedim
çatladım hee
şimcik uyudu zilli
uyanmaz insallah
hediye olarak verselerdi yaa:jeyyar:
yada deneseydin
aaa hiç unuturmuyuz bacımm
güle güle aydayın arabanızı insallah
yok önce sen yap
ben carsamba doktora gidicem
sezaryandan eri kontrole gitmedim
insallah canım
nası senin haberin yokken yaa
ne kadar saygısızlık
yüz verme ve acık acık söyle
ev ev üstüne kurulmaz
aplaa falla bişi yapmadım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?