2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Feyzae
Kafayimi salliyor uykusu gelince :)) Benim büyük olan yuvaya basladiginda bile uykus gelince kafayi salliyordu ordaki kadinlarda bilmiyor tabi panik olmuslar cocuk niye öyle yapiyor diye vazgecirene kadar canim cikmisti.Benimkide 2 gündür yeni adet gelistirdi.Kapi falan calinca yada ben wc ye gidersim yatagina birakiyordum simdi uykusuyokken birakirsam kiyameti kopariyor uyumayacak anliyim diye sonrada uykusu gelince oraya yatirmam icin morarana kadar agliyor anlayana kadarda canim cikti.Bebeksin sne ya uykun nerde gelirse uyu iste diyorum yok illa yatagina koyacakmisim.Baska bir huyda memede uyuyordu bi ara onu vazgecirdim bu seferde emmeyi kesiyor ama uykusunda aklina mi eliyor karnimi acikiyor ne hadii bida kalk em yine yat .Canima okudu 2 gündpr yorgunum ya

:smiley-cool:
yaa kıslar siz emzırmıyormusunuz , dr. um emzırme durumun bıtene kadar regl nın duzene gırmesını bekleme, hatta hıc regl olmayadabilirsin dedi.. nıtekımde bende hala hıc regl olmadım... ve teste gerek yok kesın hamiş degılım..

hante
Unutmayiz merak etme ya ben sneina dini face de görünce hande ataizi gelmis diye kisaltiyorum :))))

Kizlar Askitom nerelerde? Kadus lada karsilasmiyoruma rtik gecmisi okuyamiyorum belki geliyorlardir denk gelmedim.

sağol meltem abla :) sefindiiimm bak...zemuszemus hihoyyyt
hande ataizinide sevdim. hafif çatlak bi gacı olsa da güsel bir bayan ne de olsa :smiley-cool:

meleknur meltem sana cagrıda bulunabılır ozelden adını mesaj atarsan kurucu o cunku yanlış bılmıyorsam gızlı oldugundan bulamayacaksın....

kızlar esım rahatsızlandıgı ıcın hastanede 4 saat kaldık serum takıldı
derın dondurucudan sut verdı annemler tabıı gecen aydan koyduklarımdan
tadı pek bır garıp geldı gelınce tattım bozulmus olmaz dı mı?
bayaa yaglı geldı sımdıkı sutume gore hos o zaman cok yaramıstı kızıma sımdı hem azaldı hem de sulu gelıyor o zamankıne gore..
bırsey olmus mudur sızce -19 derecede 1 ay durdu
neyse sonra ben gelınce kızım yıne emmek ıstedı verdım ve saaaarrr oyle bır kustu ku ustum basım sut oldu benı ozledı dıye mı emmek ıstedı yoksa sut mü dokundu anlayamadım..

ayy kaç saattir giremedim
çatladım hee
şimcik uyudu zilli
uyanmaz insallah
merhaba deppo bizde chıcco polly salıncak siperişi verdik bakalım gelince deniycez nasıl durcakmı akrabam kullandı tavsiye ediyor onun bebiş 1 yıl kullanmış en az1 saat oyalanıyor diyordu
hediye olarak verselerdi yaa:jeyyar:
yada deneseydin

aaa hiç unuturmuyuz bacımm
güle güle aydayın arabanızı insallah
yok önce sen yap
ben carsamba doktora gidicem
sezaryandan eri kontrole gitmedim

inşallah hamile değilsinizdir ndk ve culi
insallah canım
nası senin haberin yokken yaa
ne kadar saygısızlık
yüz verme ve acık acık söyle
ev ev üstüne kurulmaz

juli naptın kız sen cabuk söle kaçırdım been

aplaa falla bişi yapmadım :kedi:

canım içime atsam daha kötü oluyorum
bi de ben söylerken kaynanam kayınbabam gülüyorlar çok açıksözlüsün hoşumuza gidiyor diyorlar
huyumu da bildikleri için ağzıma geleni sayıyom şakasına
kadın beni çok seviyor heralde eltime hiç çekiştirmemiş çekiştirse eltim kesin laf sokardı bana seni kötülediler diye amöa seni seviyo onlar dedi bilmiyorum
inş. gitmezsin memlekete bi yandan iyi olur bi yandan kötü

annem de şaşırdı meltem abla uzun bi süre adet olmazsın anıyordum biz olmazdık dedi
hante
Unutmayiz merak etme ya ben sneina dini face de görünce hande ataizi gelmis diye kisaltiyorum :))))

Kizlar Askitom nerelerde? Kadus lada karsilasmiyoruma rtik gecmisi okuyamiyorum belki geliyorlardir denk gelmedim.

kaduş cantanelerim olmuş ben de tickerdeki buğlem asyadan anladım galiba üyeliğinde bi sorun çıktı
aşkitom netini kapattırdı yaza doğru açtırabilirmiş

Hoya
Güle güle kullansin Nur yeni arabasini ayrica iyi yapmisin sefan olsun

alla çok iyi geldii meltem abla eşimle ne zamandır yemeğe gitmemişiz bi hesapladık heralde 4 ay olmuş
ohh sefan olsun canım en güzeli
evet valla çok rahatladım yaa

geçmiş olsun canım
kusması sütten değildir dondurucudaki sütle doymuştur seni de çok emmiştir fazlalığı çıkarmıştır eğer sütü kesik kusmadıysa

amin culi inş. hamile değilsindir ben geriliyom burdan

kocam hala reddediyor şapkayı takarsan varım diyorum takmamakta inat ediyor doktorm da sıkı sıkı tembihledi kesinlikle korun dedi bakalım ne zaman vazgeçecek inadından bende korku kalmadı

senin kocede ne inatcıymış heee
neyse seninde işine gelüüüü :jeyyar:

meleknur kullanıcı paneline gir (yukarda solda)
orda yine sol tarafta avatar değiştir var
orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…